Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 47 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η συνάντηση με τη Στέλλα έχει πάνω από μήνα αλλά η ημερομηνία είναι ενδεικτική γιατί δε θυμάμαι ακριβώς.

Συνοπτικά: H Στέλλα είναι μία κυρία που τιμάει και το τελευταίο ευρώ. Αξίζει τα λεφτά της για όποιον θέλει να περάσει όμορφα. Αλλά είναι πολύ μακριά από τις φωτογραφίες που έχει το γραφείο και την ηλικία που αναγράφεται.

Αναλυτικά τώρα. Ανοίγω τη πόρτα και βλέπω μία κυρία 35 (?) χρονών. Το πρόσωπό της φαίνεται πως έχει επεξεργασία φώτοσοπ που τη κάνει να φαίνεται πολύ πιο νέα και φρέσκια. Είμαι πολύ καλός να κρίνω ηλικίες και πιστεύω δεν έχω πέσει τόσο έξω. Το πρόσωπό της στη πραγματικότητα είναι πιο κουρασμένο και γερασμένο και δεν έχει αυτό το στρογγυλό μπουμπουκίσιο στυλ. Επίσης στις φωτό το στήθος της φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. Τούμπανο που λέμε. Στη πραγματικότητα δεν μπορώ να πω πως είναι τόσο μεγάλο. Στητό βέβαια με δυνατή ρόγα όπως και το σώμα της.

Αγγλικά πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις αν θέλεις και κάτι παραπάνω από σεξ αλλά εμένα δε με ένοιαζε. Επίσης θα πρέπει να είναι καπνίστρια.
Στον αγώνα έχει τρομερή συμμετοχή. Πίπες βαθιές, γεμάτο πρωτοβουλίες, βογγητά και γενικά πολύ ένταση. Τα τιμάει τα λεφτά μέχρι και το τελευταίο λεπτό και θα πρέπει να είναι πολύ κοινωνική και ευχάριστη σαν άνθρωπος.

Εγώ γράφω όχι στο αν θα τη ξανασυναντούσες επειδή όταν την έκλεισα περίμενα να δω μια 26χρονη χωρίς απαραίτητα να έχει τη λάμψη των φωτογραφιών.
Φυσικά δε φταίει η Στέλλα αλλά το γραφείο. Γράφω και σε άλλες κριτικές πόσο απογοητευμένος είμαι μαζί τους για αυτές τις φωτό και τις πληροφορίες που ποστάρουν και είναι χιλιόμετρα μακριά από τη πραγματικότητα. Όπως επίσης που σου λένε συνέχεια αυτό που θες να ακούσεις. Γι αυτό και το έχω σταματήσει παρόλο που ήμουν καλός πελάτης και είχα κάποιες ωραίες εμπειρίες με τις κοπέλες τους.
Αλλά είπα να γράψω και αυτή τη χρωστούμενη κριτική. Ελπίζω να βοήθησα. Καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FIDEL Sk, eridon1877, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού