Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
Call-Girls
10887
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δεν σε γεμίζει από τις φωτογραφίες είναι αλήθεια.
Έγραψα ελαφρώς επεξεργασμένες γιατί έχει 5 κιλά παραπάνω. Όσα πρέπει θεωρώ!! Το πρόσωπο της είναι πιο γεμάτο, ο κωλος της στέκεται κανονικά, κωλάρα ωραία. Βυζί 1,5.
Πήρα ρίσκο περιμένοντας τι θα δω ! Ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μια γλυκιά ψηλή κοπέλα.
Ήμουν και καυλωμένος φουλ από πριν λέω θα την σκίσω.
Πάω για μπανάκι και επιστρέφω με γλωσσόφιλα φουλ από μέρος της και να χουφτώνω την κωλάρα.
Πέφτει στα γόνατα για πίπα όπου παραλίγο να με τελείωση. (όπως λένε η καλή πίπα δεν κρατάει πολύ )
Το πρόλαβα και βάζω προφυλακτικό και ξεκινάμε ιεραποστολικό. Για αρκετή ώρα την γαμουσα δυνατά χωρίς να διαμαρτύρεται.
Επόμενη στάση στα τέσσερα με την Τάττυ να με κλειδώνει με τα πόδια, να είναι λίγο όρθια και ο κωλος χαλαρός.
Άντεξα 1 λεπτό με αυτό το θέαμα και τελείωσα !!
Στο ενδιάμεσο ωραία συζήτηση. Δεν ξέρει πολύ καλά αγγλικά αλλά μπορείς να πεις κάποια πράγματα.
Ο δευτερος ήταν μόνο σεξ στα τέσσερα όπου δεν τελείωνα εύκολα τώρα .
Την έβαλα για πίπα για να τελειώσω.
Δεν έχει την δυνατή εμφάνιση αλλά ξέρει να γαμιεται το κορίτσι.
Πιστεύω αξίζει δοκιμή.
Εκτιμώ αυτό το σέρβις γιατί έχω πάει με μουνάρες και δεν μπορώ να τελειώσω.
Έγραψα ελαφρώς επεξεργασμένες γιατί έχει 5 κιλά παραπάνω. Όσα πρέπει θεωρώ!! Το πρόσωπο της είναι πιο γεμάτο, ο κωλος της στέκεται κανονικά, κωλάρα ωραία. Βυζί 1,5.
Πήρα ρίσκο περιμένοντας τι θα δω ! Ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μια γλυκιά ψηλή κοπέλα.
Ήμουν και καυλωμένος φουλ από πριν λέω θα την σκίσω.
Πάω για μπανάκι και επιστρέφω με γλωσσόφιλα φουλ από μέρος της και να χουφτώνω την κωλάρα.
Πέφτει στα γόνατα για πίπα όπου παραλίγο να με τελείωση. (όπως λένε η καλή πίπα δεν κρατάει πολύ )
Το πρόλαβα και βάζω προφυλακτικό και ξεκινάμε ιεραποστολικό. Για αρκετή ώρα την γαμουσα δυνατά χωρίς να διαμαρτύρεται.
Επόμενη στάση στα τέσσερα με την Τάττυ να με κλειδώνει με τα πόδια, να είναι λίγο όρθια και ο κωλος χαλαρός.
Άντεξα 1 λεπτό με αυτό το θέαμα και τελείωσα !!
Στο ενδιάμεσο ωραία συζήτηση. Δεν ξέρει πολύ καλά αγγλικά αλλά μπορείς να πεις κάποια πράγματα.
Ο δευτερος ήταν μόνο σεξ στα τέσσερα όπου δεν τελείωνα εύκολα τώρα .
Την έβαλα για πίπα για να τελειώσω.
Δεν έχει την δυνατή εμφάνιση αλλά ξέρει να γαμιεται το κορίτσι.
Πιστεύω αξίζει δοκιμή.
Εκτιμώ αυτό το σέρβις γιατί έχω πάει με μουνάρες και δεν μπορώ να τελειώσω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν