Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 7 10
Call-Girls
32052
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Στην προηγούμενη κριτική έπεσε λίγο "κράξιμο" γιατί δεν ανεβάζατε τίποτα μοναχοφαηδες
Τώρα δικαιολογημενα δεν υπάρχει κριτική γιαυτο το διαμαντάκι γιατί είναι μόλις 3 μέρες εδώ και πρώτη φορά.
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβής γιατί φαίνεται το photoshop αλλά το κορίτσι είναι αυτό ακριβώς. Φαίνεται εξάλλου και στο βίντεο που υπάρχει στο site !!
Πιστόλι , μουνάρα , καυλάκι όπως θελετε να το πούμε. :smiling-face-with-heart-eyes:
Είναι επικίνδυνα ερωτευσιμη.
Μπαίνει μέσα με ένα κόκκινο φόρεμα , ένα μεγάλο χαμόγελο και τα ξέχασα όλα. Λέω ρε φίλε δεν γίνεται αυτό, είναι όπως στις φωτογραφίες.
Θετική αύρα και ηρεμία. Ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω τέλεια.
Την κερνάω ένα ποτό και φιλιομαστε στα όρθια και να την χουφτώνω παντού.
Κορμάκι ωραίο. Όλα στη θέση τους. !! Ψηλή. Δυνατό σημείο το πρόσωπο και ο κωλος.
Μοντελακιδες ΕΔΩ είστε !!!
Λεπτή με κωλαράκι ωραίο προσωπαρα και βυζί 2αρι στητό ! Εννοείτε θα βάλω 10.
Χωρίς να χάνουμε πολύ χρόνο ξεκινάει μια πίπα όπου τον έπαιρνε όλο μέσα και εγώ από το καθρέφτη να θαυμάζω πόσο ωραίο μουνί έχω στημένο στα τέσσερα και να με πιπώνει.
Αυτά πληρώνουμε!
Πήγα να τελειώσω και την τράβηξα γιατί δεν έπαιζε να μην την γαμήσω 2 φορές.
Σε όποια στάση και να την πάρεις είναι όνειρο. Στα τέσσερα στήνεται τέλεια και της αρέσει.
Δίνει και κώλο αλλά δεν ρώτησα γιατί ήμουν πλήρης. Όταν θα την ξαναπάρω θα μπω και εκεί !
Δεν θα ακούσεις όχι αν την φερθείς σωστά και ευγενικά!
Είναι 25 και φαίνεται για μικρότερη.
Από τις πιο δυνατές αυτή την στιγμή που έχει το γραφείο. Μην πω και Νο1.
Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα. Ευχαριστώ τα κορίτσια στο τηλεφωνικό κέντρο που μου την πρότειναν και όσες μου έχουν πει πάντα περνάω τέλεια!
Ελπίζω να μείνει εδώ και να μην φύγει σύντομα.
Τώρα δικαιολογημενα δεν υπάρχει κριτική γιαυτο το διαμαντάκι γιατί είναι μόλις 3 μέρες εδώ και πρώτη φορά.
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβής γιατί φαίνεται το photoshop αλλά το κορίτσι είναι αυτό ακριβώς. Φαίνεται εξάλλου και στο βίντεο που υπάρχει στο site !!
Πιστόλι , μουνάρα , καυλάκι όπως θελετε να το πούμε. :smiling-face-with-heart-eyes:
Είναι επικίνδυνα ερωτευσιμη.
Μπαίνει μέσα με ένα κόκκινο φόρεμα , ένα μεγάλο χαμόγελο και τα ξέχασα όλα. Λέω ρε φίλε δεν γίνεται αυτό, είναι όπως στις φωτογραφίες.
Θετική αύρα και ηρεμία. Ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω τέλεια.
Την κερνάω ένα ποτό και φιλιομαστε στα όρθια και να την χουφτώνω παντού.
Κορμάκι ωραίο. Όλα στη θέση τους. !! Ψηλή. Δυνατό σημείο το πρόσωπο και ο κωλος.
Μοντελακιδες ΕΔΩ είστε !!!
Λεπτή με κωλαράκι ωραίο προσωπαρα και βυζί 2αρι στητό ! Εννοείτε θα βάλω 10.
Χωρίς να χάνουμε πολύ χρόνο ξεκινάει μια πίπα όπου τον έπαιρνε όλο μέσα και εγώ από το καθρέφτη να θαυμάζω πόσο ωραίο μουνί έχω στημένο στα τέσσερα και να με πιπώνει.
Αυτά πληρώνουμε!
Πήγα να τελειώσω και την τράβηξα γιατί δεν έπαιζε να μην την γαμήσω 2 φορές.
Σε όποια στάση και να την πάρεις είναι όνειρο. Στα τέσσερα στήνεται τέλεια και της αρέσει.
Δίνει και κώλο αλλά δεν ρώτησα γιατί ήμουν πλήρης. Όταν θα την ξαναπάρω θα μπω και εκεί !
Δεν θα ακούσεις όχι αν την φερθείς σωστά και ευγενικά!
Είναι 25 και φαίνεται για μικρότερη.
Από τις πιο δυνατές αυτή την στιγμή που έχει το γραφείο. Μην πω και Νο1.
Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα. Ευχαριστώ τα κορίτσια στο τηλεφωνικό κέντρο που μου την πρότειναν και όσες μου έχουν πει πάντα περνάω τέλεια!
Ελπίζω να μείνει εδώ και να μην φύγει σύντομα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Η κοπέλα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ομορφιά από μοντέλα όπως το είπες. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κανείς δεν θα πει πως δεν είναι μουνάρα. Δηλαδή για 1,2,3 ώρες είναι ότι πρέπει και από υπηρεσίες. Για πιο long date συναντήσεις δεν ξέρω. Αν είχα την δυνατότητα θα την έπαιρνα ένα βράδυ να παμε εστιατόριο , κλαμπ και μετά non stop σεξακι .
Το site λεει 160
Μη μου πεις ότι σε χρεώνουν το ταξί ;
Αυτό κάνει το γραφείο στη θες/νίκη και την άλλη φορά τους έβρισα …