Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 34710
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα σε όλους κ απ' εδώ ! Ναι!Ναι!Ναι!

Μετά το διαζύγιο, το έχω ρίξει ΠΟΛΥ στις συνοδούς ομολογώ. Η συνεργασία μου με τις κοπέλες στο γραφείο του AdultClub είναι.... άψογη! ευγενικές κ ακούνε τι τους λες χωρίς να σε κρίνουν.

GameTime! με την Έμιλυ έχω βρεθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, συνήθως duo ΑΛΛΑ ήρθε κ η ώρα να την απολαύσω Solo.
Πάντα στην ώρα της, χαμογελαστή, κεφάτη κ ευγενική Γιούπιιι!
Η κοπέλα, σου βγάζει αρχή ένα GF στυλ αρχικά, ΑΛΛΑ ξέρει ακριβώς πότε να το γυρίσει Κατσικογάμης

Η γλυκιά, μικροκαμομένη, με τα μακριά ολόισια μαύρα μαλλία κ το μικρό στήθος που πρόκειται να το διορθώσει (στα ίδια κυβικά, λόγο όπως ανέφερε ο προηγούμενος συμπαίκτης) πανέμορφο κωλαράκι ειδικά όταν φοράει αυτά τα αθλητικά της στρινγκάκια, θέλεις να πέσεις να της τον φας ΟΛΟ. ΟΤΑΝ ξεκινήσει τον αγώνα, με δικές της πρωτοβουλίες πάντα χωρίς να χάνει χρόνο ποτέ! εκεί δεν κρατιέται.... με τίποτα. Στοματικό βαθύ χωρίς όμως πολύ επαφή στα μάτια γιατί όπως ανέφερα δεν κρατιέται η μικρούλα. Δεν έχει υπάρξει φορά που να μην είναι ευχάριστη, καθαρή κ να ξέρει τι θέλει ο παρτενέρ της.
Αυτ'η την φορά την έβαλα κάτω κ μιας κ είμαι φαν Ναι! της στενής της κάτω περιοχής, της ανταπέδωσα ένα γλύψιμο που το χρωστούσα εδώ κ καιρό. Κλασσικά, η Έμιλυ σου φοράει "σκουφάκι" κ σε καβαλάει κ χοροπηδάει πάνω στο εργαλείο σου δαιμονισμένα (σίγουρα παίζει κ ρόλο η χημέια που έχουμε) Κατσικογάμης αλλάξαμε αρκετές στάσεις, αντέχει δυνατά κ γρήγορα χωρίς κανένα ίχνος παραπόνου, κάναμε κ τα διαλλείματα για κρασάκι κ λόγο που αργώ πολύ να ολοκληρώσω εκείνη μου είπε πως είχε τελειώσει ήδη 2 φορές Γιούπιιι!Προσκύνημα
Για να μην σας ζαλίζω...... κοντά περίπου στα μέσα περίπου του αγώνα (1ώρα+) βασικά κοντά στη 1.5 ώρα είπα να την στήσω στα 4 όπου της αρέσει τρελά, είναι κ ο σωματότυπος της που βολεύει να την σηκώνεις άνετα, έγινε κ το τελευταίο σφύριγμα εντός μικρής περιοχής Έρωτας μετά από σκληρό, γρήγορο κ δυνατό ξέσκισμα.

Δεν παραπονιέται αν της φερθείς σώστα κ είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι εμεις που κλείνουμε ραντεβού αρκεί να έχουμε κ την αντίστοιχη συμπεριφορά βέβαια.

Καλή συνέχεια ma dudes Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου