Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 20 10
Call-Girls
208907
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ανάμεσα στα ρωσικά όπλα του γραφείου , τύπου Μάρλενα , Κρις, Καρολίνα και πάει λέγοντας. Υπάρχει και ένα Ελληνικό υπερόπλο που ονομάζεται Κωνσταντίνα!!
Πασίγνωστη η κοπέλα . Χρόνια στο χώρο. Πρώην πορνοστάρ. Έφτασε η στιγμή να την δω!
Σκάει στο δωμάτιο τσόντα τελείως. Χωρίς εσώρουχο και μια φούστα λευκή κολλητή που δεν έκρυβε τίποτα.
Πρόσωπο σκυλε για πολύ πνιξιμο στην πίπα.
Είναι 100% pse και δεν ξέρω αν θα βρω καμία άλλη να γουστάρει τόσο πολύ για πούτσα.
Είναι για δυνατούς παίκτες. Εκτός αν πάει κάποιος και θέλει να δει τον "ουρανό σφοντυλι" . Εμένα με έφερε σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή.
Δεν μπορούσα να την κάνω καλά. Ήθελε να την γαμήσω παντού. Πάμε εδώ , πάμε εκεί. Μην σταματάς. Θέλω στην τουαλέτα . Πάμε στο καναπέ. Γενικά πρωτοβουλίες φουλ. Ξάπλωσε εδώ και απόλαυσε το μου λέει και ξεκινάει γλυφοκωλι. .
Εντάξει είναι και γυναικάρα. Νταρντανα και έμπειρη.
Υποτακτική στο φουλ. Φτύσε με στο στόμα , είμαι το πουτανάκι σου. Πάτα με στο σβέρκο.
Είναι για δίωρο- τρίωρο ραντεβού και χαπακι ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
Τρομερή εμπειρία.
Είχα κλείσει ένα δωμάτιο στο Πρίαμο στο gls στο ισόγειο που είναι η glamour σουίτα για όσους ξέρουν. Ανοίγεις μια πόρτα δίπλα στη reception και έχει ένα διάδρομο μικρό και μπαίνεις στο δωμάτιο από άλλη πόρτα.
Ε η τρελή με πήρε και γαμιομασταν στην πόρτα δίπλα από την reception και μας άκουγαν όλοι !!
Την είχα στα τέσσερα και σφοροκοπούσα όσο πιο δυνατά γινόταν.
Πίπα για σεμινάριο με φτυσιματα και deepthroat.
Τρελό ραντεβού. ! Φοβερή εμπειρία . Αξίζει όσο δεν πάει τα λεφτά της.
Ξαναλέω 100% pse. Την επόμενη χαπακι και δωμάτιο φετίχ με χειροπέδες κτλ.
Ένας μεγάλος γύρος παίχτηκε. Τα 15 λεπτά στο τέλος που έμειναν ήπιαμε λίγο κρασάκι και τα είπαμε.
Συνεννόηση με το γραφείο εύκολη όπως πάντα. !
Πασίγνωστη η κοπέλα . Χρόνια στο χώρο. Πρώην πορνοστάρ. Έφτασε η στιγμή να την δω!
Σκάει στο δωμάτιο τσόντα τελείως. Χωρίς εσώρουχο και μια φούστα λευκή κολλητή που δεν έκρυβε τίποτα.
Πρόσωπο σκυλε για πολύ πνιξιμο στην πίπα.
Είναι 100% pse και δεν ξέρω αν θα βρω καμία άλλη να γουστάρει τόσο πολύ για πούτσα.
Είναι για δυνατούς παίκτες. Εκτός αν πάει κάποιος και θέλει να δει τον "ουρανό σφοντυλι" . Εμένα με έφερε σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή.
Δεν μπορούσα να την κάνω καλά. Ήθελε να την γαμήσω παντού. Πάμε εδώ , πάμε εκεί. Μην σταματάς. Θέλω στην τουαλέτα . Πάμε στο καναπέ. Γενικά πρωτοβουλίες φουλ. Ξάπλωσε εδώ και απόλαυσε το μου λέει και ξεκινάει γλυφοκωλι. .
Εντάξει είναι και γυναικάρα. Νταρντανα και έμπειρη.
Υποτακτική στο φουλ. Φτύσε με στο στόμα , είμαι το πουτανάκι σου. Πάτα με στο σβέρκο.
Είναι για δίωρο- τρίωρο ραντεβού και χαπακι ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
Τρομερή εμπειρία.
Είχα κλείσει ένα δωμάτιο στο Πρίαμο στο gls στο ισόγειο που είναι η glamour σουίτα για όσους ξέρουν. Ανοίγεις μια πόρτα δίπλα στη reception και έχει ένα διάδρομο μικρό και μπαίνεις στο δωμάτιο από άλλη πόρτα.
Ε η τρελή με πήρε και γαμιομασταν στην πόρτα δίπλα από την reception και μας άκουγαν όλοι !!
Την είχα στα τέσσερα και σφοροκοπούσα όσο πιο δυνατά γινόταν.
Πίπα για σεμινάριο με φτυσιματα και deepthroat.
Τρελό ραντεβού. ! Φοβερή εμπειρία . Αξίζει όσο δεν πάει τα λεφτά της.
Ξαναλέω 100% pse. Την επόμενη χαπακι και δωμάτιο φετίχ με χειροπέδες κτλ.
Ένας μεγάλος γύρος παίχτηκε. Τα 15 λεπτά στο τέλος που έμειναν ήπιαμε λίγο κρασάκι και τα είπαμε.
Συνεννόηση με το γραφείο εύκολη όπως πάντα. !
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αλλά όχι και Ελληνίδα ρε τύπε.
Όχι ότι παίζει ρόλο,Φλαμουρτάρι είναι....
Μικρή σημασία έχει αυτό.
Τύπε με την πούτσα ανά χείρας μπήκες και της το κάρφωσες στο λαρύγγι?