Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 61 10
Call-Girls 155518
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπόν.

Για να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό αυτής της γυναίκας και να σας στείλει απευθείας στον κόσμο του Μαρκήσιου Ντε Σαντ, συνίσταται να ακολουθήσετε τη διαδικασία αυτοκάθαρσης του Leonardo Di Caprio πριν πάρει τα lemons στο The Wolf of Wall Street. Ήτοι, καθαρίστε πλήρως τον οργανισμό σας από τοξίνες για καμιά εβδομάδα, κάντε κλύσμα, κάντε ασκήσεις αναπνοής, πάρτε τις βιταμίνες σας και τα ενισχυτικά απόδοσης, κοιμηθείτε καλά όσο πιο νωρίς είναι εφικτό, μην τρώτε βαριά, μην καπνίζετε για λίγο χρονικό διάστημα και ανεβάστε το μεταβολισμό σας. Προσπαθήστε να απομακρύνετε οποιαδήποτε αιτία θα σας κάνει να χάσετε έστω και 1% της φυσικής σας κατάστασης γιατί είναι σίγουρο ότι θα τη χρειαστείτε ολόκληρη. Επίσης την ώρα που θα κάνετε σεξ, αντιμετωπίστε το σαν μαραθώνιο και όχι σαν σπριντ, κρατήστε δυνάμεις. Δεν είναι αστείο, γράφω με απόλυτη σοβαρότητα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ανακοπής.

Η γυναίκα είναι κυριολεκτικά εξωπραγματική. Ψηλή 1.80+, πολύ επικοινωνιακή παρά την περιορισμένη γνώση αγγλικών (για συντρόφισσα σχετικά καλό επίπεδο), πολύ ευδιάθετη και ευγενική με χαμόγελο, παρουσία με άνεση και αυτοπεποίθηση, θηλυκότατη, μάτια ανοικτό γαλάζιο χρώμα του πάγου με βλέμμα βουτηγμένο στην ηδονή σαν να τηλεμεταφέρθηκε απευθείας από ρωμαϊκό όργιο, φυσικό στήθος κανονικού μεγέθους. Πολύ άνετη γυναίκα.

Προσωπικά προτιμώ πιό cozy GFE καταστάσεις γούτσου γούτσου με μικρές εξάρσεις έντασης και κορύφωσης, αλλά εδώ φάνηκε από την αρχή ότι ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και ελαφρώς γνώριμο από το βαθύ παρελθόν μου. Η γυναίκα είναι ο θηλυκός Rocco, τέτοια ένταση από παρτενέρ δεν έχω ξαναπάρει, παρόλο που και η προηγούμενη επιλογή μου (Slava) ήταν οριακά εντός της φυσικής μου κατάστασης. Η αποψινή δεν ήταν, με κάθε ειλικρίνια. Προσπάθησα να ανταποδώσω την ένταση, μετάνιωσα που ήμουν άυπνος. Για κάνα τέταρτο περίπου (θεωρώ ότι) στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων, μετά κατάλαβα τη ματαιότητα του να ανταποκριθώ στα ίσα. Ακόμα και έτσι με πεσμένη την ένταση, η γυναίκα προσαρμόστηκε με ευχαρίστηση και έπαιξε το ρόλο της ως παρτενέρ. Τελείωσα μια φορά (δόξα τω θεώ) τρέμοντας. Είναι πρόκληση πλέον να αφιερώσω μια ολόκληρη εβδομάδα σε αυτοκάθαρση και να ξαναδοκιμάσω.

Πιστεύω ότι είναι ότι καταλληλότερο στην αγορά για πολύ βαριές PSE καταστάσεις και γούστα, το προφίλ της είναι ρεαλιστικό (και μάλλον σεμνό) στο τί μπορεί να προσφέρει. Ακόμα καλύτερα, η ίδια φαίνεται να το επιδιώκει και να το απολαμβάνει... Για όσους συναγωνιστές ψάχνουν πολύ ενεργητική παρτενέρ που ταυτόχρονα να επιδιώκει ένταση και φάπες, πιστεύω όχι μόνο ότι δεν θα βρουν πολλές επιλογές σαν αυτή, αλλά και ότι η συμφωνία είναι τρελό value for money.

Έχω ξαναζήσει την εμπειρία σε μικρότερη ηλικία αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο. Παναγία μου και Χριστέ μου… Ok, respect, άφωνος.

