Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 38592
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας εμπνευστεί το "καλλιτεχνικό" της όνομα από τη θρυλική ομώνυμη νουβέλα του Ναμπόκοφ ή έστω την πολύ καλή κινηματογραφική μεταφορά με τον σπουδαίο Jeremy Irons και την αμαρτωλά ερωτική προέφηβη Dominique Swain, η μικρή μελαχρινή του Magic Girls με τις πλούσιες μπούκλες και το όμορφο παιχνιδιάρικο πρόσωπο, φάνηκε πώς διάλεξε σωστά...Lolita, λοιπόν, όνομα και πράγμα.

Petite, αλλά χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της χάρη στις sexy καμπύλες και το πληθωρικό στήθος της, προσφέρει μια ερωτική συνεδρία που ισορροπεί ανάμεσα στο φαντασιακό στοιχείο - η μικρή αθώα παιδίσκη που άθελά(;) της ξυπνάει ανομολόγητα πάθη σε μεγαλύτερους άντρες - και μια porn-star attitude που ξεδιπλώνεται μέσα από φοβερά στησίματα και προκλητικά ανοίγματα (το μπαλέτο βλέπετε), αλλά και πρόστυχες ατάκες αγγλιστί ("oh yeah...fuck me baby" κλπ). Αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα ότι έχει επηρεαστεί από την (δυστυχώς ιδιαίτερα δημοφιλή τελευταία) κουλτούρα της trap/rap σκηνής (βλ. πουτάνες με chinchilla, κόκκινοι κώλοι από χαστούκια, kama sutra και δεν συμμαζεύεται...Money Mouth), κάτι που όμως ταιριάζει με την ηλικία της και συμπληρώνει το puzzle της έκφυλης μικρής που σπάει τα taboo, γοητευμένη από τον δήθεν "υπόκοσμο" (φυσικά έχει και δυο-τρία tattoo - καλαίσθητα πάντως - όπως επιβάλλει η μόδα).

Το σεξ ομολογώ ότι ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα και σαφώς πιο καυλιάρικο, αφού το κορίτσι όχι μόνο το έχει, αλλά το πουλάει και καλά. Παρόλο που στην αρχή ζήτησε να πάμε με το μαλακό, έχει ξεκάθαρα porn-starική στόφα και το καταλαβαίνεις αν τη χαζέψεις από τους καθρέφτες του hotel room να γαμιέται. Δεν είναι μόνο οι ατάκες, αλλά και τα βλέμματα...ο τρόπος που αυτό το τόσο νεαρό κορίτσι καρφώνεται μέσα στα μάτια σου και σου λέει "γάμα το μουνάκι μου", ενώ παίζει τις ρώγες σου ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη, αφού πρώτα έχει γλείψει τα δάκτυλά της. Το τσιμπούκι της έχει απ' όλα: φτυσίματα, αρχιδογλείψιμο, απόπειρες deepthroat. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης μέχρι να γίνει διαστημικό, αλλά σίγουρα είναι απολαυστικό. Οι τρυπούλες της είναι πεντακάθαρες και φτιαγμένες για γλείψιμο. Εκτίμησα ιδιαίτερα το ότι έχει βαπτίσει το μουνάκι της "η πεταλουδίτσα μου", αλλά κυρίως το γεγονός ότι έσπρωχνε και κούναγε το κωλαράκι της όταν είχα χώσει τη γλώσσα μου μέσα του, θέλοντας να με διευκολύνει. Τέλος, στα τέσσερα δίνει ρεσιτάλ, αφού το αχλαδωτό σχήμα του θεσπέσιου, αφράτου κώλου της σε καλεί να σπρώξεις σε φρενήρεις ρυθμούς! Ναι!

Στο social τη βρήκα συμπαθέστατη, με κοριτσίστικη φρεσκάδα και διάθεση να μοιραστεί πράγματα για τον εαυτό της, αν αισθανθεί άνετα. Guess what? λοιπόν, Lolita offers the best lolita-experience in town! Έτσι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.427
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, noelon και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2022
Δυνατός!!! Σχεδόν με έψησες!!! Ναι!
review reaction 1 olddog, eridon1877, hornyasfuck
07 Ιουνίου, 2022
Ποιητής ή συγγραφέας επαγγελεστε? Με όλο τον σεβασμό , εγώ νόμιζα ότι διαβάζω ερωτική νουβέλα!
review reaction 1 olddog, eridon1877, manaconda13 και 2 άλλα μέλη
07 Ιουνίου, 2022
@Kyr_apo ευχαριστώ πολύ φίλε μου, χαίρομαι που σου άρεσε.
review reaction 1 olddog
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3