Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 72 10
Call-Girls
294492
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλημέρα σας, μετά από μέρες σκέψης για το αν πρέπει να γράψω κριτική καθώς θα της ρίξω τον μέσο όρο αποφάσισα να γράψω καθώς τα γραφόμενα θα την ανεβάσουν.
Η ημερομηνία ενδεικτική, η συνεννόηση για να κλείσουμε το ραντεβού εύκολη και γρήγορη.
Θα ξεκινήσω λέγοντας, ότι είχα πριν ραντεβού με αλλη κοπέλα που όταν ήρθε η Άννα συναντήθηκαν τυχαία, η κοπέλα που έφυγε την επόμενη φορά που είδα μου είπε ότι ήταν κουκλα και ότι έμεινε με το στόμα ανοικτό.....
Ξεκινάμε λοιπόν το ραντεβού μας με βαθιά φιλιά και μένα να θαυμάζω το υπέροχο πρόσωπο της Άννας, ντουζάκι από πλευράς και ξαπλώνω όπου μου προσφέρει ένα πολύ ωραίο στοματικό, γλυκόλογα και δεκτική σε όλα, με υπέροχα μαλλιά και ένα κωλαράκι όνειρο, παρόλο που είναι αδύνατη.
Αλλαγή δύο τριών στάσεων καιβτελειωμα στο στόμα της όπου τα εξαφάνισε όλα.
Δεύτερος γύρος δεν έπαιξε καθώς ήθελα να την γνωρίσω και να τα πούμε, θα την δω ξανά σύντομα.
Επειδή διάφοροι με ρωτάνε για συγκρίσεις, θα πω ότι κάθε κοπέλα έχει τα δυνατα της ιδιαίτερα χαρακτηριστικα
Υ.γ 1,θα την ήθελα στα 120
Υγ.2 παρολο που είναι επίκαιρο, δε ανεφερω τιποτα για το beef, γιατί οι κριτικές πρέπει να έχουν να κάνουν γιατί την 1 ή 2 ώρες που έχουν να κάνουν με το ραντεβου
Η ημερομηνία ενδεικτική, η συνεννόηση για να κλείσουμε το ραντεβού εύκολη και γρήγορη.
Θα ξεκινήσω λέγοντας, ότι είχα πριν ραντεβού με αλλη κοπέλα που όταν ήρθε η Άννα συναντήθηκαν τυχαία, η κοπέλα που έφυγε την επόμενη φορά που είδα μου είπε ότι ήταν κουκλα και ότι έμεινε με το στόμα ανοικτό.....
Ξεκινάμε λοιπόν το ραντεβού μας με βαθιά φιλιά και μένα να θαυμάζω το υπέροχο πρόσωπο της Άννας, ντουζάκι από πλευράς και ξαπλώνω όπου μου προσφέρει ένα πολύ ωραίο στοματικό, γλυκόλογα και δεκτική σε όλα, με υπέροχα μαλλιά και ένα κωλαράκι όνειρο, παρόλο που είναι αδύνατη.
Αλλαγή δύο τριών στάσεων καιβτελειωμα στο στόμα της όπου τα εξαφάνισε όλα.
Δεύτερος γύρος δεν έπαιξε καθώς ήθελα να την γνωρίσω και να τα πούμε, θα την δω ξανά σύντομα.
Επειδή διάφοροι με ρωτάνε για συγκρίσεις, θα πω ότι κάθε κοπέλα έχει τα δυνατα της ιδιαίτερα χαρακτηριστικα
Υ.γ 1,θα την ήθελα στα 120
Υγ.2 παρολο που είναι επίκαιρο, δε ανεφερω τιποτα για το beef, γιατί οι κριτικές πρέπει να έχουν να κάνουν γιατί την 1 ή 2 ώρες που έχουν να κάνουν με το ραντεβου
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2022
Δλδ βρε Αντωνη ειχες παραγγειλει sushi, και πριν το sushi εφαγες και ας πουμε πιτογυρα ή ιταλικο; Γιατι; Αγχωθηκες οτι δεν θα χορτασεις με το sushi?
Brutal.Fv
22 Απριλίου, 2023
Φιλε αναλ κάνει;; δαχτυλα αφηνει ;;
Eros82
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2