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν! Kudos to IvanTheGreat!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτατος
68
Πόντοι:
11.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, THV, OUROBOROS και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2022
Ναι έτσι είναι αυτή η γυναίκα βραδυφλεγής πύραυλος! Στην αρχή με στράβωσε με το ψέκασμα, αλλά πήρε τον πούτσο και τον έβαλε με λατρεία στο στόμα της. Μετά είχε μια ανησυχία με το προφυλακτικό, έκανε ερωτήσεις και με τον googlη προσπαθούσε να μου εξηγήσει την ανησυχία της, έβαζε χέρι στον πούτσο να τον βάλει μέσα … τότε άρχισα να θυμώνω της έριξα ένα γερό μπάστο το κωλομάγουλο και ΙΣΙΩΣΕ !

Ξαφνιάστηκε για λίγο, αλλά ευχάριστα , έκανε μια περιστροφή σαστισμένη, της λέω επιτακτικά «έλα εδώ σε doggy and stop playing with your hands».

Λόγω σωματότυπου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα οπότε της λέω anal τώρα. Όταν μπήκα μούγκρησε μετά άρχισε να παίζει την κλειτορίδα της η συνέχεια ήταν τύπου Rocco όσο ανέβαζα πάθος τόσο εκείνη ένα βήμα πιο μπροστά ... από τα καλύτερα anal ever μαζί με Karina του ίδιου γραφείου ;)
review reaction 1 hornyasfuck, Γιώργος Παπ., chaoserevos
19 Ιουνίου, 2022
@Phlmrg

Συναγωνιστή σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ έμεινα από ενέργεια, δεν το διαχειρίστηκα καλά στο σύνολο, πού να το περιμένεις άλλωστε τέτοιο σκηνικό, τυχαίνει μια φορά στα 20 χρόνια. Δεν ξέρω καν τι να πώ, ένιωσα πολύ λ΄ίγος για την περίσταση, με έπιασε απροετοίμαστο. Περίμενα να κάνω ένα απλό καλό σεξ να χαλαρώσω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος, και με βρήκε το κακό το ίδιο. Ένιωσα ότι παλεύω με τίγρη. Μόνο όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη κατά τη γνώμη μου. Μου έχει ξανατύχει στο παρελθόν, αλλά σίγουρα τότε είχα το πάνω χέρι. Χθες με γάμησαν κυριολεκτικά, έγινα εγώ το πουτανάκι, και όσο και να προσπαθούσα να το αντιστρέψω, τόσο επιδείνωνα τη θέση μου. Εύχομαι καλή συνέχεια!
review reaction 1 OUROBOROS, hornyasfuck
19 Ιουνίου, 2022
Και εγώ το ιδιο αισθάνομαι πριν πάω μαζι της. Θελω να ειμαι σε top φόρμα για να μπορώ να τα δώσω όλα.
review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
24 Ιουνίου, 2022
Με ολο το σεβασμο, διαβαζω διφορούμενα πράγματα στο reviews, τελικα η diva ειναι το σεξουαλικο κτηνος η μια κοπελα που εχει διαταραχη μικροβιοφοβιας και αυτο φρεναρει την ενεργεια της στιγμης? Δεν μπορει να υπαρχει διπολισμος και επισης δεν μπορει να ειναι ψεματα τα reviewκαθως και τα μεν και τα δε εχουν γραφτει απο σεβαστους συναγωνιστες!!!
review reaction 1 chaoserevos
25 Ιουνίου, 2022
@OUROBOROS
Κατά τη γνώμη μου το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η συγκεκριμένη άνετα σε φτύνει και σε γλύφει ολόκληρο, και την ώρα που το κάνει σε προκαλεί να τη σπάσεις στο ξύλο. Όταν λέμε σε φτύνει/γλύφει ολόκληρο, εννοούμε κυριολεκτικά ολόκληρο. Και αν δεν έχεις τη φυσική κατάσταση να την κουμαντάρεις γιατί σωματικά είναι το αντίθετο του νάνου, τότε αυτή είναι που σε γαμάει, δεν την γαμάς εσύ. Σε όλη αυτή τη φάση που είναι γεμάτη σάλια και υγρά γεμάτος ο τόπος, προσωπικά δεν το βρίσκω παράλογο να θέλει να προστατευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο από μικρόβια, γιατί κυριολεκτικά εκείνη την ώρα γίνεται της γαμιόλας. Και μετά από μια βάρδια γεμάτη σάλια/υγρά από αρκετούς διαφορετικούς τύπους, εγώ στη θέση της θα ήμουν μονίμως με αντιβίωση.
review reaction 4 review reaction 3 STAVROS6969, OUROBOROS
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5