Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 19 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ραντεβου με την Σαντρα για μισαωρο στο κεντρο της Αθηνας. επαναλληπτικο ραντεβου και αυτο φυσικα κατα λαθος, αλλα δεν φταιω εγω ρε παιδια, οταν την ειδα ηταν μελαχροινη, και φυσικα με θυμηθηκε αυτη. Τι σκατα εχει η φατσα μου και με θυμουνται ολες αγνωστο, μεχρι και σε ποιο ξενοδοχειο και που και ποτε, μεχρι οτι μιλαω ρωσσικα θυμηθηκε. Τεσπα την θυμηθηκα κι εγω βασικα απο το τατουαζ στο πισω μερος τον ποδιων capre diem ( ποιημα του ορατιου) που στα ελληνικα αυτολεξη σημαινει αδραξε την μερα και σε ελευθερη μεταφραση ζησε το τωρα. Αλλα αφου για αυτην δεν εχω γραψει κριτικη ποτε ας γραψω τωρα

Εμπειροτατη εσκορτ που θα σεβαστει τον πελατη πεντακαθαρη μοσχομυριστη με ωραια εσωρουχα, πιπα πολυ πολυ καλη και μια μονο σταση σε reverse cowgirl. Το σωμα της σιγουρα θα χρειαστει λιγο γυμναστικουλα αλλα προς το παρον κρατιεται καλα

Το δωματιο καθαρο και η κοπελα ομοιως με στεγνωσε η ιδια με την πετσετα, δεν εχω να τις προσαψω τιποτα κακο, Καθε αλλο

θα ηθελα να στειλω μυνημα σε καποια ψυχη αντε μωρη Capra Χαχαχα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Elganador, TOMCRUISE και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2022
κατσίκα ε;
gpd
gpd
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, lagonisian
21 Ιουλίου, 2022
κουτσομπολη
G
geroksouras
review reaction 3 gpd, hornyasfuck
21 Ιουλίου, 2022
Προφανώς σε θυμούνται γιατί μιλάς Ρωσικά. Πόσοι παίκτες τα μιλάνε;
review reaction 1 hornyasfuck
22 Ιουλίου, 2022
@Athens Καί γιατί πάει ΚΑΘΕ μέρα, καί μάλιστα δύο-τρεῖς φορές τὴν ἡμέρα... κάποιες ἡμέρες!
review reaction 3 geroksouras
22 Ιουλίου, 2022
@hornyasfuck ναι αλλα δεν παω επιτουτου στην ιδια πως να με θυμηθουν; ειδικα τη Σαντρα που ειχα να παω μαζι της ποσα χρονια
G
geroksouras
review reaction 1 hornyasfuck
22 Ιουλίου, 2022
@geroksouras Πᾶς τόσο συχνά ὥστε πρῶτα σέ σταμπάρουν οἱ τηλεφωνήτριες (οἱ ὁποῖες ΠΟΛΥ πιθανόν νά σέ ἀναφέρουν στὰ κορίτσια), μετά ἄν πᾶς σέ δύο-τρεῖς στό ἴδιο ξενοδοχεῖο σέ σταμπάρουν οἱ κοπέλες ποὺ προσέχουν τὴν... τσάρκα σου. Ἄντε νά τοὺς φερθῆς καλά στό κρεβάτι καί γενικά στό ραντεβού, νά τοὺς μιλήσης ρώσικα, σύν ἕνα-δυό πραγματάκια ἀκόμη... Ἔ... Στό τέλος γίνεσαι φίρμα καί σέ θυμοῦνται...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6