Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 47 10
Call-Girls
114703
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η συνάντηση με τη Στέλλα έχει πάνω από μήνα αλλά η ημερομηνία είναι ενδεικτική γιατί δε θυμάμαι ακριβώς.
Συνοπτικά: H Στέλλα είναι μία κυρία που τιμάει και το τελευταίο ευρώ. Αξίζει τα λεφτά της για όποιον θέλει να περάσει όμορφα. Αλλά είναι πολύ μακριά από τις φωτογραφίες που έχει το γραφείο και την ηλικία που αναγράφεται.
Αναλυτικά τώρα. Ανοίγω τη πόρτα και βλέπω μία κυρία 35 (?) χρονών. Το πρόσωπό της φαίνεται πως έχει επεξεργασία φώτοσοπ που τη κάνει να φαίνεται πολύ πιο νέα και φρέσκια. Είμαι πολύ καλός να κρίνω ηλικίες και πιστεύω δεν έχω πέσει τόσο έξω. Το πρόσωπό της στη πραγματικότητα είναι πιο κουρασμένο και γερασμένο και δεν έχει αυτό το στρογγυλό μπουμπουκίσιο στυλ. Επίσης στις φωτό το στήθος της φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. Τούμπανο που λέμε. Στη πραγματικότητα δεν μπορώ να πω πως είναι τόσο μεγάλο. Στητό βέβαια με δυνατή ρόγα όπως και το σώμα της.
Αγγλικά πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις αν θέλεις και κάτι παραπάνω από σεξ αλλά εμένα δε με ένοιαζε. Επίσης θα πρέπει να είναι καπνίστρια.
Στον αγώνα έχει τρομερή συμμετοχή. Πίπες βαθιές, γεμάτο πρωτοβουλίες, βογγητά και γενικά πολύ ένταση. Τα τιμάει τα λεφτά μέχρι και το τελευταίο λεπτό και θα πρέπει να είναι πολύ κοινωνική και ευχάριστη σαν άνθρωπος.
Εγώ γράφω όχι στο αν θα τη ξανασυναντούσες επειδή όταν την έκλεισα περίμενα να δω μια 26χρονη χωρίς απαραίτητα να έχει τη λάμψη των φωτογραφιών.
Φυσικά δε φταίει η Στέλλα αλλά το γραφείο. Γράφω και σε άλλες κριτικές πόσο απογοητευμένος είμαι μαζί τους για αυτές τις φωτό και τις πληροφορίες που ποστάρουν και είναι χιλιόμετρα μακριά από τη πραγματικότητα. Όπως επίσης που σου λένε συνέχεια αυτό που θες να ακούσεις. Γι αυτό και το έχω σταματήσει παρόλο που ήμουν καλός πελάτης και είχα κάποιες ωραίες εμπειρίες με τις κοπέλες τους.
Αλλά είπα να γράψω και αυτή τη χρωστούμενη κριτική. Ελπίζω να βοήθησα. Καλά να περνάτε!
Συνοπτικά: H Στέλλα είναι μία κυρία που τιμάει και το τελευταίο ευρώ. Αξίζει τα λεφτά της για όποιον θέλει να περάσει όμορφα. Αλλά είναι πολύ μακριά από τις φωτογραφίες που έχει το γραφείο και την ηλικία που αναγράφεται.
Αναλυτικά τώρα. Ανοίγω τη πόρτα και βλέπω μία κυρία 35 (?) χρονών. Το πρόσωπό της φαίνεται πως έχει επεξεργασία φώτοσοπ που τη κάνει να φαίνεται πολύ πιο νέα και φρέσκια. Είμαι πολύ καλός να κρίνω ηλικίες και πιστεύω δεν έχω πέσει τόσο έξω. Το πρόσωπό της στη πραγματικότητα είναι πιο κουρασμένο και γερασμένο και δεν έχει αυτό το στρογγυλό μπουμπουκίσιο στυλ. Επίσης στις φωτό το στήθος της φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. Τούμπανο που λέμε. Στη πραγματικότητα δεν μπορώ να πω πως είναι τόσο μεγάλο. Στητό βέβαια με δυνατή ρόγα όπως και το σώμα της.
Αγγλικά πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις αν θέλεις και κάτι παραπάνω από σεξ αλλά εμένα δε με ένοιαζε. Επίσης θα πρέπει να είναι καπνίστρια.
Στον αγώνα έχει τρομερή συμμετοχή. Πίπες βαθιές, γεμάτο πρωτοβουλίες, βογγητά και γενικά πολύ ένταση. Τα τιμάει τα λεφτά μέχρι και το τελευταίο λεπτό και θα πρέπει να είναι πολύ κοινωνική και ευχάριστη σαν άνθρωπος.
Εγώ γράφω όχι στο αν θα τη ξανασυναντούσες επειδή όταν την έκλεισα περίμενα να δω μια 26χρονη χωρίς απαραίτητα να έχει τη λάμψη των φωτογραφιών.
Φυσικά δε φταίει η Στέλλα αλλά το γραφείο. Γράφω και σε άλλες κριτικές πόσο απογοητευμένος είμαι μαζί τους για αυτές τις φωτό και τις πληροφορίες που ποστάρουν και είναι χιλιόμετρα μακριά από τη πραγματικότητα. Όπως επίσης που σου λένε συνέχεια αυτό που θες να ακούσεις. Γι αυτό και το έχω σταματήσει παρόλο που ήμουν καλός πελάτης και είχα κάποιες ωραίες εμπειρίες με τις κοπέλες τους.
Αλλά είπα να γράψω και αυτή τη χρωστούμενη κριτική. Ελπίζω να βοήθησα. Καλά να περνάτε!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Άσε που η πονηρή με το που βγήκα από το ντους και χωρίς να...
στην κριτική Squrting queen από Lonewolff(1) σήμερα στις 13:25
Βραζιλιάνικο duo μόνο Cereso/Falcao στο ΠΚ1982!
Τα υπόλοιπα είναι...
στην κριτική Τι κακό μας βρήκε από HoneyVoskos σήμερα στις 12:32
@Giorgos H δεν ξέρω φίλε μου
στην κριτική Δεν άφησαν σταγόνα από Milfomaniac σήμερα στις 12:19
Αυτές οι μικρες απολαύσεις ειναι που κανουν τη ζωη μας ομορφη......
στην κριτική Δεν άφησαν σταγόνα από jik σήμερα στις 11:56
Ξεπεταγμένη φόλα δηλ.
στην κριτική Ναι μεν αλλά…… από hornyasfuck σήμερα στις 11:49
Αμα σκορπας τα μπικικινια σε στουντιοκοριτσα με τιμες cg...
στην κριτική Η Barbie και ο μπάρμπας από MrEco σήμερα στις 11:27
Μαλλον με piercing στην γλώσσα ειναι για δυνατό κλαρινο
στην κριτική Ναι μεν αλλά…… από Larson σήμερα στις 11:08
20
στην κριτική Αντριαννάρα από loveman24 σήμερα στις 8:45
Έφυγα ήδη! Μήπως ήταν παλιά στην Ρεμούνδου αυτές ;
στην κριτική Δεν άφησαν σταγόνα από Giorgos H σήμερα στις 6:32
Κρίμα, η Yara είναι από τις αγαπημένες μου , έπρεπε να την πάρεις...
στην κριτική Μούφα ντουέτο με Τρέισι Tracy23 από Giorgos H σήμερα στις 6:25
@at1sr
Ήταν Σάββατο..
Τώρα αν εκείνη την ημέρα την είχες απο...
στην κριτική L' insostenibile leggerezza del sesso! από HoneyVoskos σήμερα στις 1:45
@Raul11 μπορώ να σου πώ αρκετούς αλλά θα σου πω έναν και πολύ...
στην κριτική Νορμάλ καταστάσεις προς το καλό με αρκετές κωλάρες! από Rokko28 σήμερα στις 1:16
10 ευρωπουλα ειναι η τιμή του μαγαζιου;
στην κριτική Αντριαννάρα από BWC21_athens χτες στις 23:49
Τι να πω τη ρώτησα και μου είπε+20 δεν είχα δει καν το σάιτ.τέλος...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 23:31
αγαπημενοι μου συναγωνιστές, έχω περάσει πολλές φορές από...
στην κριτική Μπαρμπορα τα λόγια είναι περιττά από javajis_javajis χτες στις 23:15
Κάτι δεν κολλάει. Έδωσες 170 και για cim, ενώ στο σάιτ γράφει...
στην κριτική Squrting queen από BigMountain χτες στις 23:09
Αν εξαιρέσεις την εβελινα που οκ είναι τρόπον τινα πορνσταρ...
στην κριτική Νορμάλ καταστάσεις προς το καλό με αρκετές κωλάρες! από Raul11 χτες στις 22:51
Την δεύτερη φορά πήγε να μου την κάνει και εμένα το έγραψα.έστελνε...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 22:49
....@pastelios για τα σιγουρα εχουμε τις κοπελες μας, εδω ειμαστε...
στην κριτική Ποτέ ξανά!!!!! από Odin_ χτες στις 22:32
Σχόλια στις κριτικές
Άσε που η πονηρή με το που βγήκα από...
στην κριτική Squrting queen από Lonewolff(1) σήμερα στις 13:25
Βραζιλιάνικο duo μόνο Cereso/Falcao στο ΠΚ1982!
Τα...
στην κριτική Τι κακό μας βρήκε από HoneyVoskos σήμερα στις 12:32
@Giorgos H δεν ξέρω φίλε μου
στην κριτική Δεν άφησαν σταγόνα από Milfomaniac σήμερα στις 12:19
Αυτές οι μικρες απολαύσεις ειναι που...
στην κριτική Δεν άφησαν σταγόνα από jik σήμερα στις 11:56
Ξεπεταγμένη φόλα δηλ.
στην κριτική Ναι μεν αλλά…… από hornyasfuck σήμερα στις 11:49
Αμα σκορπας τα μπικικινια σε στουντιοκοριτσα...
στην κριτική Η Barbie και ο μπάρμπας από MrEco σήμερα στις 11:27