Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 40 10
Call-Girls 103685
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξεκινήσαμε τη μέρα ψάχνοντας διάφορες κορασίδες από διάφορα γραφεία... να ρωτώ εγώ αλλά αυτές που ήθελα δεν ήταν διαθέσιμες. Καλά η άλλη είναι φουλ κλεισμένη σήμερα και αύριο... τραίνο την πάμε. Κατέληξα Mishel μετά από αναφορά του συναθλητή GPD.
Αφού έγινε της πουτάνας το κάγκελο σήμερα όπου άργησα και με άλλα γεγονότα, το γραφείο παρέμεινε στο ύψος των περιστάσεων και ανταπεξήλθε με επαγγελματισμό και σε αυτό είμαι ΤΕΡΜΑ ικανοποιημένος. Ισοφάρισαν ότι άλλες κουτσουκέλες μου έκαναν στο παρελθόν και το πήγαν και λίγο παραπάνω.

Τέλος πάντων...ετοιμάζομαι στα γρήγορα και τσουπ έρχεται η κορασίδα, πετίτ, κομψή, όμορφη και στυλάτη. Γλυκιά, καλοσυνάτη και πολύ κοντά στις φωτό, ξέχασα τα πάντα για τα επόμενα 55 λεπτά. Ευγενική, και προπάντων επαγγελματίας... είναι συνηδοτοποιημένη. Πρώτη φορά Ελλάδα για δουλειά... Έρχεται με κοντό άσπρο παντελονάκι, μπλουζάκι...όλα στυλάτα και καύλα δεκάποντα, ότι βλέπετε έξω στα beach bars και κλάμπς θα σας έρθει...Eίναι αρκετά κοντή και φάνηκε όταν έβγαλε τα φονικά όπλα μετά τον 1ο γύρο. Μύριζε ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ, ξετρελάθηκα... 3 ώρες μετά και ακόμα μυρίζω το άρωμα της πάνω μου. Καθαριότητα από τις καλύτερες. Στήθος σκληρό αλλά ρώγες όμορφες μεσαίου μεγέθους που είναι ιδανικές για πιπίλισμα όταν καβλώσει. Ξυρισμένη τέρμα, όπως μου αρέσει και ένα τατουάζ κάπου με γράμματα αλλά ούτε που με ένοιαζε. Πισινός μικρός αλλά ικανοποιητικός για πολλά μπατσάκια.

Ξεκινάμε χαλαρά, φιλιά όπου καταλήγουν σε γλωσσόφιλα. Βλέπω μία λάμψη πάθους και πάμε πιο δυνατά... λαιμό, στήθος και κάτσε να δω αν κάνω δουλειά στο γυμναστήριο... την σηκώνω ψηλά και πούπουλο η τύπισσα.(όποιος μπορεί... γαμήστε την στα όρθια). Τη πάω στο κρεβάτι και πάλι γλωσσόφιλα... Ξεκινάει για πίπα... με 5 δεύτερα στο στόμα της και από τη πολύ κάβλα καταλαβαίνω οτί θα με τελείωνε οπότε ξεκινάω εγώ γλείψιμο παντού, απίστευτες τρύπες όμως...το θέαμα στα 4 και να τη γλύφω δεν θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ... είναι αυτές οι περιπτώσεις που θα βρεις μία φορά στις 100.000. Πίπα της άνω του μετρίου, με MF και DT, δεν μπορούσε τέρμα αλλά προσπάθησε... χωρίς όμως να περάσει στη γύρω περιοχή καθόλου δυστυχώς. Δαχτύλιασμα μπροστά και πίσω και τέλος για αυτή να κάνει μουνί τα σεντόνια... σκέφτομαι λες να είναι πολυοργασμική, δεν είμαι ούτε και τώρα σίγουρος αλλά τουλάχιστον κάνει πολύ καλό θέατρο αν δεν είναι. Της λέω κόντομ και κάπου εκεί πάω να σηκώσω πόδι και τρώω μία με το γοβάκι... καύλωσα ακόμα περισσότερο... ΗΛΠΙΖΑ να το είχε κάνει επίτηδες αλλά σορρυ και σορρυ έλεγε... κρίμα που δεν το έκανε Εμμμμ. Ανεβαίνει πάνω η καβάρισα, έτσι απλά... χωρίς μα και μου και σου και του... χωρίς φτυσίματα... χωρίς τζελ. Με κοίταγε με το βλέμμα της και να μου λέει... εγώ θα σε γαμήσω τώρα. Τρελά πράγματα, μπρος πίσω λεκάνη, πάνω κάτω, αριστερά δεξιά, κυκλικές κινήσεις και ότι άλλο μπορούσε να σκεφτεί... την πιάνω για ένα σφυροκόπημα και να ωρίεται.. γούσταρε και τρελάθηκε. Στα 3 λεπτά της λέω είμαι κοντά ...με κοιτάει χαμογελάει και συνέχισε ακόμα πιο δυνατα ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ. Τελείωσα της λέω.. χασκογελάει και συνέχισε για λίγο ακόμα. Της λέω ότι γουστάρει να με χρησιμοποιεί..όπου λέει φυσικά γιατί ήταν και αυτή κοντα, τέλος και για αυτήν. Κατσικογάμης

Χαλάρωση και από τους δύο, μπανάκι, ρώτησε να καπνίσει, της έδωσα το ελεύθερο στο δωμάτιο. Από σόσιαλ, πολύ άνω του μετρίου στο αγγλικό και μπορείς να κάνεις όμορφες συζητήσεις.. τι χαρούμενος άνθρωπος, γλυκιά σαν καραμέλα και πρόθυμη τέρμα. Ήξερε τι κάνει και αυτό ΜΕΤΡΑΕΙ! Αφού για κάποιο λόγο τελειώναμε τις φράσεις ο ένας στον άλλον και ξεκινούσαμε τα ίδια θέματα, με ξεκινάει στα φιλιά ΜΟΝΗ ΤΗΣ....με ούτε 3 λεπτά χαλάρωση. Πάει να σβήσει το τσιγάρο και της λέω όχι, απόλαυσε το και εγώ θα απόλαυσα εσένα... γλείψιμο... τέλος και με έλουσε στο πρόσωπο, νοτ μπαντ. Τελειώσε το τσιγάρο και ξεκίνησε πίπα, αρκετή προσπάθεια οπότε τη γυρνάω στάση 69 να γουστάρουμε μαζι, όπου την έσπρωχνα με χέρια, πόδια και να ακους αυτούς τους γαμάτους ήχους γκλου γκλου γκλου.... σαν γαλαπούλα. Ήρθε η μέρα ευχαριστιών λέω... Χαχαχα! Κόντομ και πάμε για ιεραποστολικό, αγκαλιές, φιλιά και αυτό το βλέμμα πάντα να με κοιτάει, αλλάζουμε μετά στα 4 όπου εκεί στήθηκε ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΘΥΛΗΚΟ στην σωστή της θέση... γαμήσι και σφυροκόπημα να ουρλιάζει... Ασάλιωτα ακουγόμασταν από τον 2ον μέχρι το ισόγειο. Ο ΤΥΠΑΣ που ξεκόλιαζε την άλλην στο 102 όταν ανέβαινα... σόρρυ φίλος αλλά εμείς ακουγόμασταν περισσότερο. Χαχαχα! Γενικά σε λίγες το βλέπεις αυτό.... να γαμιούνται μόνες τους, σταματούσα και έβλεπα να συνεχίζει και να συνεχίζει σαν τα λαγουδάκια με τις μπαταρίες DURACELL.. Χαχαχα! τελείωνε αυτή, σταματούσε, έπεφτε στο κρεβάτι για 5 δεύτερα και μετά σηκωνόταν και συνέχιζε... ΤΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ λέω Χαχαχα! Την έβαλα και στην αγαπημένη μου στάση, στα 4 με τα χέρια πίσω να τη κρατάω και ανταποκρίθηκε όπου δεν άντεξε για πολύ λόγω διαφοράς ύψους. Καταλήγαμε να γαμιόμασταν ξαπλωτά, να γλείφω όλο το κορμί, φιλιά άπλετα και να με καρφώνει με το βλέμμα της στο καθρέφτη. Μία από τις στάσεις που μου αρέσουν και ακόμα εδώ είχε 100% συμμετοχή, ΠΛΑΤΣ ΠΛΟΥΤΣ... 20+ λεπτά το άκουγα αυτό και με έκανε να είμαι συνεχώς καβλωμένος. Cowgirl ξανά, έδωσε τα ρέστα και εκεί... πρωτοβουλίες δεν παίρνει όμως και φάνηκε όταν της είπα πως θέλει να με τελειώσει... Ακολουθεί αλλά πάρε και εσύ μία απόφαση ΚΑΛΕ ΚΟΠΕΛΙΑ... ΗΜΑΡΤΟΝ. Τέλος με πίπα και να χασκογελάει πάλι... Χμμμ;

Μπανάκι και από τους δύο, ντύθηκε καβλωτικά και για αυτό ήμουν έτοιμος ξανά για 3ο γύρο άνετα. Φιλιά, μία συμβούλη... μία υπόσχεση...ακόμα ένα γλωσσόφιλο στη πόρτα, μπατσάκι στο κωλαράκι και έξω από το άντρο της ακολασίας μου.

Για submissive δεν μου φάνηκε να είναι αλλά δεν την ζόριζα και όλας. Υπάκουη γιατί είναι συνειδητοποιημένη ΝΑΙ, θα κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά και αυτό είναι το βασικό σε μία κορασίδα, οπότε μπορείτε να συζητήσετε και τι θέλετε. Ωραίο τυπάκι, έχει χαβαλέ αλλά λείπει λίγο το πάθος να σε πάει στα ουράνια... με πήγε αρκετά αλλά δεν εκτοξευθήκαμε. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ δεν μου επιτέθηκε να πω που έχω μπλέξει... μπορεί να είναι και χαμηλών τόνων αν και στο γαμήσι ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Αυτό το βλέμμα να σε κοιτάει στα μάτια, εμένα μου άρεσε υπερβολικά. Σε όλη τη συνάντηση καρφωμένη σε μένα, ένιωθα το κέντρο του σύμπαντος. Σκληροπυρηνικά ελάχιστα γιατί δεν μου έβγαζε λόγω καταστάσεων μάλλον... την επόμενη φορά θα τεσταριστεί και σε αυτόν τον τομέα σίγουρα.
ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ, αν και θα κάτσει πολύ καιρό όπως είπε. Για 160 δεν είμαι και τόσο σίγουρος, έχει την εμπειρία και μία φινέτσα όμως... Για το βλέμμα και το χαμόγελο της εγώ θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 04, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή