Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 6 10
Call-Girls
14989
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Yulia ειναι σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες, καμια εκπληξη απο προσωπο και απο σωμα το ιδιο, απλα το αναμενομενο φωτοσοπ χωρις να αλλαζει η ουσια. Το γραφειο εξυπηρετικο και δεν ενοχληθηκαν που χρειαστηκε να αλλαξω την ωρα του ραντεβου μια φορα. Το ντυσιμο της περιπου αυτο που ζητησα αλλα οχι ακριβως και αυτο ηταν και το μονο μειων βασικα. Στη επικοινωνια τα βρηκαμε ωραια, μου αρεσε ο χαρακτηρας της, σου λεει τα δικα της και σε ακουει σε οτι εχεις να πεις.
Ειναι περιπου στην ηλικια που δηλωνεται στο σαιτ ισος και κανα δυο χρονια παραπανω. Το σωμα της δεν εχει ενισχυσεις αλλα το βυζι κατα την γνωμη μου παιρνει μια μικρη διορθωση. Σημαντικο οτι ερεθιζεται απο τα προκαταρκτικα ιδιαιτερα το γλυψιμο στα βυζια και το γλυφομουνι. Αφηνει λιγο δαχτυλο στο μουνι και χαιδευεται οταν την περιποιεισαι. Στο στοματικο ειναι δυνατη με αντοχες και επιμονη. Η τεχνικη, τυπου υγρης πιπας και λαγνες ματιες σε ολη την διαρκεια. Στο γαμησι, και απο πανω αποδιδει ωραια, της αρεσει να χτυπιεται πανω σου, και απο κατω γουσταρει το σφυροκοπημα και βγαζει ωραια βογγητα. Παρολο που την δυσκολεψα με τις στασεις και με την ενταση δεν μου εδειξε οτι ενοχληθηκε και αυτο μετραει... Δε ξερω αν αξιζει μια επαναληψη γιατι εχω δει και αλλες που μου αρεσουν και σκεφτομαι να επιλεξω την ποικιλια.
Ειναι περιπου στην ηλικια που δηλωνεται στο σαιτ ισος και κανα δυο χρονια παραπανω. Το σωμα της δεν εχει ενισχυσεις αλλα το βυζι κατα την γνωμη μου παιρνει μια μικρη διορθωση. Σημαντικο οτι ερεθιζεται απο τα προκαταρκτικα ιδιαιτερα το γλυψιμο στα βυζια και το γλυφομουνι. Αφηνει λιγο δαχτυλο στο μουνι και χαιδευεται οταν την περιποιεισαι. Στο στοματικο ειναι δυνατη με αντοχες και επιμονη. Η τεχνικη, τυπου υγρης πιπας και λαγνες ματιες σε ολη την διαρκεια. Στο γαμησι, και απο πανω αποδιδει ωραια, της αρεσει να χτυπιεται πανω σου, και απο κατω γουσταρει το σφυροκοπημα και βγαζει ωραια βογγητα. Παρολο που την δυσκολεψα με τις στασεις και με την ενταση δεν μου εδειξε οτι ενοχληθηκε και αυτο μετραει... Δε ξερω αν αξιζει μια επαναληψη γιατι εχω δει και αλλες που μου αρεσουν και σκεφτομαι να επιλεξω την ποικιλια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή