Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 23 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με τη Ζωή στη Λάρισα. Εύκολη συνεννόηση μέσω viber και με το που ανοίγει η πόρτα βλέπω μια γυναικάρα με ωραίο πρόσωπο και σώμα που γεννούσε ηδυπάθειες του αισχίστου είδους. Ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες και τα κατά καιρούς βίντεο της στο νήμα της.

Πολύ φιλική στην προσπάθεια της να σπάσει ο πάγος καθότι ήτανε και η πρώτη φορά που βρισκόμασταν. Μετά το μπάνιο μου με ξάπλωσε στο κρεβάτι κι άρχισε τα φιλιά. Αχόρταγα φιλιά και με το χρόνο πιο παθιασμένα. Υπέροχη αίσθηση τα χείλη της. Κατέβηκε καθώς καταλάβαινε πως αδημονούσα για το στοματικό της. Ξεκίνησε στο κεφάλι με φουλ σάλιο κι έφτασε σε βαθιές και γρήγορες κινήσεις, με το στόμα της να θέλει να με καταπιεί. Παρότι δεν είμαι πατουσάκιας ιδιαίτερα, την είδα που έκανε κίνηση για footjob και την άφησα. Και καλά έκανα. Δεν περίμενα να είναι τόσο καυλωτικό το να στον παίζει η άλλη με τα πόδια· βέβαια έπαιζαν ρόλο και τα πονηρά της κι άλλοτε γλυκά της βλέμματα. Μου τράβηξε και μια ισπανικιά, όπου τα βυζιά της είναι όνειρο. Δε χορταίνονται με τίποτα. Ακολούθησε στοματικό από μέρους μου, όπου και η φωνητική της συμμετοχή με κρατούσε τόσο σκληρό. Πεντακάθαρο και τρυφερό μουνί. Ένιωθα τους σπασμούς της, τα υγρά της να ρέουν ασταμάτητα. Πήγε στον καναπέ και συνέχισε τη μαεστρική της πίπα. Στήθηκε ηρωικά στα τέσσερα και ο κώλος της ήτανε κολασμένη εικόνα. Δεν έχω συναντήσει ακόμα και σε πολύ πιο νέες κοπέλες τόσο βελούδινο δέρμα. Κάπου εκεί ήρθε το τέλος, όπου είχαμε και πιο έντονους ρυθμούς χωρίς καμία διαμαρτυρία.

Μπάνιο και από τους δυο και κουβέντα, όπου αν και δε δίνω ιδιαίτερη σημασία, σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα. Δεύτερος γύρος πάλι με φιλιά, πιο έντονο στοματικό από μέρους της και σεξ σε ιεραποστολικό. Έριξε και τα καυλόλογά της, είχε τρομερό άνοιγμα και το μουνί της ήτανε μουσκεμένο με πολύ καλή αίσθηση. Γενικά με άφησε να τρέμω από καύλα. Εύκολα πήγαινα και για τρίτη φορά αλλά δε μας έφτανε ο χρόνος.(επίσης πολύ άνετη στο θέμα αυτό, χωρίς βιασύνες κι άλλα ξενερώματα...). Είναι ωραία λοιπόν η Ζωή και πιστεύω πως κάθε επόμενη φορά μαζί της θα γίνεται αυτόματα καλύτερη και πιο βασανιστική από την προηγούμενη. (μεχρί 7 μου επιτρέπεται να βαθμολογήσω)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Λάρισα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
1.628
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, erethis72, monstercock greece και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2022
Αυτά μας κάνει η Ζωή και θα μας αναγκάσει να την κλωνοποιήσουμε για να τη χαιρόμαστε σε κάθε πόλη τελικά.
Μήπως να εγκατασταθώ προσωρινά στην Κατερίνη;
review reaction 1 panagoskgkp
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1