Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
526024
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν την Ιωάννα τη συνάντησα μετά από πολλές προσπάθειες να βρω να μου στείλει το τηλέφωνο της και μετά από άλλες τόσες για να κανονίσουμε μια μέρα που να μπορούμε στο Bill το οποίο γενικά δε το προτιμάω. Προτιμώ το πριαμος στην Ηλιούπολη αλλά στη προκειμένη περίπτωση είχα ένα προαίσθημα πως έπρεπε να κάνω πίσω σε αυτό το θέμα αυτή τη φορά. Η κοπέλα είναι όμορφη, ήπιος χαρακτήρας, δε της φαίνεται καθόλου το ποσό πολύ της αρέσει να τη πηδάνε, κυριολεκτικά να την ανοίγουν ξανά και ξανά. Βγάζει υγρά συνέχεια από το μουνί της με το παραμικρό το οποίο ήταν λίγο ύποπτο, αλλά από τη στιγμή ήταν τελείως διαφανή δεν είχα ιδιαίτερο θέμα, ίσα ίσα που για κάποιο λόγο καυλωνα και εγώ. Είχε φτάσει σε σημείο να μη καταλαβαίνω αν βγάζει ακόμα από το τόσο μουσκιδι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να την έχω ανασκηλα να έχω μπει από πίσω και να με κοιτάει μέσα στα μάτια και να έχει γίνει το πρόσωπο της σα παντζάρι, να προσπαθεί να με τραβηξει πάνω της και εγώ να αντιστέκομαι γιατί ήθελα να κοιτάω αυτή την έκφραση. Για να κλείσω τρεις γύροι μέσα σε μια ώρα (δε το έχω ξανακάνει), ήταν πάρα πολύ καλό το γαμήσι, με το που πληρωθώ θα παίξει επανάληψη σίγουρα. Καλή συνέχεια καυλιάρα αν και δε θα με θυμάσαι αλλά δε πειράζει, σε θυμάμαι εγώ ????????????
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα