Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Arina που ήθελα να δοκιμάσω, για 2 μέρες δεν έβρισκα κατάλληλη ώρα παρά μόνο μετά τις 02.00, οπότε έκλεισα με την Λιλι.
Η κοπέλα εμφανίστηκε στην ώρα της με απλό καθημερινό ντύσιμο. Όμορφη κοπέλα, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες απλώς αφαιρέστε το έντονο μακιγιαζ. Έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες κριτικές είχα αφήσει τα χρήματα σε εμφανή σημείο, οπότε η κοπέλα ούτε τα ζήτησε ούτε τα πήρε αμέσως παρά μόνο όταν ετοιμάστηκε να φύγει. (Βέβαια για ρέστα δεν είπε τίποτα, καθώς είχα ήδη αφήσει το 20ρικο γιατί συνήθως τελειώνω στο στόμα των κοριτσιών, αγαπημένη συνήθεια, κάτι που όμως εδώ δεν έγινε καθώς έχυσα στο σωμα της.)
Κατε εμέ η κοπέλα αν δεν είχε αυτό το αγγελικό συνδυασμό όμορφο πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτια, θα ήταν εντελώς έπιπλο και θα έκλαιγα τα 160ευρωπουλα. Και εξηγούμαι:
Αφού πήγε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα, γύρισε σε 2 λεπτά με την πετσέτα της και ξάπλωσε στο κρεβάτι, όπου για ένα περίπου λεπτό κοίταζε τον καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι χωρίς να μου δίνει καμία σημασία, κρύα εντελώς. Άρχισα να την χαϊδεύω και τις έβγαλα την πετσέτα φιλάκια στο κορμί της και στα σιλικονάτα στήθια της τα οποία αν δεν είχαν τόσο φανερή την ουλή από κάτω θα ήταν πολύ καλή δουλεία. Στα φιλία στο στόμα εντελώς παιδικά ( έτσι τα λέω εγώ τα φιλία χωρίς γλώσσα). Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις λόγω και κάποια ηλικίας (μεσήλικας πλέον πάνε τα παλιά μεγαλεία) δεν μου σηκώνεται, εδώ όμως είχαμε κανονική ανόρθωση, οπότε της την έφερα στο στόμα για να με γλύψει, αλλά αυτή ανασηκώθηκε και άρχισε μια "αερόπιπα", μόλις που έπαιρνε το κεφάλι μέσα στο στόμα της χωρίς καμία κίνηση της γλώσσας της και με το χέρι να την παίζει. Την έκοψα γρήγορα και πήγα για γλύψιμο εγώ, όπου κάπου εκεί ένιωσα πως κάπως λύνετε το κορίτσι και άρχισε κάποιες κραυγούλες και δαγκώματα στα χείλι της. Μετά από κανα 10λεπτο γλυφομούνι πέρασα τον σκούφο και έπεσα σε ιεραποστολικό με διαφορές εναλλαγές στην ταχύτητα. απλά σε αυτή την στάση και βλέποντας το πρόσωπό της και τους μορφασμούς της με τα χειλάκια της δεν κρατήθηκα και βγήκα έξω και βγάζοντας την καπότα έχυσα στην κοιλίτσα της.
Μετά στο σοσιαλ η κοπέλα ήταν ομιλητική αλλά και πάλι λίγο απόμακρη.
Αυτά από μένα για την Λιλι την οποία δεν νομίζω να την ξαναδώ, αλλά και δεν έκλαψα τα ευρώπουλα μου. Απλά αν η κοπέλα ήταν πιο συμμετοχική και ενεργή στο σεξ, και όχι όλα να τα περιμένει από εσένα, θα ήταν πολύ ερωτεύσιμη και στανταράκι σε κάθε της τουρ. Αν και κάτι μέσα μου μου λέει πως δεν θα είναι για καιρό στο άθλημα.
Πάμε στα επόμενα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
1.152
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Elganador, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2022
ακριβως οτι λεει ο τυπος , κανει τα παντα να τελειωσεις γρηγορα και μετα καμια προσπαθεια για συνεχεια . Καμια σχεση με escort
review reaction 1 hornyasfuck, Score73
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1