Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 4 10
Call-Girls
12672
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παιρνω λοιπον την εξυπηρετικοτατη τηλεφωνητρια να ρωτησω ποιες ηταν διαθεσιμες την ωρα που ηθελα και αναμεσα σε σονια και βικυ διαλεξα βικυ! Η Βικυ ηρθε στην ωρα την με ενα μαυρο δερματινο παντελονι, μαυρο πουλοβερακι και μαυρα μποτακια βαμμενη ελαφρως και περιποιημενη! πιασαμε λιγο τη κουβεντα και γδυθηκε! Στηθος και κωλος αρκετα καλα αλλα κοιλια οχι τοσο καλη λογω γεννας! Επειδη με ταλαιπωρει η μεση μου εδω και μερες ξεκινησαμε με λιγο μασαζακι, οχι επαγγελματικου επιπεδου, σε πιο χαλαρο απο αποψη δυναμης, κατι το οποιο προτιμω! Αφου τελειωσαμε το μασαζ ξεκινησε πιπα χωρις προφυλακτικο οπου ασχολουνταν μονο με το κεφαλακι και οχι με το υπολοιπο καβλι, γλειψιμο στα διδυμα που και που αλλα με υπερβολικη χρηση χεριου κατι το οποιο δεν μου αρεσει και παρα πολυ βεβαια! Μετα περασμα προφυλακτικου και κατευθειαν στα 4 οπου το στησιμο της ηταν πολυ καλο και θεα της κωλαρας της επισης! Μετα λογω κουρασης απο τη μεση με καβαλησε οπου καβαλαει πολυ καλα με βαθια καθισματα στον πουτσο. Μετα παλι πιπα εγω στ ορθια και αυτη στο πατωμα με τ γονατα οπου εφτυνε το πουτσο οπως μ αρεσει και μετα παλι στο κρεβατι πιπα οπου τελειωσα στα βυζια της! Μιλαει καλα τα ελληνικα, εχει χιουμορ και κανεις κουβεντα μαζι της δηλαδη συννεοεισαι μια χαρα. Ευχαριστη σαν παρουσια! Μπορει να μην ειναι η τοπ κοπελα απο εμφανιση και υπηρεσιες αλλα ειναι ακουραστη και προσπαθει και αυτο μετραει. Επισης ενα αρνητικο ειναι οτι δεν εκανε κινηση για φιλια κατι το οποιο εγω επιζητω στα ραντεβου. Αυτα απο μενα να περνατε καλα και να γαματε ακομα καλυτερα!! (Η βαθμολογια ειναι γυρω στο 7.5 αλλα το συστημα μέχρι 7 με αφήνει να βάλω)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2022
Στο χώρο μου
Κόστος
110€
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα