Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπέλλα ή αλλιώς ένας μικρός γλυκός μπελάς, με την καλή έννοια. Μα τι ταιριαστό όνομα!

Με το που ανέβηκε στη σελίδα του γραφείου, είπα μέσα μου πρέπει να την πάρω τώρα. Οι φωτό έδειχναν ένα γλυκύτατο κορίτσι, αμφέβαλλα όμως αν θα ήταν όντως αυτή. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, την κλείνω με καλή συννενόηση με το γραφείο, για επίσκεψη στο χώρο της. Πέτυχα διάνα.

Φτάνω στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, μου λένε αμέσως το δωμάτιο και τοκ τοκ την πόρτα. Μου ανοίγει ένα γλυκύτατο πλάσμα, πιο όμορφο από ότι στις φωτό, που είναι ακριβέστατες. Ούτε 20 χρονών, χαρούμενο, έτοιμο για σκανταλιά. Με υποδέχεται με κόκκινα εσώρουχα, ψηλές μαύρες κάλτσες και τακούνια. Με χαμόγελο, με χαιρέτησε όπως το μικρό παιδί τη μαμά του, πώς θα μπορούσα να μην της το ανταποδώσω; Αδύνατη με λευκό δέρμα, ύψος όσο γράφει, νεανικό μικρό βυζάκι και κωλαράκι, μακριά ξανθά μαλλιά. Με καταπράσινα ζεστά μάτια και μια μύτη μα τι μύτη μα τον τούτατις! Αυτό το χαμόγελο της όμως σε φτιάχνει πάρα πολύ. Μου κάνει νόημα να την ακολουθήσω και θαύμαζα την πίσω όψη της.

Μια μικρή σημείωση εδώ. Το ξενοδοχείο ωραίο και μοντέρνο, αλλά είναι κρίμα να στέλνουν τέτοια κορίτσια σε μια γειτονιά με μπουρδέλα δίπλα. Aκόμα κι εγώ φοβήθηκα που άφησα το αυτοκίνητο εκεί δίπλα. Τελοσπάντων.

Σχεδόν έμεινα μαλάκας με το κελεπούρι. Γελάγαμε, το κλίμα ήταν παραπάνω από ευδιάθετο, μπαίνω για ντουζ με χαζό χαμόγελο δεκαπεντάχρονου. Την βρήκα ξαπλωμένη μπρούμυτα, να παίζει με τα πόδια της, με προκαλούσε να ξαπλώσω δίπλα της για πολλά προκαταρκτικά. Αρκετά φιλιά, θέλει με το μαλακό, γλώσσα δεν έπαιξε πολύ. Φάνηκε να μην ξέρει πώς γίνεται το γλωσσόφιλο το σωστό, αλλά δεν πήρα την πρωτοβουλία να την εκπαιδέυσω, δεν ήθελα να την πιέσω. Οπότε προχωράμε παρακάτω. Ήθελε να την γδύσω, να τη χαϊδέψω, να τη γλύψω. Ήθελε να την καθοδηγώ εγώ, εξάλλου δεν έχει καθόλου εμπειρία, είναι τελείως amateur.

Οπότε της πρόσφερα πρώτος εγώ γλυφομούνι. Προσπαθούσε να καταλάβει εάν της αρέσει, οπότε συνέχισα με δάχτυλο και τρίψιμο κλειτορίδας και αναστέναζε παίζοντας με τα βυζιά της. Είχε γίνει υγρή. Τη ρώτησα αν της αρέσει και μου έγνεψε καταφατικά. Ξενέρωσε λίγο όταν σταμάτησα, λες και ανακαλύπτει για πρώτη φορά την εμπειρία να την γλύφουν. Είχα μείνει μαλάκας, λέω δε μου έχει ξανατύχει τέτοιο κορίτσι και ήθελα γρήγορα να δώ πώς γλύφει.

Σειρά της τώρα να μου το ανταποδώσει. Στην αρχή ρηχή και κάπως αεράτη, αλλά γρήγορα έγινε καλύτερη. Πολύ καλύτερη. Με κοίταγε με ένα βλέμμα "το κάνω καλά;" και προσπαθούσε να βρει το ρυθμό της. Της κάνω νόημα να συνεχίσει την καλή δουλειά και γνέφει καταφατικά. Έχει όρεξη να μάθει πράγματα και να εξερευνήσει την απόλαυση του σεξ. Με το μαλακό όμως.

Στον αγώνα παίχτηκε cow, όπου είχε καλό ρυθμό, συνεχίσαμε στο ιεραποστολικό, όπου φάνηκε να προτιμάει να παίζω με την κλειτορίδα και να πήγαινω δεξιά αριστερά. Κάθε κίνηση μας ήταν κι ένας πειραματισμός, αλλού αντέδραγε νόρμαλ, αλλού λες και δεν το έχει ξαναζήσει. Περάσαμε και στα 4, όπου πήρε μια από τις καλύτερες θέσεις που έχω δει από κοπέλα. Σχεδόν ξάπλωσε με τα χέρια σε έκταση, τη βοηθούσε το αδύνατο σώμα της και γύρναγε κεφάλι με νόημα για να την φιλάω. Το πάθος ήταν έντονο και με τον τρόπο της με καύλωνε περισσότερο.

Επειδή τέτοιο κορίτσι είναι φετίχ, έχυσα στο ζεστό και χαρούμενο στοματάκι της και δεν άφησε σταγόνα χαμένη. Καλό ρούφηγμα, πίπωνε κατά το χύσιμο, θα το θυμάμαι καιρό αυτό. Μου έκανε κι άλλα κόλπα και εξεπλάγην ευχάριστα, τα κρατάω όμως για μένα. Μου σκάει ένα χαμόγελο στο τέλος, κάνει ότι σκουπίζεται, και με τραβάει για αγκαλιές και χάδια λες και είμαστε 15 χρονών.

Στο υπόλοιπο του χρόνου, η αμηχανία έδωσε τη θέση της σε μια καλή κουβέντα για κάποια δικά της θέματα, που κρατάω για μένα. Αγγλικά γιόκ, αλλά την άκρη τη βρήκαμε. Μπορείς να μάθεις ενδιαφέροντα πράγματα για αυτήν. Ήταν τόσο γλυκύτατο το κορίτσι, που ένιωθα ότι έχω το φιλαράκι μου δίπλα που πηδιόμαστε ενίοτε.

Είναι από Ουκρανία από το Κιέβο, όχι από Ρωσία όπως λέει στη σελίδα.

Τι κρατάω; Μια καταπληκτική συνάντηση με ένα άπειρο αλλά χαρούμενο κορίτσι, με όρεξη για νέες εμπειρίες. Μου έκανε τόση εντύπωση η περιέργεια της και η δοτικότητα της, αν και από συμμετοχή δεν το έχει ακόμα. Είναι ένας μικρός μπελάς! Έχει τα φόντα να μεγαλουργήσει, αρκεί να το θέλει. Έκανα όσα ήθελα μαζί της και δεν έμεινα παραπονεμένος κι εκείνη το ευχαριστήθηκε.

Θα είχε ενδιαφέρον να την ξανασυναντήσω σε μερικά χρονάκια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
32.040
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, eridon1877, TOMCRUISE και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού