Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 10 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λοιπόν. Συνεργασία πρώτη φορά με το γραφείο. Άψογη συνεννόηση με ευγένεια ακρίβεια κλπ. Ρώτησα για Σονια και Λυγια βόλευε η ώρα για την Σονια Βραδυνή 12.30 οπότε διαβάζοντας τις κριτικές που ήταν μάλλον θετικές και ψάχνοντας gfe πήγα. Έφτασα έξω από χοτελ 5 λεπτά πριν ενημέρωσα περίμενα να μου στείλουν αριθμό. Πήρα τηλ και μου λένε θέλει η κοπέλα 5 λεπτά ακόμα. Οκ σκέφτομαι, ανεβαίνω μετά από 5 λεπτά πάω να χτυπήσω άκουγα ομιλίες. Λέω, μηπως ακόμα είναι με συναγωνιστή. Περιμένω μακριά αλλά 2 λεπτά δεν γίνεται τπτ, χτυπαω την πόρτα, βγαίνει μια άλλη κοπέλα από μέσα χαχαμιζοντας. Μπαίνω, έπαιζε έργο στο κινητό, χαιρετισμοί οκ, λίγο ζέστη στο δωμάτιο. Δίνω τα λεφτά δεν δίνει ρέστα, λέω από μέσα μου, άσε αν αξίζει το αφήνεις για tip. Με βάζει για ντους αν και ηρθα μπανιαρισμενος και αρωματισμένος μπαίνω σε 2 λεπτά βγαίνω. Της λέω να κλείσει το έργο στο κινητό κια αρχίζουμε. Η κοπέλα είναι νέα είναι η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας με λίγα κιλά παραπάνω αλλά όχι ενοχλητικά. Πολύ απαλό δέρμα ωραία βυζια σφικτά. Γλυφομουνι μου το απαγόρεψε λόγο γενιών 3 ημερών. Φιλί βαθύ με γλώσσα, πιπα σχετικά καλή λ, χωρίς χέρια. Δέχθηκε να χρησιμοποιήσει το δικό μου προφυλακτικό, (παίρνω τα xl της durex γιατι τα άλλα είναι πολύ στενά) και αφού έβαλε τζελ ξεκινάμε σε ιεραποστολικο. Η κοπέλα ήταν στενή και παρα το τζελ την ένοιωθα μια χαρά. Αντέχει στο σφυροκοπημα και με έχει πιάσει αγκαλιά. Αφού τελείωσε μια φορά την γυρνάω μπρούμυτα και συνεχίζω το σφυρί... Ξανατελειωσε και μετά ήρθε και για μένα το τέλος ενώ είχα ιδρώσει αρκετά λόγω ζέστης. Είχε περάσει μισή ώρα. Κάτσαμε για ένα λεπτό αγκαλιά να βρούμε τις ανάσες μας και μετά σηκώνεται και πάει για ντους. Περίμενα περίπου 10 με 12 λεπτά για να βγει. (πολύ άβολο) Στο μεταξυ είχα ανοίξει την μπαλκονοπορτα γιατι είχα σκασει. Βγήκε, μπήκα για γρήγορο ντους, σε 2 λεπτά έξω. Έφτιαξα το κλιματιστικό που το είχε στη ζέστη... Το γύρισα στο κρύο και γίναμε λίγο άνθρωποι. Λίγο socializing στα αγγλικά τα οποία είναι μέτρια. Μετά όταν πήγα να αρχίσω για 2ο γύρο μου λέει δεν έχουμε χρόνο ενώ είχα 10 λεπτά μέχρι το τέλος της επίσημης ώρας και άλλα 10 η καθυστέρηση που είχα φάει στην αρχή. Δεν το σχολίασα είπα οκ. Σηκώθηκα ντύθηκα, ζήτησα τα ρέστα από την αρχή, (σιγά μην της άφηνα και 10ρικο,) μου λέει δεν έχω. Είχα εγώ όμως 40 ευρώ σε 20 ευρα και έγινε η δουλίτσα.
Συνολικά δεν μπορώ να πω ότι έκλαψα τα λεφτά μου. Αλλά έδινε την αίσθηση ότι οκ, θα το κάνω λίγο ψιλό αγγαρεία. Στα του αγώνα όμως τα πήγε καλά... Είχε συμμετοχή το ζούσε μου άφησε σημάδια στο μπράτσο με τα νύχια της απο την ενταση. Όμως το μετά και το κατενατσιο μέσα στο μπάνιο με χάλασαν λίγο. Στο socializing τέλεια, σα να ήσουν με την φίλη σου. Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντουσα ή θα επένδυα τα λεφτά μου σε κάποια άλλη που θα μου έδινε και την δεύτερη φορά χωρίς να μου κλέψει το 1/3 της ώρας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή