Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έπειτα απ’ όσα διάβασα και είδα στο νήμα Magic Girls του bourdela.com μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να συναντήσω και να γνωρίσω τη Γιολάντα. Κατά τις 10 το βράδυ της 28/8/22 τηλεφώνησα στο γραφείο και έκλεισα για την επόμενη μέρα 29/8 στις πεντέμιση το απόγευμα. Η συνάντηση μας έγινε με καθυστέρηση 20 λεπτών περίπου λόγω καθυστέρησης του προηγούμενου ραντεβού. Οι όποιες ανησυχίες που μου δημιουργήθηκαν, έσβησαν μολις ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου αντίκρισα δυό πανέμορφα πράσινα μάτια και το χαμογελαστό γλυκητατο πρωσωπάκι της Γιόλαντας. Ψηλή κοπέλα όμορφη γυμνασμένο κορμί σφυχτό. Την βοήθησα να βγάλει τα ρούχα της και μου αποκάλυψε τα καλη της. Εχει μικρό αλλά όμορφο στήθος με θηλές που σε προκαλούν να παίξετε πράγμα που δεν αρνήθηκα. Φορούσε ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα. Βέβαια τα δυνατά της σημεία ειναι οι υπέροχοι και πλούσιοι γλουτοί της αλλά και μηροί της! Ξεκινήσαμε με χάδια και φιλιά και κατέληξα να βασανίζω το γλυκήτατο νινάκι της έως ότου σπάσμοί συγκλώνησαν όλο το κορμί της υπέροχης Γιολάντας.Καμάρι εγώ!Ακολούθησε ένα μικρό διαλειμματάκι με φιλιά και χάδια που είχαν επακόλουθο την στοματική ανταπόδωση εκ μέρους της. Τι πίπα ήταν αυτή! Βαθειά! Ο μικρούλης μου χανόταν ανάμεσα στα γλυκά χειλάκια της. Η γλωσιτσα της τον τυρανούσε και τον προκαλούσε αλλά αυτός επηρμένος και αγέρωχος απολάμβανε το γλυκό βασανηστήριο για αρκετή ωρα. Οι δυο ζηλιάρηδες πιο κάτω πήγαιναν να σκάσουν απ το σπέρμα που μαζεψαν αλλά κι άπ’τη ζήλια τους.Η Γιολάντα ομως δεν τους άφησε παραπονομένους! Αξέχαστη απολαυση! Σκουφί και επίσκεψη στη θερμή φύση της κοριτσάρας σε cowgirl position όπως λουγκριστί λέγεται! Τα ρολόγια όμως τρέχουν! Οι ζηλιάρηδες γεμίσανε! Ο μικρούλης μου ήθελε να εισχωρήσει και πάρα φύσιν! Σε ποιόν δεν αρέσει η κοιλάδα των Τεμπών; Ο Ολυμπος απ’τη μια μεριά κι ο Κίσσαβος απ’ την άλλη οι δυό πανέμορφοι γλουτοί της γλυκιάς Γιολάντας. Ο μικρούλης μου να παλινδρομεί όλος χαρά αλλά το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον! Η πίεση των ζηλιάρηδων αφόρητη και η έκρηξη μοιραίο επακόλουθο.Το υγρόν έρρευσεν και το τέλος της συνουσίας επήλθε.
Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην αγκάλιά της Γιολάντας και θέλω να τη ξανασυναντήσω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή