Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 83 10
Call-Girls
251776
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τη κοπελα την ειχα πρωτοσυναντησει περυσι μεσα καλοκαιριου.χρειαζοταν ενας επαναλυπτικος γυρος.συναντηση στο πριαμο(1η φορα παω)νωρις το βραδυ.ειναι πιο αδυνατη και εχει καστανα μαλλια ενω φοραει και,γυαλακια.φουλ γλωσσοφιλα σα μουν με τη γκομενα μου.πεταει οξω τις βυζαρες της και τις ρουφιξα για τα καλα.ειναι πλαδαρες ομως και λιγο πεσμενες λογω μεγεθους.μουνι μικρο με μεγαλα μουνοχειλα το οποιο εγλειφα σα τρελος.της τον δινω στο στομα φοραω καποτα και τη παιρνω απο μουνι σε δυο στασεις οπου εχυσα μεσα της ενω της ειχα υποσχεθει να της τα δωσω στο στομα αλλα δεν προλαβα.μπανακι εναλλαξ παλι τσιμπουκι 69 δαχτυλωνα και τη σουφρα της και καποτα και εισοδος απο πισω.δεν ειχα προλαβει να καυλωσω πολυ καλα ομως και δυσκολευομουν να μπω.τελικα τη πηρα σε κανα δυο στασεις εβγαλα τη καποτα με πιπωσε,τον επαιξα και λιγο και της τα εριξα στο στομα και λιγο στο προσωπο.ειχε μεινει κανα τεταρτο μπανιαριστηκε ειπαμε και μερικες μαλακιες ενω ντυνοτανε τη πληρωσα και εφυγε.μου πε οτι σχεδιαζει να στατησει τα χριστουγεννα γι αυτο οποιος θελει να τη δει να βιαστει,εγω την εκλεισα δυο μερες πριν.μετα πηγα εφαγα ενα βρωμικο στη μαβιλη και ισιωσα.τα γαμησια συνεχιζονται.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2022
Θεάρα... δεν βρίσκω ευκαιρια να κατεβω Αθήνα γμτ...αλλά μόλις βρώ...
SalonicaM
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1