Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ωραίες οι φωτογραφίες της Karolina, σκέφτηκα να κάνω μια καταδρομική να δω τι παίζει και να ενημερώσω.

Πρόσωπο συμπαθητικό αλλά κάπως διαφορετικό από τις φωτογραφίες. Ψηλή γυναίκα με σώμα λίγο γεμάτο, κοιλίτσα και πλούσιο βυζάκι αλλά λίγο νερουλό. Ωραία πόδια μακριά και αδύνατα.

Με το που μπαίνει στο δωμάτιο, χωρίς να χάσει χρόνο, τα βγάζει όλα και πήγε για ντουζάκι. Επιστρέφει μετά από λίγο ολόγυμνη και αμέσως πιάνει δουλειά, χαδάκια, φιλάκια, αγκαλίτσες, γλωσσόφιλα, από όλα! Μετά από μια πίπα στα όρθια, επειδή μου άρεσαν τα πόδια της και ήθελαν να τα ευχαριστηθώ την στήνω στα τέσσερα και αρχίζει ο κυρίως αγώνας. Το κατέχει το άθλημα και έχει διάθεση να ευχαριστήσει χωρίς να δυσανασχετεί.

Στο social, πολύ ομιλητική και ευδιάθετη με καλά Αγγλικά, ενώ παράλληλα δε σταμάτησε την περιποίηση. Στο δεύτερο γύρω ξεδίπλωσε την τέχνη της στη πίπα με ευρύτερη περιποίηση και πολύ πρόθυμη για διάφορες στάσεις με ωραία στησίματα. Στα θετικά επίσης, πολύ περιποιημένη, βελούδινη επιδερμίδα, καθαρή και άνετη με αυτό που κάνει.

Όπως μου είπε φεύγοντας είναι από την Ουκρανία, δασκάλα χορού, ζει προσωρινά στην Τουρκία και της αρέσει το έντονο sex !

Επιτυχημένη συνάντηση, αν και πέρασα αρκετή ώρα περιμένοντας μέχρι να κανονιστεί και οι φωτογραφίες δεν είναι απόλυτα ακριβείς.

ΥΓ: Εάν ανέβει η κριτική θα είναι η 100η. Με την ευκαιρία α ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους virtual φίλους του forum για τις πληροφορίες αλλά και τη virtual παρέα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το bou για τη δυνατότητα που μας δίνει να τα λέμε και φυσικά να ευχαριστήσω το Glamour για τις ευχάριστες στιγμές που μας προσφέρει. Τέλος ας ελπίσουμε σε καλύτερες ημέρες για όλους (escortικα και μη)!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
164
Likes:
11.692
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 srek7, SinBarr, bourdelotsarkakias και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2022
Συγχαρητηρια να τις χιλιασεις
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1