Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Διάβαζα το forum του Glamour και είδα το μήνυμα του @koukos19 ότι ήρθε η Angel , το μυαλό μου πήγε αμέσως στη μια και μοναδική δίμετρη Angel. Κοιτάζω τη σελίδα του Glamour και βλέπω μια άλλη Angel, ομορφούλα και αυτή. Χωρίς να διαβάσω κριτικές κλείνω άμεσα συνάντηση.

Υποδοχή ικανοποιητικότατη με μια ημιδιάφανη μαύρη ρόμπα, φορώντας από μέσα όμορφα επώνυμα εσώρουχα, είχε βάλει και ωραία μουσικούλα για δημιουργία ατμόσφαιρας. Μικροκαμωμένη και ομορφούλα, πανέμορφα μάτια, ωραία μακριά μαλλία, συμπαθητικό προσωπάκι αλλά στο χαμόγελο χάνει εξαιτίας των δοντιών. Σωματάκι αδύνατο, σφιχτό, όλα φυσικά, χωρίς tattoo. Βυζάκι σχετικά πλούσιο, φυσικό αλλά λίγο χαλαρό, νινάκι πανέμορφο. Φωτογραφίες αρκετά κοντά στην πραγματικότητα, αλλά ίσως να είναι λίγο μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη ηλικία.

Υπήρχαν οι προϋποθέσεις για μια ωραία συνάντηση αλλά έλειπε η διάθεση! Απόμακρη και βαριεστημένη, απέφευγε τα πολλά οπότε και εγώ αρκετά πριν τελειώσει η ώρα σηκώθηκα και έφυγα.

Μπορεί να έτυχε η ημέρα ή η ώρα, πραγματικά δεν θέλω να την αδικήσω αλλά εγώ δεν πέρασα καλά και εισέπραξα μια πολύ διεκπαιρεωτική στάση. Αυτά για τώρα πάμε στα επόμενα, γιατί ως γνωστόν τα καλυτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
163
Likes:
11.636
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, Annapurna, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2022
Όταν λες χάνει στο χαμόγελο εξαιτίας των δοντιών τι εννοείς? Έχει σιδεράκια που είχε πει κάποιος παλιότερα ή κακή οδοντοστοιχία?
review reaction 1 hornyasfuck
14 Αυγούστου, 2022
ρε παιδιά, πολλά παράπονα για διεκπεραιωτικές κοπέλες του GE διαβάζω τώρα τελευταία. Κι εγώ πρόσφατα έπεσα σε μια, που μάλιστα ήταν και αρχάρια, δεν έχει προλάβει να κουραστεί.
Όταν επιλέγουμε κορίτσια τους και οι μισές μας βγαίνουν μέτριες και κάτω, δεν το καταλαβαίνει το πρακτορείο ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να τους τα ακουμπάμε;
review reaction 1 hornyasfuck, miraculous mandarin, srek7
14 Αυγούστου, 2022
@Texan σιδεράκια εγώ δεν είδα. Τα δόντια της δεν ήταν λευκά και μου φάνηκαν σαν κιτρινισμένα/χαλασμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως καταφέρνουν σε αυτή την ηλικία και χαλάνε τα δόντια τους!

Ίσως και εγώ να είμαι κάπως υπερβολικός αλλά δίνω ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση, στην καθαριότητα και στις μικρές λεπτομέρειες.
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, TEXAN
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3