Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 36 10
Call-Girls
176849
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Μάγια είναι από τις γκόμενες που θα την δεις και είτε θα την γουστάρεις είτε όχι. Δεν υπάρχουν ίσως και μπορεί. Προσωπικά, την γούσταρα με το που έκοψα το βλέμμα της, και θαρρώ ότι ήταν αμοιβαίο! Εάν δεν ήταν (αμοιβαίο) τότε η υποκρισία της με έπεισε!
Εξαιρετικό social και όταν ήρθε η φάση στο ψητό, με έφτιαξε πολύ καλά. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ενω το σεξ ήταν φυσικό, ήδη σκέφτομαι τι άλλα θα ήθελα να κάνω στην επόμενη συνάντηση. Αυτό, μου αρέσει στις γκόμενες! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά τα υγρά της είχαν εξαιρετική γεύση και υφή!
Άρα, για τα δικά μου δεδομένα, είναι μία γκόμενα που εννοείται ότι θα πάρω τουλάχιστον άλλη μία φορά.
Π
Εξαιρετικό social και όταν ήρθε η φάση στο ψητό, με έφτιαξε πολύ καλά. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ενω το σεξ ήταν φυσικό, ήδη σκέφτομαι τι άλλα θα ήθελα να κάνω στην επόμενη συνάντηση. Αυτό, μου αρέσει στις γκόμενες! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά τα υγρά της είχαν εξαιρετική γεύση και υφή!
Άρα, για τα δικά μου δεδομένα, είναι μία γκόμενα που εννοείται ότι θα πάρω τουλάχιστον άλλη μία φορά.
Π
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
2. Ναι, γουστάρει κωλογαμήσι
3. εχει κιλά παραπάνω αλλά ήταν καυλάκι
Π
τωρα απο κει κ περα κ λιγα κιλα παραπανω να εχει ,μαλλον τα αναπληρωνει με το φοβερο της σερβις απο αυτα που περιγραφουν οι συμπαιχτες.