Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.3 1 10
Call-Girls
3960
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Emili Ουκρανη που δεν ειναι πλεον Ουκρανη και θα εξηγησω
Λειπει 7-8 χρονια σερι απο την πατριδα της και ειναι κατοικος Μεξικου!!!! Μενει στο Κανκουν!!! Επικό το glamour για αλλη μια φορα!!!
Προσωπο πολυ γλυκο σωμα κανονικο με 3-4 κιλα παραπανω μαξ, 3 πιρσινγκ δυο στα λακακια της μεσης κι ενα στον αφαλο!
Ειναι μια κοπελα πολυ ερωτικη, μιλαμε μαζι της κανεις ερωτα κυριολεκτικα
Η πιπα της ειναι παρα πολυ αργη και ερωτικη με πολυ καλη τεχνικη, ειναι καλη και στο γλυψαρχιδι, γενικα εκανε ερωτα με το πουτσο μου, δεν αρχησε χλαπα χλουπα και αντε να τελειωνουμε
Εγω πλεον αποφευγω σαν το διαολο στο λιβανι να φιλαω αλλα θα την φιλαγα αν ημουν εντελως καλα.
Ειναι πραγματικα διαμαντι
Κανονιστε κοπριτες να την αρχισετε σε τιποτα αγρια γαμησια δεν θα ανταπεξελθει, αλλα θα ειναι πολυ καλη σε αργους ερωτικους ρυθμους
Θα ξαναπαω μαζι της σιγουρα Mea Culpa
Λειπει 7-8 χρονια σερι απο την πατριδα της και ειναι κατοικος Μεξικου!!!! Μενει στο Κανκουν!!! Επικό το glamour για αλλη μια φορα!!!
Προσωπο πολυ γλυκο σωμα κανονικο με 3-4 κιλα παραπανω μαξ, 3 πιρσινγκ δυο στα λακακια της μεσης κι ενα στον αφαλο!
Ειναι μια κοπελα πολυ ερωτικη, μιλαμε μαζι της κανεις ερωτα κυριολεκτικα
Η πιπα της ειναι παρα πολυ αργη και ερωτικη με πολυ καλη τεχνικη, ειναι καλη και στο γλυψαρχιδι, γενικα εκανε ερωτα με το πουτσο μου, δεν αρχησε χλαπα χλουπα και αντε να τελειωνουμε
Εγω πλεον αποφευγω σαν το διαολο στο λιβανι να φιλαω αλλα θα την φιλαγα αν ημουν εντελως καλα.
Ειναι πραγματικα διαμαντι
Κανονιστε κοπριτες να την αρχισετε σε τιποτα αγρια γαμησια δεν θα ανταπεξελθει, αλλα θα ειναι πολυ καλη σε αργους ερωτικους ρυθμους
Θα ξαναπαω μαζι της σιγουρα Mea Culpa
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
geroksouras
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού