Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την είχα προσέξει όταν ήρθε και κάτι μου έλεγε πώς θα είναι εντελώς amateur φάση. Όμως επειδή ξέρω πώς με όποια κορίτσια του γραφείου θέλω να συναντήσω θα περάσω καλά, κανονίζω απογευματινή συνάντηση στο χώρο της. Τυπικοί στα μηνύματα γιατί πλέον με έχουν μάθει, αλλά ευγενικοί όπως πάντα.

Μπερδεύτηκα λίγο στο ξενοδοχείο αλλά βρήκα το δωμάτιο της. Δεν είναι στον πίσω χώρο αλλά στον μπροστά. Εν τελεί τοκ τοκ την πόρτα και μου ανοίγει ένα κοριτσάκι, σχεδόν όπως στις φωτό. Γλυκούλι, με αμήχανο χαμόγελο, με καλωσορίζει μάλλον ψυχρά, αλλά με αθώο βλέμμα έτοιμο για όλα. Έχει κάτι γλυκά μαγουλάκια και εκ πρώτης όψεως φαίνεται εύσωμη για το ύψος της που είναι μετά βίας 165. Με υποδέχτηκε με μαύρα μεταξωτά εσώρουχα και λευκό πουκάμισο.

Βγάζει το πουκάμισο, αποκαλύπτεται ένα νεανικό σώμα με καμπύλες, αδύνατο θα το έλεγα για το σωματότυπο της, χωρίς περιττά λίπη, χωρίς κοιλίτσα, με μπουτάκια για φάγωμα. Το νεαρό της ηλικίας αυτά κάνει. Στο σώμα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Μαζεμένη, αλλά πολύ πρόσχαρη, με ρωτάει αν θα κάνω ντουζ και επέστρεψε με την πετσέτα μου.

Βγαίνω από το ντουζ, ξαπλώνω δίπλα της, παίζει με το κινητό της αλλά γρήγορα το άφησε και με πλησίασε με χαμόγελο να αρχίσουμε αυτό που πρόκειται να γίνει. Δεκτική στα φιλιά στο λαιμό, μη δεκτική στο στόμα, μου λέει ότι δε φιλάει. Το περίμενα αυτό, από την αρχή μου φάνηκε πολύ μαζεμένη, αλλά ταυτόχρονα απελευθερωμένη. Δέρμα μαλακό, να το γλύφεις παντού, της βγάζω τα εσώρουχα και αποκαλύπτεται ένα όμορφο βυζάκι, ελάχιστα πεσμένο, με όμορφες καυλωμένες ρωγίτσες, αλλά είπαμε το νεαρό της ηλικίας τη σώνει. Όμως ήταν πολύ ωραίο στην αφή, να το ζουλάς για ώρες. Παρομοίως, όμορφο κωλαράκι, όρθιο τουρλωτό. Μουνάκι σφιχτό καλοσχηματισμένο, για πολύ γλύψιμο, αλλά δε με άφησε.

Χωρίς να χάσει χρόνο, κατέβηκε χαμηλά, όπου μετά από λίγη μαλακία, μου τον ρούφηξε κυριολεκτικά. Τα χείλη της είναι σαρκώδη, που δίνουν άλλη αίσθηση. Σίγουρα δεν έκανε και από τις καλύτερες πίπες, αλλά ήταν αρκετά καλή, με σάλιο και χάιδεμα αρχιδιών. Δεν τον βάζει όλο μέσα, αλλά ρουφάει αρκετά καλά. Ήταν μπροστά μου και είχε τουρλώσει το κωλαράκι της. Της έτρεχαν τα σαλάκια κάθε φορά που τον έβγαζε, ξεροκατάπινε και ξανά μπουκωμένη.

Της κάνω νόημα και μου φόρεσε καπότα να αρχίσουμε. Ελάχιστο τζελ, με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ και φέρθηκε σαν έμπειρη. Πραγματικοί αναστεναγμοί, ήταν στενή, η αίσθηση ήταν υπέροχη. Έπαιρνε μορφασμούς σα να το απολάμβανε στην κυριολεξία. Αυτό και μόνο με καύλωνε περισσότερο για πιο δυνατή συνέχεια. Την ξαπλώνω και συνεχίζουμε όπως είμαστε, χωρίς να είμαι από πάνω της, απλώς τραβώντας την προς το μέρος μου. Δεν είχε θέμα με το ρυθμό ούτε με τη πλήρη διείσδυση. Μου έδειχνε ότι γούσταρε και λέω βρε τι καυλίτσα πέτυχα;

Μείναμε έτσι αρκετά πριν τη γυρίσω στα τέσσερα, όπου πήρε καλή στάση, με καλό σπάσιμο μέσης. Πίεσε τη λεκάνη της να δώσει το ρυθμό και συνέχισα με τον ίδιο ρυθμό, ενώ της ζούλαγα το υπέροχο κωλαράκι. Κωλοτρυπίδα μικρή αδούλευτη, αλλά πολλά υποσχόμενη. Ο ρυθμός αυξήθηκε κι άλλο, το τέλος ήρθε όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τραβήχτηκα αργά, αυτή καμιά βιασύνη, κατά το τράβηγμα με πίεσε λιγάκι και έσπασε κι άλλο τη μέση της, ένδειξη ότι ίσως ήρθε σε οργασμό.

Με κοιτάει με το ναζιάρικο βλέμμα της, χαμογελάει και μπαίνω για ντουζ. Βγαίνοντας, πάλι έπαιζε με το κινητό της. Ντύνομαι, και παρατηρώ ότι με καρφώνει όλο νάζι. Θα απόλαυσε το σεξ, απλά δε θέλει να το δείξει. Αγκαλίτσες, γλυκό φιλί στο μαγουλάκι της, μου το ανταποδίδει, και καλή συνέχεια.

Δεν είπαμε σχεδόν τίποτα, αλλά από τα λίγα, φαίνεται ότι ξέρει καλά Αγγλικά. Είναι 20 χρονών από Ουκρανία από το Κιέβο.

Τι κρατάω; Μια όμορφη συνάντηση με ένα γλυκό κοριτσάκι, για amateur καταστάσεις. Όμως γουστάρει το σεξ, τουλάχιστον αυτό μου έδειξε. Θέλει να την πας με το μαλακό, είναι δεκτική σε πιο γρήγορο ρυθμό, χωρίς να σημαίνει πώς θέλει αγριάδες. Είναι μια μικρή καυλίστα που με ξεζούμισε αρκετά. Έχει ένα αθώο βλέμμα που εμένα με φτιάχνει αρκετά. Αυτό που οι μικρές γουστάρουν το σεξ, με πάει πίσω σε μια εποχή που οι ορμόνες χτύπαγαν κόκκινο.

Είναι φίλη με την Σλάβα και κάνουν μαζί duo. Δεν ρώτησα όμως λεπτομέρειες.

Επέστρεψα στη δουλειά και όταν σχόλασα πήγα σε άλλο βουνό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
125
Likes:
32.255
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Rebirthed Sapiens Sapiens, elpotero και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2022
Δεν επιτρεπεται να πληρωνεις για εσκορτ και να μην σε αφηνει να φιλας στομα και μουνι..

Αλλιως δεν υπαρχει λογος..
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
09 Δεκεμβρίου, 2022
να σαι καλα παικτη που μας γλιτωσες,θα εβαζα τα κλαματα ετσι κ μου τυχαινε τετοια περιπτωση.
review reaction 3 bigmountain89
09 Δεκεμβρίου, 2022
Σεβαστές οι απόψεις σας και δεν έχετε άδικο ότι μια συνοδός πρέπει να μας αφήνει να τις φιλάμε, όμως εδώ μιλάμε για αματούρι και αυτές στην συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν φιλάνε. Προσωπικά ήμουν προετοιμασμένος για αυτό, και η απόδοση της στο στοματικό και το σεξ υπερκάλυψε τη μη δοτικότητα στα φιλιά. Έμεινα ικανοποιημένος.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3