Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 39 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 253669
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τυχαία ημ/νια συνάντησης. Ευκολο ραντεβού με τρία μυνήματα σε ξενοδοχείο Βορείων Προαστίων. Ήρθε στην ώρα της.
Πρώτη εντυπωση μινιόν κοριτσάκι μελαμψο γλυκουλι με καθαρά δοντάκια και ωραίο κορμακι. Όπως και ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Θετική πρωτη εντυπωση λοιπόν. Έκανε ένα μπανάκι για φρεσκάρισμα και μου ήρθε γυμνουλα για τις περιπτύξεις και τα απαιτούμενα χαδάκια, αυτά δηλαδή που δεν έχεις στην πλειονοτητα των 'δελων και τα απαιτείς στις call!
Την βάζω σε στάση 69 και ως ειδικός γκροβερολογος αρχισα να σπατουλάρω το κωλοτρυπιδακι της το οποίο ήταν όμορφο και σκουρο σε χρώμα δέρματος αλλά όχι και τόσο φρέσκο. Δεν βυθισα τη γλώσσα μου λοιπόν στα έγκατα του κωλαντερου της, αλλά επαιξα σε πιο ασφαλής νερά δηλαδή επιφανειακο γλυψιματακι. Η κοπέλα για να γίνω πιο συγκεκριμένος ήταν καθαρή έπλυνε το γκροβερ, αλλά όχι τόσο καλά σε βάθος ουτε το σαπουνησε λεπτομερως γιατί προφανως δεν ήξερε τι είχα στο μυαλό μου. Τεσπα, συνεχίζω λοιπόν.
Η πιπα της μέτρια, γρήγορη και ρουφιχτη. Έβαλε το πουλι μου πεσμενο και το ρουφούσε σαν λάστιχο με αποτέλεσμα να αρχίσω απο νωρίς την καθοδήγηση για να μου σηκωθεί χωρίς πονο. Βέβαια θα μου πεις "άργησε να σηκωθεί ρε σαψαλο;". Όχι κυριοι, εφτασε στο 100% σε 15" αλλά ο τρόπος που έφτασε στο 100% θα μπορουσε να ήταν καλυτερος και όχι βιαστικός.
Μετά από 5 λεπτά πιπετου κι επειδή είδα ότι δεν είχε καλή τεχνική, της έβαλα το κεφάλι στο μαξιλαρι και της γάμησα το στόμα μέχρι που της το γεμισα με το άσπρο πρωτεινουχο υγρό μου 36,7 °C πεντε ημερών ποιοτικοτατο και υγιέστατο.
Έφυγε σχετικά γρήγορα για το μπάνιο να το φτυσει και να φρεσκαριστει.
Μπαίνω έπειτα κι εγώ για πλύσιμο του πουλιου μου και ξαναπήγα στο κρεββάτι. Ωραίο θέαμα το κορμάκι της αλλά όχι φρέσκα πατουσακια και βαμμένα δαχτυλακια. Οι φτέρνες της χρηζαν περισσότερης περιποιησης, χωρίς να ήταν σε κακή κατάσταση φυσικά, καθώς και τα νυχάκια της και η βαφή ήταν 10 ημερών περιπου, επισης είχε και τριχουλες στα ποδαρακια τουλάχιστον παλι 10 ημερών.
Ρε κορίτσια τόσα γκαφρά, τόσα!!
Έπρεπε κάθε βδομάδα να κάνετε πεντικιούρ κι επίσης πρεπει να κάνετε και λέιζερ αποτρίχωση! Τόσο απλά!
Όταν το μεροκάματο βγαίνει από το κορμί σας πρεπει να μας το δίνετε τέλειο!
Πάμε λοιπόν για το δευτερο βόλι!
Ξεκίνησε βιαστικά στο πενταλεπτο, από το τελείωμα που της είχα κάνει, παλι με αυτή την υπερμετρια πιπα, παλι ρουφηχτη με αποτέλεσμα το πουλι μου να γίνεται λάστιχο και να ποναει. Την φρέναρα και την είπα ότι θέλω αλλά 10' γιατί έτσι κι αλλιώς είχαμε χρονο. Συζητήσαμε λοιπόν περι ανέμων και υδάτων και η ρουφιανα στο 5λεπτο, και όχι στο 10λεπτο, παλι έβαλε το πουλι μου στο στόμα της. Αυτή τη φορά δεν πονουσα τόσο μέχρι να μου σηκωθεί και έδωσα τόπο στην οργή. Έβαλα το πουλι μου έπειτα στο σφιχτό και μελαχρινο μουνακι της το οποίο ήταν πολυ σφιχτουλι και χωρίς κρέμες και ζελεδια. Την επαιξα σε τρεις στάσεις χωρις να δυσανασχετισει και και κατεθεσα ομορφα και ωραία. Έπειτα σηκώθηκε πλυθηκε κι έφυγε στα 45' και όχι στη 1 ώρα που ήταν και το προγραμμα της.
Εν κατακλείδι τα θετικά ήταν η νεανικοτητα της και το κορμάκι της καθώς και το σφιχτο μουνακι της. Τα αρνητικά το γενικό συνολο ξεπετας, η περιποιηση του κορμιου της που θα μπορούσε να ήταν δυο σκαλιά καλυτερο και η μέτρια βιαστική και απειρη πιπα της. Αδικαιολόγητα άπειρη πιπα της. Αυτές έπρεπε να τα μιλάνε τα πουλια, όχι να τα ξεπουπουλιζουν!
Στην ουσία γι' αυτό πληρωνουμε παραπανω τις call, για ασφαλέστερες ακα πιπετα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
29.616
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, spor48, kwstasxat και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2022
Αυτό για την αποτρίχωση λέιζερ που λες να κάνουν, νομίζω ότι απαιτείται να τα αφήσουν κάποιες μερες, ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα, δεν νομίζω να το κάνουν επίτηδες. Οσες κάνουν λέιζερ ξαναλέω, για τις άλλες αδικαιολόγητες
review reaction 1 Διανοούμενος
19 Οκτωβρίου, 2022
Κανεις 5 έως 9 συνεδρίες, αναλόγως την τριχοφυΐα. Εξαφανίζονται όλες οι τρίχες και μετά μια φορά το χρόνο για συντήρηση.
review reaction 1 greekarmy, makao
19 Οκτωβρίου, 2022
Τυπε μου εγω παντως ειχα τις καλύτερες εντυπώσεις απο τη Νικολίτσα. Πεντακάθαρο κορίτσι και πολύ καλη στη δουλεια της.
Τα βρίσκω λίγο υπερβολικά ολα αυτα τα κακα που συνεβησαν μαζί.



review reaction 1 Km7699, makao, Διανοούμενος
20 Οκτωβρίου, 2022
Μήτσο έγραψα ότι ακριβώς έγινε. Δεν είπα ότι δεν ήταν καθαρή, απλά δεν έκανε το κάτι παραπανω. Που καποιες κοπελες το κάνουν. Δεν έδωσε έμφαση στη λεπτομέρεια. Ίσως επειδή είναι ωραία κοπέλα. Ίσως έτυχε. Όσο για το στοματικό της όμως επιμένω πως ήταν κάτω του μετρίου. Να υπογραμμίσω ότι είμαι φέτες στο κορμί, πεντακαθαρος και ξυρισμενος παντου. (Εκτός της κωλοτρυπίδας φυσικα γιατί είμαι αρσενικός).
review reaction 1 DmtrsxXx
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4