Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361208
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Τσικνοπεμπτη με δυσκολη μερα στην δουλεια ηθελα κατι να με ηρεμησει, αναζητησα γρηγορα τις σημειωσεις και βρηκα το τηλεφωνο της Αννας. με μιση ωρα ειδοποιηση το κοριτσι ηρθε πετώντας στον Πριαμο Μεταμορφωσης ζητώντας συγνωμη για την 10λεπτη καθυστερηση. Ουτε λογος να τραβηξω ζορι γνωριζοντας οτι ο Διας εκανε σεξ με τους υπολοιπους θεους του Ολυμπου στην εθνικη οδο και στους μεσα δρομους. Η δικη μου ανωμαλια ειναι οτι αν δεν ειναι καποια πολυ ομορφη δεν μπορω να ενεργησω, η Αννα καταλαβε τι παιζει μου προτεινε ευγενικα αν δεν της αρεσω να αποχωρησει αλλα δεν ειμαι τοσο περιεργος για να την στειλω σπιτι της.
Προσπαθησαμε να μιμηθουμε τον αρχηγο των θεων και εκκινησαμε την μαχη με βαθια πιπα κατι που βιωσα για πρωτη φορα . Το κοριτσι πρεπει να του λειπει καποιο οργανο βαθια στον λαιμο γιατι καταφερε να το παρει ολο και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, της βγηκαν τα ματια αλλα και αρκετο σαλιο κατι που με χαλασε (ειπαμε ειμαι περιεργος) . Δεν θυμαμαι ακριβως τις στασεις αλλα δεν εχει και σημασια , η κριτικη γινεται για το κοριτσι και οχι για μενα. Καταθεση στο σκουφακι και η (καθολου) σεμνη τελετη ελαβε τελος.
Συνοπτικα αναφερω την φιλοτιμη προσπαθεια της να με ικανοποιήσει, την φιλικοτατη διαθεση και την φαρυγγική κοιλότητα χωρις φραγμο
Προσπαθησαμε να μιμηθουμε τον αρχηγο των θεων και εκκινησαμε την μαχη με βαθια πιπα κατι που βιωσα για πρωτη φορα . Το κοριτσι πρεπει να του λειπει καποιο οργανο βαθια στον λαιμο γιατι καταφερε να το παρει ολο και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, της βγηκαν τα ματια αλλα και αρκετο σαλιο κατι που με χαλασε (ειπαμε ειμαι περιεργος) . Δεν θυμαμαι ακριβως τις στασεις αλλα δεν εχει και σημασια , η κριτικη γινεται για το κοριτσι και οχι για μενα. Καταθεση στο σκουφακι και η (καθολου) σεμνη τελετη ελαβε τελος.
Συνοπτικα αναφερω την φιλοτιμη προσπαθεια της να με ικανοποιήσει, την φιλικοτατη διαθεση και την φαρυγγική κοιλότητα χωρις φραγμο
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2022
αν μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο της πμ θα το εκτιμουσα φιλε μου..ψαχνω αλλα δεν βρισκω!!
B
boosted
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1