Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 25 10
Call-Girls
55721
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Διαβαζοντας τις κριτικες των συναγωνιστων που προηγηθηκαν ειπα και εγω να δοκιμασω με την ΛΟΥΙΖΑ.
Η συναντηση ηταν για αργα το απογευμα, ηρθε με 20 λεπτα καθυστερηση,δικαιολογια η κινηση. οκ το καταπια αμασητο.
Αλλα η εμφανιση και το προσωπο της κοπελλασ καμμια μα καμμια σχεση με φωτογραφιεσ και εκει επαθα το πρωτο σοκ. Αναρωτηθηκα με τισ προηγουμενεσ κριτικεσ αν μιλουσαμε για την ιδια κοπλλα.
Οκ λεω παμε παρακατω
1. πολυ κρυα γυναικα,μα ουτε ενα χαμογελο ?
2. η πιπα τησ ανυπαρκτη-ρηχη
3. στην διαρκεια του σεξ σταματουσε να βαλει τζελ και παλι τζελ και παλι τζελ ουτε αντηλιακο να εβαζε... και ολολ εψαχνε να δει αν το προφυλακτικο ειναι στη θεση του και παλι τζελ..
4. φιλια ουτε στο δαχτυλακι
5. στηθοσ πεσμενο - ωραια ρογα , αλλα με που πηγαινεσ να φιλησεισ ποναγε
τελικα ενα με το ζορι και στο 20 λεπτο τηνσ ειπα να φυγει. Βεβαια σαν "κυριος" που ειμαι πληρωσα κανονικα για 1 ωρα .
ισωσ να μην υπηρχε καθολου χημεια και η κοπελλα να μην με γουσταρε ..ισωσ αλλα τοσο μεγαλη αποκλιση απο κτισ κριτικεσ των συναγωνιστων τι να πω....τυχαινει πολλεσ φορεσ.
Να ειστε καλα συναγωνιστεσ και η επομενη συναντηση ελπιζω να ειναι καλυτερη........
Παντωσ η κοπελλα δεν αξιζει τα 140 που πληρωσα.
Η συναντηση ηταν για αργα το απογευμα, ηρθε με 20 λεπτα καθυστερηση,δικαιολογια η κινηση. οκ το καταπια αμασητο.
Αλλα η εμφανιση και το προσωπο της κοπελλασ καμμια μα καμμια σχεση με φωτογραφιεσ και εκει επαθα το πρωτο σοκ. Αναρωτηθηκα με τισ προηγουμενεσ κριτικεσ αν μιλουσαμε για την ιδια κοπλλα.
Οκ λεω παμε παρακατω
1. πολυ κρυα γυναικα,μα ουτε ενα χαμογελο ?
2. η πιπα τησ ανυπαρκτη-ρηχη
3. στην διαρκεια του σεξ σταματουσε να βαλει τζελ και παλι τζελ και παλι τζελ ουτε αντηλιακο να εβαζε... και ολολ εψαχνε να δει αν το προφυλακτικο ειναι στη θεση του και παλι τζελ..
4. φιλια ουτε στο δαχτυλακι
5. στηθοσ πεσμενο - ωραια ρογα , αλλα με που πηγαινεσ να φιλησεισ ποναγε
τελικα ενα με το ζορι και στο 20 λεπτο τηνσ ειπα να φυγει. Βεβαια σαν "κυριος" που ειμαι πληρωσα κανονικα για 1 ωρα .
ισωσ να μην υπηρχε καθολου χημεια και η κοπελλα να μην με γουσταρε ..ισωσ αλλα τοσο μεγαλη αποκλιση απο κτισ κριτικεσ των συναγωνιστων τι να πω....τυχαινει πολλεσ φορεσ.
Να ειστε καλα συναγωνιστεσ και η επομενη συναντηση ελπιζω να ειναι καλυτερη........
Παντωσ η κοπελλα δεν αξιζει τα 140 που πληρωσα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2022
Έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις είναι. Έγραψα πριν από σένα κριτική αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Αρχίσαμε πάλι τα ίδια με τις κριτικές. Η κοπέλα είναι απαράδεκτη.
S
stratigosalex
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1