Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 20 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Παλιά γνώριμη. Είχα προσπαθήσει να την ξαναδώ δεν έκατσε και τελικά πρόσφατα κατάφερα και έκλεισα μαζί της.Εχει έρθει ξανά στα μέρη μας μάλλον τώρα έβαλε περισσότερες φωτογραφίες στη καρτέλα...Και μάλλον παρουσιάζει και βελτίωση ευτυχώς.
Σε εμφάνιση το σώμα που βλέπεις και πρόσωπο με επεξεργασία παρόλα αυτά φροντίζει με τις υπηρεσίες να περάσεις καλά. Με ένα μόνιμο χαμόγελο και καλή διάθεση όρμηξε πάνω μου και αφού τον έγλειψε λίγο να σηκωθεί πέρασε το πλαστικό και τον έβαλε μόνη της μέσα στο μουνί. Από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό και ενώ ήμουν σχετικά κουρασμένος η διάθεση της σε συνδυασμό με αυτό το κλικ που μου έκανε εγκεφαλικά μου έδωσαν μια πολύ καλή συνάντηση.
Αν σας ιντριγκάρει όπως συνέβη με εμένα θα περάσετε πολύ καλά.Αυτα τα πιπινια εμένα προσωπικά μου αρέσουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
43
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, bigmountain89, Michael Scott και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2022
Δεν περιγραφεις ανυλιτικο πρόγραμμα . Για παράδειγμα αρχιδια δεν βάζει στο στόμα της με τίποτα. Φιλιά με γλώσσα ούτε γι αστείο. Στο γαμισι καλή είναι αλλά χωρίς ιδιαίτερο πάθος, την κάνεις βέβαια οτι θέλεις. Γενικά για 140 δεν κάνει. Πιστεύω οτι θέλει ακόμη να φαει πολλά καυλια για να ανοιχτεί και να καταλάβει ότι είναι πουτανακι
review reaction 1 Michael Scott, arxidakos, aris pa
02 Δεκεμβρίου, 2022
Larson συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ακομα παρεχει υπηρεσιες μπουρδελου σε τιμη εσκορτ.την βλεπω για τελευταιο τουρ στην Ελλαδα εαν συνεχισει ετσι.Εκτος και αν σε καποιους αρεσει να συντηρουν τετοιες υπηρεσιες για 150 ευρω.
review reaction 1 Michael Scott, Larson
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2