Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15290
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα σας,

Γράφω γιατί πιστεύω ότι κανένας δεν θέλει να πετάει λεφτά και να πέφτει θύμα.

Δεν έχω γράψει ποτέ κριτική γιατί δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούργιο ή γιατί αυτά που διαβάζω για αυτές που έχω συναντήσει δεν με βρίσκουν αντίθετο.
Με γνώμονα αυτό θέλω να αναγνωρίσω την χρησιμότητα της ιστοσελίδας αλλά και των μελών του που εμένα προσωπικά μόνο καλό μου έχουν κάνει.
Για να είμαι πιο ακριβής έχω κάνει πολλές φορές τραγικές επιλογές σε κοπέλες αλλά ποτέ όταν συμβουλεύομαι τον χώρο εδώ.

Επιλέγω την συγκεκριμένη γιατί έχω αδυναμία στις Ουκρανές κοπέλες αλλά και λόγω της κριτικής που διάβασα.
Κανονίζουμε με το γραφείο και έρχεται η κοπέλα στην ώρα της.
Εκ πρώτης όψεως μια πρόσχαρη παρουσία ( χωρίς στήθος αλλά ψηλή και αδύνατη με λευκή επιδερμίδα) που αν και δεν καταλάβαινα πολλά από τα αγγλικά της , ε λέω θα την βρούμε την άκρη.
Τελικά ξεκινάει 1 τσιγάρο (και εγώ καπνιστής), αρχίζει μιλάει για την οικογένειά της (οι λεπτομέρειες δεν αφορούν κανέναν καθώς είναι προσωπικά θέματα της κοπέλας). Περνάει το πρώτο 15λεπτο και μπούρου και μπούρου. Ανα φάσεις κοίταγε στο κινητό την ώρα και έλεγε κάτι για το ότι θα χρειαστούμε 4 λεπτά μαζί για να με τελειώσει.... Δεν βλέπω ούτε όρεξη, ούτε κίνηση. Παίρνω πρωτοβουλία και γίνομαι λίγο πιο χαλαρός και ξεκινάμε φιλάκια. Μου τα κόβει και μου λέει μετά το τσιγάρο (είμαστε στο 2ο πλέον τσιγάρο και είχαν περάσει 25 με 30 λεπτά).
Κάνω λίγο υπομονή και ξαναπροσπαθώ. Ωστόσο έχει ξανανάψει τρίτο τσιγάρο στα αμέσως...
Μετά μου αναφέρει ότι πρέπει να κάνω μπάνιο ενώ της εξηγώ ότι έχω κάνει (τώρα πλέον ξέρω ότι ήθελε να κερδίσει και άλλο χρόνο). Τελικά ξανακάνω μπάνιο (δεν μου έχουν πει ή δείξει ότι βρωμάω ποτέ αλλά για να της φύγει η ιδέα) μαζί της (της πλάκας - ούτε παιχνίδια -ούτε τίποτα).
Και φτάνουμε στην επίμαχη στιγμή: Δεν θα αναλύσω τι έκανε γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ξεκίνησα να την φιλάω χαμηλά και με σταμάτησε και τον έβαλε στο στόμα μια φορά για 2 δευτερόλεπτα και μετά μου τον έπαιξε μέχρι να τελειώσω (είχα ξενερώσει έτσι και αλλιώς). Ντύνεται και χωρίς να κάνει μπάνιο ή να κάτσει (να κάνει ένα τσιγαράκι βρε αδερφέ) μου λέει φεύγω.
Στα τόσα χρόνια τέτοια κοροϊδία από γραφείο δεν έχω ξαναφάει.

Στέλνω μνμ στο γραφείο γιατί αν τους καλούσα θα τους έβριζα και τους λέω ότι η κοπέλα δεν κάνει γι αυτήν την δουλειά και ότι μου μου πήραν μια φορά 120 ευρώ αλλά δεν θα με έχουν πελάτη ξανά γιατί νοιώθω εξαπατημένος (μέσες άκρες). Δεν απάντησαν ποτέ - πράγμα περίεργο γιατί κανονικά σε καλούν και σε ρωτάνε/διαφωνούν κτλ. Από αυτήν την έλλειψη αντίδρασης κατάλαβα ότι έχουν χεσμένη την φωλιά τους και έχουν τα παπαγαλάκια εδώ για να λειτουργούν σαν πυροσβέστες και κράχτες. Αν υπήρχε επιλογή για την συμπεριφορά γραφείου "ανύπαρκτη" ευχαρίστως να την έβαζα καθώς το "Κακή" τους αδικεί.

Εν κατακλείδη εδώ δεν μιλάμε για απουσία χημείας αλλά παντελής έλλειψη επαγγελματισμού. Ναι η κοπέλα δεν γουστάρει αυτό που κάνει. Ναι η κοπέλα έχει δικά της θέματα άσχετα με την δουλειά.

Αναφορικά στις κριτικές πριν από εμένα δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο διαφορετική μαζί τους αλλά δεν θα ξανά βασιστώ σε κριτική των συγκεκριμένων για καλό και για κακό.

Καλή συνέχεια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
41
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, KostasMx, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2022
πάντως το να μην γράφεις επειδή δεν έχεις τπτ να προσθέσεις είναι λάθος!

1ον...διότι πάντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο!
2ον...διότι οι κριτικές από μέλη πιστοποιούν ή όχι αυτό που βλέπουμε κ θα πάρουμε, προφυλάσσοντας τους υπόλοιπους από προμότορες και εγκάθετους!! Πόσοι πια είναι κ πόσες κριτικές να γράψουν? Οι αντικειμενικές κριτικές θα υπερκαλύψουν τα ψέματα και οι μ.ο. θα διορθωθούν από αυτές!

Αυτό είχα να πω...όχι προς εσένα αλλά προς όλα τα μέλη που αποφασίζουν να μην γράφουν είτε επειδή βαριούνται είτε επειδή δεν έχουν κάτι να προσθέσουν!
Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του σάιτ...η πληροφόρηση, η οποία δεν μπορεί να δίδεται από 2-3 μονο!!!

Καπέλο
review reaction 1 alfabitagama, hornyasfuck, Michael Scott και 2 άλλα μέλη
27 Αυγούστου, 2022
μαυρο σ'αυτην,μαυρο και στο γραφειο. ευχαριστω
review reaction 1 hornyasfuck, srek7
27 Αυγούστου, 2022
ΟΤΙ μου ζαλισε λιγο τα αρχιδια με την παρλα της οσο εκανε το τσιγαρο της-χωρισμενη κλπ-το εγραψα και εγω φιλε -πιο ευγενικα,βεβαια απο οτι το γραφω εδω,διοτι γενικα περασα πολυ καλα,δηλαδη οτι γραφω ισχυει,κ δεν ηθελα να γραψω κατι αρνητικο επειδη μου φαγε 1 δεκαλεπτο λεγοντας μου τις μαλακιες της.

γενικα αν προσεξεις τις κριτικες μου-δεν εχω και παρα πολλες-ψωνιζω απο 3 γραφεια αρκετα ανταγωνιστικα μεταξυ τους και παντα ειμαι δικαιος,νομιζω αδικα με κατηγορησες για προμοτοριλικι,
review reaction 1 hornyasfuck, james034
27 Αυγούστου, 2022
ναι γιατι το adult ειναι γνωστο οτι δινει πολυ χαρτζιλικι στο κοσμο ολον και εχει φλομωσει το κοσμο και ολα τα φορουμ με κριτικες
το οτι ισως φταις εσυ οτι δεν περασες καλα και σου πηρε τον αερα λογο απειρια σου σε βιζιτες ή γκομενα να σου φαει τον χρονο μπας και σου περασε απο το μυαλο; ή μπα;;;
γιατι εγω αυτα τα περι του παιρνω αλλα δεν γραφω τα μεταφραζω στο δεν παιρνω ποτε αλλα λεω την ατακα μου ετσι να μην με περασουν και για αχρηστο
ΥΓ ελα να μοιραστουμε το χαρρτζιλικι που παιρνουμε απο το adult παρεα
G
geroksouras
review reaction 1 review reaction 3 Marcus77, hornyasfuck, TOMCRUISE
28 Αυγούστου, 2022
@TOM η τελευταία παράγραφος σε μένα αναφέρεται;
Γιατί αν ναι…καμία σχέση! Ούτε που είδα ποιος έχει γράψει κριτική γι’αυτην!!!
Ήταν πολύ γενικό το σχόλιο μου…
Καπέλο
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Gxamos, TOMCRUISE
28 Αυγούστου, 2022
Καλησπέρα σας,

geroksouras: Αν δεν καταλαβαίνεις ότι η πείρα ή η απειρία μου δεν έχει καμία σχέση με το αν αυτή είναι ή δεν είναι επαγγελματίας με ξεπερνάει.
Επίσης δεν θα μπω στην διαδικασία να τις μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη ως προς τις εμπειρίες του σε βίζιτες γιατί είμαι λίγο μεγαλύτερος από 15 χρονών (η εμπειρία γενικά μετράει στο τι εκλαμβάνεις/μαθαίνεις από κάθε κατάσταση μετά από ένα σημείο, όχι από την ποσότητα κατά εμέ).

TOMCRUISE: Μπορεί να ήταν μαζί σου νορμαλ και εγώ να είμαι καχύποπτος, αλλά αυτό που διάβασα στην κριτική σου δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βίωσα. Γενικά μου προκάλεσε μεγάλη δυσφορία και απίστευτο εκνευρισμό η όλη φάση με την κοπέλα και ίσως να σε αδικώ αλλά είναι η μόνη λογική εξήγηση για μένα. Ο χρόνος θα δείξει...

james034: Έχεις δίκιο αλλά έχω ελάχιστο χρόνο για αυτήν την ασχολία και ίσως να είμαι βολεμένος από την δουλειά που ρίχνουν όλοι οι υπόλοιποι. Στο μέλλον ίσως προσπαθήσω περισσότερο.

Σε όλους: Καλή συνέχεια και καλά γαμήσια!
review reaction 1 hornyasfuck, Gxamos
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6