Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 34 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 113985
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απόγευμα Παρασκευής και η επιθυμία για μια καυτή κορασίδα χτύπησαν κόκκινο. Μήνυμα στο αγαπημένο μας πρακτορείο και το ραντεβού την Μαρία έκλεισε σε παραλιακό γνωστό πορνο-ξενοδοχείο.

Η κορασίδα στην ώρα της. Μαλλί πιασμένο κότσο, αέρινο φορεματάκι καλοκαιρινό και πέδιλο. Στήθος σιλικόνη, δέρμα λεπτό, σώμα ψιλοαγυμναστο. Ηλικία στα 32. Φιλάκι πεταχτό, 2 λεπτή κουβέντα και μπαίνει για μπανάκι. Όταν βγήκε ξεκίνησε τα προκατακτικά με έμφαση στις μπάλες και με δυνατό κλαρίνο. Ο αγώνας ξεκίνησε όπου και την πήραμε δυνατά με εκείνη να σκούζει και να φωνάζει ότι είμαι μόλις ο πρώτος της για την ημέρα και ότι της φέρνω πόνο. Τελικά μας άντεξε και το τελείωμα ήρθε στα 4.

Το ημίχρονο έφτασε και μπήκε πρώτη για μπανάκι και στην συνέχεια έκανα και εγώ ένα ξεχωριστά. Μόλις επέστρεψα στο κρεβάτι. Την βλέπω έτοιμη να ανάψει τσιγάρο. Μου λέει "σε ενοχλεί?" Της λέω ναι γιατί δεν καπνίζω. Καλά λέει τότε θα κάνω icos για το οποίο απλά με ενημέρωσε, χωρίς να το εγκρίνω. Γενικώς καπνιζε για κανένα 5λεπτο. Της λεω μήπως να το αφήσουμε το τσιγάρο και να συνεχίσουμε? Και απαντάει "δεν μαρέσει να με πιέζουν". Να αμοιβεσαι με 160ε την ώρα και να έχεις και την απαίτηση να κάνεις ότι θες. Απ το να καπνίζει, θα προτιμούσα να μου κάνει μασάζ όσο χαλαρωνουμε για παράδειγμα.

Προσπάθεια δεύτερου γύρου ξεκίνησε αλλά είχαμε κάποιες δυσκολίες με αποτέλεσμα πτώσης κατά την διάρκεια του αγώνα. Προσπάθησε εκεί να με τελειώσει στο στο ας της με κλαρίνο και μαλακία, έτσι ώστε να χρεώσει και το εξτραδακι της αλλά δεν το κατάφερε τελικά.

Ο χρόνος τελείωσε, έκανε μπανάκι και την έκανε. Αυτά από εμένα. Ένα ραντεβού το οποίο μάλλον θα ξεχάσω γρήγορα καθώς δεν υπήρξε η κατάλληλη χημεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Νοε 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
147
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, TOMCRUISE, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2022
Παρόμοια εμπειρία είχα προ τριετίας περίπου όταν δούλευε σε άλλο πρακτορείο.
Όντως αγύμναστο κορμί για τα κυβικά της.
review reaction 1 hornyasfuck, Annapurna
09 Ιουλίου, 2022
Κοιτα να δεις. Αν σου αρεσει το rough ξεκινα σιγα σιγα και ανεβαζε στροφες σταδιακα. Αν ποναει η κοπελα και στο λεει, σεβασου το. Κοψε λιγο ενταση και ανεβασε την σταδιακα. Εχει τυχει να την εχω παρει τη συγκεκριμενη και εχω αριστες εντυπωσεις, ανταποκριθηκε μαλιστα και πολυ ευχαριστα στις ψηλες στροφες. Η χημεια να ξερεις δεν προκυπτει δεν προκυπτει απο μονη της, βασικη προυποθεση ειναι ο αλληλοσεβασμος
review reaction 1 james034, hornyasfuck, Leviathan και 3 άλλα μέλη
09 Ιουλίου, 2022
Φίλε Andy85, προφανώς και έκοψα όταν είδα ότι πονάει. Ο κύριος λόγος που με χάλασε ήταν το τσιγάρο και το αγυμναστο σώμα. Όταν κάνεις αυτήν την δουλειά, πουλάς το σώμα σου, άρα γυμνασε το. Ειδικά όταν χρεώνεις παραπάνω από τις άλλες. Αυτό. Μπορεί πολλοί να είναι Οκ με αυτό, προσωπικά όμως έχω υψηλές προσδοκίες.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Annapurna
09 Ιουλίου, 2022
Πόσοι ήσασταν φίλε; Γτ στην πρώτη παράγραφο γράφεις σε πρώτο πληθυντικό..
review reaction 3 hornyasfuck, Annapurna
11 Ιουλίου, 2022
Η συγκεκριμένη στα φόρτε της ήταν ξεχωριστό κομμάτι στην αγορά,μετά έκανε καμπύλη, την έχω πάρει πολλές φορές,τις τελευταίες δεν ήταν όπως έπρεπε.
Παρόλα αυτά ΑΝ τη πετύχεις στα καλά της είναι εργαλειο
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5