Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 68 10
Call-Girls
241700
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έχουνε γραφτεί δεκάδες Κριτικές για την Dasha.
Έπρεπε να δω και εγώ με τα μάτια μου αν είναι τόσο καλή όσο λένε.
Έκλεισα ραντεβού μαζί της απ' την προηγούμενη μέρα το επιβεβαίωσα την επόμενη μέρα και πήγα στο χώρο της.
Το Δωμάτιο πολύ καθαρό Έκανα ένα ντουζάκι όπου είχε αγορασμένα Δικά της σαμπουάν.
Με περίμενε στο κρεβάτι με ωραία σέξι εσώρουχα Και Όρμηξα και την Άρχισα στα γλωσσόφιλα.
Δεν Κόλλησε πουθενά έκανε ένα ωραίο στοματικό. Και μετά ήρθε η σειρά μου να την περιποιηθώ Ένα πολύ ωραίο ξυρισμένο μουνάκι πεντακάθαρο Χωρίς μυρωδιές Και πολύ ωραία Μουνόχειλα.
Δε γράφω τις στάσεις που γαμάω Γιατί πιο βασικό για μένα είναι να περιγράψω την διάθεση της κοπέλας
Έκανα μαζί Της άνετα δυο Γύρους
Όπου δεν διαμαρτυρήθηκε πουθενά
Και έδειξε να το απολαμβάνει.
Βέβαια Εγώ είμαι και πολύ ωραίος άντρας Hahaha. Και δύσκολα μου αντιστέκονται η γυναίκες.
Τα 160 είναι αρκετά Αλλά για όποιον μπορεί να τα δώσει είναι μια σίγουρη επιλογή.
Έπρεπε να δω και εγώ με τα μάτια μου αν είναι τόσο καλή όσο λένε.
Έκλεισα ραντεβού μαζί της απ' την προηγούμενη μέρα το επιβεβαίωσα την επόμενη μέρα και πήγα στο χώρο της.
Το Δωμάτιο πολύ καθαρό Έκανα ένα ντουζάκι όπου είχε αγορασμένα Δικά της σαμπουάν.
Με περίμενε στο κρεβάτι με ωραία σέξι εσώρουχα Και Όρμηξα και την Άρχισα στα γλωσσόφιλα.
Δεν Κόλλησε πουθενά έκανε ένα ωραίο στοματικό. Και μετά ήρθε η σειρά μου να την περιποιηθώ Ένα πολύ ωραίο ξυρισμένο μουνάκι πεντακάθαρο Χωρίς μυρωδιές Και πολύ ωραία Μουνόχειλα.
Δε γράφω τις στάσεις που γαμάω Γιατί πιο βασικό για μένα είναι να περιγράψω την διάθεση της κοπέλας
Έκανα μαζί Της άνετα δυο Γύρους
Όπου δεν διαμαρτυρήθηκε πουθενά
Και έδειξε να το απολαμβάνει.
Βέβαια Εγώ είμαι και πολύ ωραίος άντρας Hahaha. Και δύσκολα μου αντιστέκονται η γυναίκες.
Τα 160 είναι αρκετά Αλλά για όποιον μπορεί να τα δώσει είναι μια σίγουρη επιλογή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν