Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 10 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Θα ξεκινήσω με όλα τα αρνητικά.
Ραντεβού κλεισμένο δύο ώρες πριν την συνάντηση. Φτάνω στο ξενοδοχείο και το γραφείο μου λέει να περιμένω από κάτω 10 λεπτά μέχρι να μου πει δωμάτιο. (Λέω δεν ξεκινάμε καλά από μέσα μου). Μπαίνω στο ξενοδοχείο, ενα παλιό φτινιαρινο χειρότερο και από το Μπιλ.

Πάω στο δωμάτιο και μου ανοίγει η Lucania. Πρέπει να είναι Μαξ 1.50-1.55 με βυζιά πεσμένα, αν και πλαστικά (δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό) κώλο μεγάλο με σιλικόνη αλλά γενικά κακό σουλουπι. Δηλαδή έχει κάνει 500 πλαστικές αλλά ούτε μισή ώρα γυμναστική στην ζωή της. Ναι είναι η κοπέλα των φωτο αλλά μιλάμε για χαοτική διαφορά από κοντά. Εν τω μεταξύ είχε ψεύτικα νύχια που τα μισά είχαν φύγει και τα μισά δάχτυλα ήταν με νύχια τα μισά χωρίς. Η εμφάνιση μου θύμιζε μια μέτρια περίπτωση στούντιο και μια καλή για μπουρδέλο.

Με τα πολλά, λέω από μέσα μου "καλά την έκανες όπως είσαι, μην κλάψεις το κατοσταρικο" και της λέω ότι ξέχασα να τα λεφτά στο αμάξι και πάω να τα φέρω. Με κρατάει και μου λέει "δεν πειράζει μετά" και πέφτει στα γόνατα για τσιμπουκι (που της είχα πει πως δεν έχω κάνει μπάνιο και θα έκανα εκεί).

Τώρα ξεκινάνε τα καλά. Μάγκες, αυτό το τσιμπουκι δεν παλεύετε! Μιλάμε για deep throat ΑΛΛΟΥ επίπεδο. Τον εξαφάνιζε χωρίς καν να δακρύσει (και τον έχω πάνω από 18 πόντους) . Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που μου κάνανε τόσο DT τσιμπουκι. Βέβαια με όλα τα προηγούμενα την είχα σιχαθεί λίγο και δεν ψηνομουν να την γαμήσω. Είμαι σίγουρος πως θα ήταν καλή και σε αυτό. Οπότε έκατσα 15 λεπτά, ευχαριστήθηκα αριστοκρατικό τσιμπουκι και δρόμο!

Αν μπορούσα να πηγαίνω με ένα 50αρικο για τσιμπουκι μόνο θα πήγαινα κάθε μέρα, αλλά 100 για 15 λεπτά και μόνο τσιμπουκι πάει πολύ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 14, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.897
Πόντοι:
2.476
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Bartender 74, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2022
Εγώ την είχα συναντήσει πριν έξι μήνες στο χώρο της, σε ένα ξενοδοχείο στο Νέο Κόσμο.
Όντως δεν είναι τόσο ψηλή όσο λέει το σάιτ της, κοντά στο 1.60 την έκανα.
Σαν εμφάνιση μου άρεσε περισσότερο από τις φωτογραφίες, στο κομμάτι του σεξ η γυναίκα είναι σούπερ, δεν κολωνει πουθενά.
Το μόνο μείον τα αγγλικά της πού είναι πολύ φτωχά, διατηρώ μία επιφύλαξη επειδή εγώ την συνάντησα πριν έξι μήνες, να έχει πάρει κάποια επιπλέον κιλά ή να έκανε νέες επεμβάσεις στο σώμα της.
review reaction 1 Mgeorge1111, hornyasfuck
15 Σεπτεμβρίου, 2022
Σε καμμι φωτο δεν ειναι γυμνοστηθη αν κ ωραιες φωτο . Αλλα ρε φιλε με τις λατινες πηδατε κωλοφτιαγμενα Fiat Punto. Οι ρωσιδες ειναι μερσεντες μπροστα τους .
J
Johnykk
review reaction 1 review reaction 3 Mgeorge1111, Bartender 74, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2