Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 161163
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ξερω οτι εχω καιρο να γραψω αλλα με αφορμη αυτο που παρατηρησα σημερα μου ηρθε μια ορεξη να τα πω ειναι η αληθεια. Με την Rebecca απο την τελευταια κριτικη μου, εχω συναντηθει αλλες τρεις φορες αλλα θα τα γραψω ολα μαζεμενα εδω. Τις πρωτες δυο φορες ηταν η ωραια, συνηθισμενη, Rebecca απεναντι μου, πιπα φουλ περιποιηση ολη την περιοχη, σεξ σε ολες τις στασεις και ολους τους ρυθμους, να με παρακαλαει να τελειωσω στο προσωπο της και να μου το κανει δωρο, να καθομαι παραπανω και να πιανουμε την κουβεντα, ολα τελεια. Την τριτη και τελευταια φορα αν και αρχικα μεταξυ εαυτου μου και γραφειου εγινε καλη συννενοηση, μαλλον δεν εγινε το ιδιο μεταξυ γραφειου και κοπελας. Περιμενα υπερβολικα αρκετη ωρα εξω απο το ξενοδοχειο, το οποιο το αλλαξανε παλι τοποθεσια και αυτη τη φορα σε απιστευτα κακη και επικινδυνη περιοχη, το γραφειο μου ελεγε δικαιολογιες οτι ετοιμαζεται και οταν τελικα ανεβηκα στο δωματιο με υποδεχτηκε μια θυμωμενη, νευριασμενη Rebecca λεγοντας οτι δεν την ειδοποιησε κανεις, οτι την εφεραν αρον αρον για το ραντεβου μας και οταν της ειπα οτι περιμενα μιση ωρα κατω αυτη νευριασε και απεναντι μου και μου ελεγε αν δεν σου αρεσει φυγε. Ξερω χυστες μου θα μου πειτε οτι επρεπε να φυγω, ομως επειδη ηθελα να τον βρεξω, δεχτηκα ολο αυτο το σκηνικο, εμεινα και τελικα πραγματοποιηθηκε και αυτη μας η συναντηση. Το κυριως μερος δεν θα το περιγραψω, ειναι παντα καλο με την Rebecca. Στην πορεια του ραντεβου και προς το τελος τα πραγματα εστρωσαν δεν λεω, τα ειπαμε καλυτερα, τα συζητησαμε, αλλα και παλι η συμπεριφορα η δικη της αλλα και του γραφειου δεν μου αρεσαν καθολου, με εφεραν σε πολυ δυσκολη θεση καθ'ολη την διαρκεια της βραδιας. Επανερχομαι στην πρωτη μου φραση, γραφω σημερα διοτι διαπιστωσα οτι η τιμη της Rebecca για την 1 ωρα ανεβηκε στα 200 ευρω και καταληγω λεγοντας οτι αν αυτο που βιωσα εγω ειναι μεμονωμενο περιστατικο καλως, αν παλι δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται, τοτε αισθανομαι οτι το κοστος εφτασε αρκετα υψηλα πια, ειδικα για τετοιου ειδους υπηρεσιες. Επαναληψη ισως, αν ποτε ξανακατεβει η τιμη της σε λογικα πλαισια (χλωμο το κοβω). Με το γραφειο δεν εκανα συζητηση, ισως πρεπει, θα δειξει. Καλη συνεχεια σε ολους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
KuriosAugolemonos
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
531
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, Ntaffy2, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2022
Τελικά 200 πλήρωσες η 170 που γράφεις ?
review reaction 1 hornyasfuck
15 Αυγούστου, 2022
Απλα΄η κοπέλα βολτάριζε όπως όλες τους αντι να είναι στο δωμάτιο. Μαλλον ήταν και μακρυα και δεν προλαβε να γυρίσει πίσω εγκαίρος. Είναι παλιά βλέπεις και αυτή!
review reaction 1 review reaction 3 olddog, hornyasfuck
15 Αυγούστου, 2022
Έχει πάνω από 50 κριτικές, οι περισσότερες τουλάχιστον σαν αρκετές καλές. Για ποια; Για μια γυναίκα που είναι για λύπηση στην κυριολεξία! Ένα πλαστικοποιημένο δημιούργημα των γιατρών!!! Όσο καλές και αν είναι οι υπηρεσίες της, 200€ για αυτή την διαστρέβλωση του θηλυκού είδους;;; Ούτε για 100€/ώρα δεν θα την επέλεγα. Ας σοβαρευτούμε λιγάκι στις επιλογές μας όσο και υποκειμενικές αν είναι του καθενός μας!
review reaction 1 bourdelotsarkakias, atrobaggio, Stavros(2) και 2 άλλα μέλη
15 Αυγούστου, 2022
Όσο κάψες και αν είχα, την συγκεκριμένη δεν θα την επέλεγα ποτέ, όχι μόνο λόγω της τιμής αλλά κυρίως για την τόσο πλαστικούρα μαζεμένη που έχει πάνω της! Πολύ τοξική για την υγεία μου και το περιβάλλον Χεχε!
review reaction 1 bourdelotsarkakias, Kavouras13, srek7
15 Αυγούστου, 2022
Δε ξερω αν ανεβει το σχολιο που γραφω, μιας και μαλλον ακουμπαω ιερο τοτεμ του χωρου, αλλα ηλικια 20; στηθος φυσικο;
15 Αυγούστου, 2022
Διαστημικο υπερτουμπανο.Να μην βλεπεις την πορτα να βγεις απο το δωματιο.Δεν γυρνας σπιτι χωρις gps .Αξεχαστη.
review reaction 3 Jack Skellington
15 Αυγούστου, 2022
Τεράστιες πλαστικές βυζάρες. Τεράστια πλαστικά χείλια. Φωνάζει «βίζιτα» από χιλιόμετρο.
Για πολύ ειδικά γούστα. Οι υπόλοιποι θα προτιμήσουμε κάτι πιο φυσικό.
review reaction 1 buzzkill
16 Αυγούστου, 2022
Πρόλαβα να πληρώσω 170, από τώρα έγινε 200 από οτι είδα. Αν δεν είναι 20 χρονών, είναι 22-24 κάπου εκεί, το στήθος το έχει φτιάξει με τρόπο να μην φαίνεται πλαστικό αλλά επέμβαση έχει γίνει. Μάγκες έχετε δίκιο αλλά ας όψεται η ανάγκη ?? Θα αρχίσω με άλλες κοπέλες από δω και πέρα.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8