Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 15 10
Call-Girls
50288
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η κοπελα δεν ηταν η αρχικη μου επιλογη αλλα οι αλλες ηταν full κλεισμενες...
ωραιο σωμα ειδικα σε αυτους που θελουν ψηλες...εμενα κοντες μα αρεσουν ομως...γενικα μοιαζει με τις φωτο πολυ
μπαινωντας μου φανηκε καπως βαριεστημενη η ακομα και ψυχρη
τη ρωταω αν δινει φιλια..οχι λεει εγω δε δινω φιλια...αντε ωραια ξεκιναμε λεω ας δουμε που θα παει εστω για μιση ωρα
με το γλυψιμο της εφτιαξε η διαθεση σιγα σιγα, μου ειπε οτι της αρεσει....οσο παιρνουσε η ωρα εχει πιο καλη διαθεση και ορεξη.Ειχε τζελ διπλα της που τελικα δε το χρησιμποιησε
μετα αρχισε να συμμετεχει ενεργα κουνουσε τη λεκανη της ενω την ειχα απο κατω και οταν τελειωσα καπως φανηκε να απογοητευτηκε...θα μπορουσε να τη παρω και full ωρα ,εχει και πρωκτικο στο προγραμμα...αλλα ημουν κουρασμενος...
εφυγα με θετικο προσημο αν και αρχισε ψυχρα...
ωραιο σωμα ειδικα σε αυτους που θελουν ψηλες...εμενα κοντες μα αρεσουν ομως...γενικα μοιαζει με τις φωτο πολυ
μπαινωντας μου φανηκε καπως βαριεστημενη η ακομα και ψυχρη
τη ρωταω αν δινει φιλια..οχι λεει εγω δε δινω φιλια...αντε ωραια ξεκιναμε λεω ας δουμε που θα παει εστω για μιση ωρα
με το γλυψιμο της εφτιαξε η διαθεση σιγα σιγα, μου ειπε οτι της αρεσει....οσο παιρνουσε η ωρα εχει πιο καλη διαθεση και ορεξη.Ειχε τζελ διπλα της που τελικα δε το χρησιμποιησε
μετα αρχισε να συμμετεχει ενεργα κουνουσε τη λεκανη της ενω την ειχα απο κατω και οταν τελειωσα καπως φανηκε να απογοητευτηκε...θα μπορουσε να τη παρω και full ωρα ,εχει και πρωκτικο στο προγραμμα...αλλα ημουν κουρασμενος...
εφυγα με θετικο προσημο αν και αρχισε ψυχρα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή