Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 15 10
Call-Girls
36565
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Πηγα και εγω για τεστ με τα τη δεύτερη φορα covid. Mε το που μπηκα ηρθε εοανω μου για φιλια και να προσπαθησει να με κρατησει.το οποιο φτιαξιμο φυσικα κοβεται για να παω στο ντους. Επιστροφη, μαγκωμενη φανηκε σαν να την ξενερωσα. Πλεον δεν ειμαι στις δοξες μου αλλα ακομα κρατιεμαι καλα απο σωμα, χωρις κιλα. Δοκιμασαμε πολλες στασεις στις οποιες η κοπελα δεχθηκε αδιαμαρτυρητα. Πιπα χωρις χερι, με mouthfucking, χωρις μα σι μου. Τελειωσα μετσ απο ωρα μεσα της στο doggy οπου το στησιμο της ηταν ατεχνο και εφαγε μερικες σφαλιαρες αλλα δεν βολευε το στησιμο για πολλα. Στηνπισω τρυπα δεχεται παιχνιδια. Μαλιοτραβηγματα δεψετσι και της αρεσουν. Σωμα μετριο για τα δεδομενα την σλαβικης φυλης.Στην παραλια θα την κοιταζες στο δρομο μια ματια. Βυζι μικρο οπου στο τελος σηκωθηκαν και οι ρωγες οταν τελειωσε κσι αυτη. Ειναι κατασταση girlfriend κσι μαλιστα απειρου που δεμ λεεο οχι σε τιποτα. είναι γλυκιά όχι ξυνη οχι τουπέ. Αλλα ειπαμε εμπειρια girlfriend. To υψος τξς τη βοηθάει Είχε φυσικα το μυαλο στη χωρα της. Μπορει να εφταιγα και εγω στο οτι ειχα λίγο καιρό να ασχοληθω με το αθλημα και ισως να δοκιμαζα δευτερη φορα οπου σιγουρα θα ειναι καλυτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή