Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 10 10
Call-Girls 34675
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αφού ειχα διαβάσει τις κριτικές και κρίνοντας από τις φωτογραφίες παίρνω τους αγγέλους και κλείνω ραντεβού με το κορίτσι στο χώρο μου. Κτυπάει το κουδούνι ανοίγω τον πόρτα μου δίνει το χέρι λες και χαιρετούσε τον πρωθυπουργό με τεντωμένο χέρι και απόσταση, την τραβάω να την φιλήσω στο στόμα και αποφεύγει γυρνώντας το μάγουλο...και ευτυχώς γιατί λέω ευτυχώς;θα σας πω πιο κάτω. Φορούσε ένα κίτρινο ταγιερ τουλάχιστον 3 νούμερα μεγαλύτερο και έτσι διέκρινα μόνο μια λεπτή σιλουέτα...money μου λέει;στο τραπέζι της λέω. Bath μου λέει;μόλις έκανα της λέω ..Αρχίζουν και με ζωνουν τα φίδια...λέω από διαταγές καλά πάμε. Το πρόσωπο για μένα αδιάφορο χωρίς να βλέπω πολλές λεπτομέρειες διότι είχα χαμηλό φωτισμό Ξέχασα να πω ότι από τον ώρα που μπήκε και σε όλη την διάρκεια ρουφαγε την μύτη τής και όταν μπήκε στο μπάνιο έκανε και πλύσης!!!!!Λέω χριστέ μου τι γίνεται...;;βγαίνει μετά από 5 λεπτά της λέω είσαι κρυωμένη;όχι μού λέει...βγήκε με ένα κορμάκι και μαύρο σουτιέν καλό σώμα νεανικό αλλά τίποτα προς μοντελε. Και εδώ Αρχίζουν τα παρατράγουδα!!!!!!Στήν κρεββατοκαμαρα ειχα τα φώτα τέντα!!!!!Πάω να φιλήσω και μού λέει no no...κοιτάω καλύτερα και βλέπω τα χείλη της με επιχειλιο έρπητα...Ωχ λέω έχεις έρπητα;ναι μού λέει χαχααα χααα κάνω!!!μου λέει no kisses and blowjob with condom!!!!χααα χααα της λέω!!!!Αν ήταν να σε φωνάξω να σου δώσω 140 ευρώ για πιπα με προφυλακτικό και χωρίς φιλιά θα προτιμούσα να δώσω 20 και να πάω φυλής, αυτό δεν το κατάλαβε που είπα, αλλά κατάλαβε όταν της είπα το ραντεβού ακυρώνεται και παίρνω το γραφείο. Το γραφείο ήθελε να μιλήσει με την κοπέλα όπερ και εγένετο επιβεβαίωσε ότι είπα και εγώ μου ζήτησαν συγνώμη και μου είπαν αν θέλω άλλη κοπέλα και τους είπα θα το σκεφτώ και θα σάς πω. Η συμπεριφορά του γραφείου άψογη αλλά της κοπέλας απαράδεκτη διότι που πας κορίτσι μουμε έρπητα ζοστηρα και να ρουφας την μύτη σού ανά 10 δευτερόλεπτα λες και πήρες κόκα με γύψο μέσα????γιατί δεν σέβεσαι τους πελάτες σού που θα τους κολλήσεις στρατηγό ιασιμο αλλά και θα το πανε στο σπίτι τούς;;;και στην γκόμενά και στην γυναίκα;;;;Και δεν ενημερώνεις το γραφείο του τι έχεις ώστε να σε βγάλουν ρεπό ώστε να γίνεις καλά και να συνεχίσεις την δουλειά σου, και έτσι χαλάς και τον εικόνα του γραφείου που έχει καλό όνομα στην αγορά. Τέλος πάντων συνεχίζω Αφού μίλησε με το γραφείο μου λέει give you money back φυσικά της λέω!μου λέει I keep 20 Euro for the taxi!!!!!Της λέω δεν κρατάς τίποτε διότι δεν ήρθες με ταξί ήρθες με οδηγό και δεύτερον το ραντεβού δεν έγινε από δικιά σού υπαιτιωτητα!!!μου δίνει τα 140 στραβωμενη ανοίγει την πόρτα φεύγει με ένταση και της λέω ΤΣΑΟ ΜΠΕΛΛΑ..!!!Συναγωνιστές συμβαίνουν και αυτά, να μιλάτε άμα έχετε δίκιο με σεβασμό βέβαια γιατί άνθρωποι είναι και αυτοί, αλλά Business is business and pleasure is pleasure..στα επόμενα λοιπόν απλώς για την ιστορία χαλάστηκα και δεν έκανα τίποτα μετά και παράγγειλα efood και έφαγα πίνοντας μια μπύρα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2022
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
609
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, bakimaomao, Quarantaris και 49 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2022
kριμα γαμωτο
αψογη η συμπεριφορα σου παντως!
review reaction 1 olddog, Johnny_Castle, Stavros(2)
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Αμαν!! γαμησε τα….τουλαχιστον ενημερωσες αμεσα…Ματάκι
review reaction 1 olddog, Stavros(2)
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Η συμπεριφορά του γραφείου άψογη;
Δεν γνωριρε για την κατάσταση της κοπέλας;
review reaction 1 Stavros(2)
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Πολύ σωστός και κύριος... Εύγε ??
review reaction 1 Stavros(2)
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Πήγε η άλλη να κάνει ραντεβού με επιχείλιο έρπητα!!! Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο!
ρε ας τις μαζέψει κάποιος !!!!
review reaction 1 olddog, old boy, Aragorn135 και 1 ακόμα μέλος
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Την συγκεκριμένη την έχω δει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .
Απαράδεκτος και ο οδηγός ,δεν είναι μόνο για να την πηγαίνει πόρτα πόρτα αλλά να ελέγχει εάν είναι
κρυωμένη φτιαγμένη η οτιδήποτε άλλο ,απλά οι οδηγοί κοιτάν πως θα βγάλουν το μερακάματο και καμμιά πίπα.
Απαράδεκτο το γραφείο για όλα τα παραπάνω συν τις fake φώτο που συνηθίζει.
Ειλικρινά έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση.
Εύγε stavros(2) τους τα έχωσες κανονικά.
review reaction 1 greekarmy, stadeos, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 3 άλλα μέλη
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Tomcruise ,mastakounidis σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μορφονιος το γραφείο δεν ήξερε τίποτα η κοπέλα δεν είχε πει τίποτα και για αυτο μου ζήτησαν συγνώμη και να φέρουν άλλη κοπέλα, καθαρά έφταιγε η κοπέλα δεν ήθελε να χάσει μεροκάματο μάλλον...Honeyvoskos σε ευχαριστώ και δυστυχώς οι οδηγοί πρέπει να ενημερώνουν για την κατάσταση της κοπέλας!!διότι το γραφείο δεν βλέπει τις κοπέλες μετά την άφιξη τους είναι μπουντρουμιασμενες στο ξενοδοχείο. Απλώς σας ενημέρωσα και ευτυχώς υπάρχει και αυτό το site να τα λέμε!και είπα ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα να σώσω συναγωνιστές από έρπητα που είναι φουλ μεταδιδωμενος!είπαμε να γαμησουμε με όλους τους πιθανούς κινδύνους που έχει μια τέτοια συνεύρεση αλλά όχι και έτσι!
review reaction 1 stadeos, olddog, HoneyVoskos
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Δυστυχώς δεν είναι η μόνη μου εμφανίζεται με επιχείλιο έρπητα.
Αρκετά ανησυχητικό το φαινόμενο που έχει επαναληφθεί και με άλλο κορίτσι διπλανού γραφείου.
Τα γραφεία οφείλουν να το γνωρίζουν και να προστατεύουν τους πελάτες τους.
review reaction 1 Stavros(2)
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Αυτό το πράγμα με το ανέβασμα των σχολίων!!!Σάς έχω απαντήσει από το πρωί και ακόμα να τα αναρτήσουν!!!κάτι πρέπει να γίνει με αυτό bourbela.com για δείτε το σας παρακαλώ διότι χάνεται η ροή και το timing των απαντήσεων με τούς συναγωνιστές!
review reaction 1 stadeos
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Μπραβο νεε μου. Νομιζουν τα γραφεια οτι κυκλοφορουν μονο μαλακες εκει εξω. Συνεχιστε ετσι μαλακοπιτουρες και θα τα γαματε τα κοριτσια εσεις μεταξυ σας. Εμενα τουλαχιστον με εχουν χασει εδω και καιρο απο πελατη τους. Η σειρα ειναι τωρα δικη σας συναδελφοι. Ειμαστε το καταναλωτικο κοινο και εμεις κινουμε τα νηματα. Αλλα οσο υπαροχυν αγαπουληδες και μαλακοκαυληδες Ελληνες!!!!
review reaction 1 Stavros(2)
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2