Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Call-Girls
18670
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με πρίζωσε άσχημα η νεαρά από τις φωτό και ενέκυψα στον πειρασμό.
Έφτιαξα σενάριο εξωτικό στο μυαλό μου και βούτηξα στα βαθιά.
Η Έλενα στα χνάρια της Καίτης με πολλή διάθεση και εξυπηρέτηση μου κανόνισε τα διαδικαστικά… μέχρι που μου ανακοίνωσε το ξενοδοχείο….
…………………………………………………………………………………………………………………………………………
Αυτά για το ξενοδοχείο της μπουρδελοκατάστασης.. Πόσο πιο χαμηλά….
Φρέσκο το μωρό, ντροπαλό και σφιγμένο. Ο μύστης όμως τα έχει πασατέμπο αυτά και ξεκλειδώνει αμπάρες!
Μου έκανε τα δικά της αλλά είχε μια χαριτωμενιά όλο αυτό και σε συνδυασμό με την καλή μου διάθεση, δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα γελάκια και μετά χαμουραμπί!
Εμφανισιακά νεότερη των φωτό, δεν έχει αυτό το «σκίσε με»..
Ασιατικά χαρακτηριστικά και κορμί δυνατό, με στήθος ποίημα προκάτ, και μεσούλα δαχτυλιδέ.
Υστερεί στην πίσω όψη, αλλά αν είχε και πεταχτό κωλί θα μιλούσαμε για 9+.
Τεχνικά δεν περιμένεις πολλά. Πιο πολύ εσύ θα ιδρώσεις παρά αυτή.
Την σπατουλάρισα καλά και χόρτασα θέαμα στο μακροβούτι μου.
Κάπου ανάμεσα στους ορθωμένους βύζους ξεπρόβαλλε το ασιατικό της μουτράκι με τις καβλογκριμάτσες και τα πνιχτά ουγκαπαγκούμπα που έστελνε την κάβλα στα high.
Παίχτηκαν αρκετές στάσεις, δεν πολυγούσταρε το γύρισμα της σούβλας αλλά ήμουν εκεί να το φχαριστηθώ στα πλαίσια του σεβασμού και της ευγένειας, οπότε και δοκίμασα όλο το μενού μέχρι το τέλος.
Ένα τέλος που ξεκάθαρα ζήτησε να μην της λερώσω το στόμα, (απορώ αν κάνει cif) ωστόσο πέτυχα ένα από τα δυναμικότερα χυσίματα του ενεργητικού μου με την Alina από πάνω να τον περιποιείται με τη γλώσσα και να φεύγουν τα σκάγια ανεξέλεγκτα πάνω στα φουσκωμένα της στήθη.
Το χάρηκα κι ας μην είχε τη συμμετοχή μιας ώριμης γυναίκας.
Θα ήθελα πιο παθιάρικο το στοματικό της αλλά συμβιβάστηκα με την αύρα της και τη γενικότερη εικόνα της.
Δεν έκλαψα τα χρήματα, το χρόνο και τη διάθεση. Πέρασα ωραία, φρόντισα και για κείνη να αισθανθεί ωραία και έφυγα με το δυνατό μου χαμόγελο.
Η φωτογραφίες της παραπέμπουν σε εξωτικές καταστάσεις, όμως η αλήθεια είναι πιο γυμνή, επομένως ο προσομοιωτής σε οδηγεί σε ασφαλέστερα μονοπάτια.
Θέλω να πω ότι φτιάχνεις λίγο ένα mind game για να περάσεις καλά και να μην πέσεις σε λούμπες.
50-50 να την ξανάβλεπα, όχι πως θα με χάλαγε.
Καλές διακοπές και χαλαρά για όλους μας,
Έφτιαξα σενάριο εξωτικό στο μυαλό μου και βούτηξα στα βαθιά.
Η Έλενα στα χνάρια της Καίτης με πολλή διάθεση και εξυπηρέτηση μου κανόνισε τα διαδικαστικά… μέχρι που μου ανακοίνωσε το ξενοδοχείο….
…………………………………………………………………………………………………………………………………………
Αυτά για το ξενοδοχείο της μπουρδελοκατάστασης.. Πόσο πιο χαμηλά….
Φρέσκο το μωρό, ντροπαλό και σφιγμένο. Ο μύστης όμως τα έχει πασατέμπο αυτά και ξεκλειδώνει αμπάρες!
Μου έκανε τα δικά της αλλά είχε μια χαριτωμενιά όλο αυτό και σε συνδυασμό με την καλή μου διάθεση, δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα γελάκια και μετά χαμουραμπί!
Εμφανισιακά νεότερη των φωτό, δεν έχει αυτό το «σκίσε με»..
Ασιατικά χαρακτηριστικά και κορμί δυνατό, με στήθος ποίημα προκάτ, και μεσούλα δαχτυλιδέ.
Υστερεί στην πίσω όψη, αλλά αν είχε και πεταχτό κωλί θα μιλούσαμε για 9+.
Τεχνικά δεν περιμένεις πολλά. Πιο πολύ εσύ θα ιδρώσεις παρά αυτή.
Την σπατουλάρισα καλά και χόρτασα θέαμα στο μακροβούτι μου.
Κάπου ανάμεσα στους ορθωμένους βύζους ξεπρόβαλλε το ασιατικό της μουτράκι με τις καβλογκριμάτσες και τα πνιχτά ουγκαπαγκούμπα που έστελνε την κάβλα στα high.
Παίχτηκαν αρκετές στάσεις, δεν πολυγούσταρε το γύρισμα της σούβλας αλλά ήμουν εκεί να το φχαριστηθώ στα πλαίσια του σεβασμού και της ευγένειας, οπότε και δοκίμασα όλο το μενού μέχρι το τέλος.
Ένα τέλος που ξεκάθαρα ζήτησε να μην της λερώσω το στόμα, (απορώ αν κάνει cif) ωστόσο πέτυχα ένα από τα δυναμικότερα χυσίματα του ενεργητικού μου με την Alina από πάνω να τον περιποιείται με τη γλώσσα και να φεύγουν τα σκάγια ανεξέλεγκτα πάνω στα φουσκωμένα της στήθη.
Το χάρηκα κι ας μην είχε τη συμμετοχή μιας ώριμης γυναίκας.
Θα ήθελα πιο παθιάρικο το στοματικό της αλλά συμβιβάστηκα με την αύρα της και τη γενικότερη εικόνα της.
Δεν έκλαψα τα χρήματα, το χρόνο και τη διάθεση. Πέρασα ωραία, φρόντισα και για κείνη να αισθανθεί ωραία και έφυγα με το δυνατό μου χαμόγελο.
Η φωτογραφίες της παραπέμπουν σε εξωτικές καταστάσεις, όμως η αλήθεια είναι πιο γυμνή, επομένως ο προσομοιωτής σε οδηγεί σε ασφαλέστερα μονοπάτια.
Θέλω να πω ότι φτιάχνεις λίγο ένα mind game για να περάσεις καλά και να μην πέσεις σε λούμπες.
50-50 να την ξανάβλεπα, όχι πως θα με χάλαγε.
Καλές διακοπές και χαλαρά για όλους μας,
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια