Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 2 10
Call-Girls
8443
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εχω παντα την περιεργεια και κοιταω τι νεο παιζει. Αυτην την φορα επεσα σε νεο γραφειο και οι παρουσιες στο σαιτ τους μου αρεσαν οποτε πηρα τηλεφωνο να μαθω περισσοτερα. Η τηλεφωνητρια που πετυχα με το ονομα Χαρα πολυ εξυπηρετικη και η γλυκια της φωνη με εφτιαξε καπως σεξουαλικα σε σημειο που σκεφτηκα να την ρωτησω αν μπορω να την κλεισω χαχαχαχαχα....
Στα κοριτσια που μου αρεσαν, τα χαρακτηριστικα της Sasha με ελκυανε περισσοτερο οποτε εκανα και την επιλογη μου και πηγα στο ξενοδοχειο για το ραντεβου.
Λοιπον απο κοντα ειναι ως εξεις....
Εχει καλο υψος αλλα υπερβαλλει λιγο στα στοιχεια της. Το μαλλι της ειναι περιποιημενο ισιο μαυρο και πολυ μακρυ, στοιχειο που μου αρεσει σε γυναικα το να ειναι περιποιημενη. Λειπει η λαμψη και ας ειναι μικρη και ολα πανω της ειναι φυσικα.
Κανει μπαμ οτι ειναι μια αβγαλτη πιτσιρικα αν και στην κουβεντα που καναμε μου ειπε οτι εχει δουλεψει στην Ισπανια. Οταν χαμογελαει στο προσωπο της βγαινουν δυο συμπαθητικα λακακια. Η τελευταια πληροφορια που αντλησα ηταν οτι καταγεται απο Μποκοτα και ηταν τελευταια γιατι τα αγγλικα της ειναι κατωτερα και χρειαζεται translate...
Το τσιμπουκι δεν το κανει ακαποτο, ειναι και αυτο στο πακετο της περιπτωσης που δεν ξερει ακομα την δουλεια αλλα προσωπικα, θελω δεν θελω, το θεωρω πιο υγιεινο οπως και η αποχη απο τα φιλια ειδικα στην εποχη του κοβιντ και του πιθηκοιου που μας βασανιζουν... Την θελει παντος την καθοδηγηση της σε πολλα σημεια, να μην μου λετε μετα οτι δεν σας το ειπα. Θελει με λιγα λογια καποιον που να εχει ορεξη να της μαθει καποια πραγματα που στην δικη μου περιπτωση την βρισκω κατα καποιο τροπο.
Απο την αλλη τον τρωει στα τεσσερα καυλιαρικα με κινησεις αματουρας να ξεροχυνεις, φρεσκο μωρο και καλο μουνι που εχυνε κιολας. Ειχαμε μονο εναν γυρο με μεγαλη διαρκεια στον οποιο εξαντλησα καθε σταση που σκεφτηκα και εκεινη ιδρωσε για να παρει τα λεφτα στο τελος.
Ειναι μεν μια αρχαρια αλλα εχει μελλον στο εσκορτινγκ, αυτο καταλαβα εγω...
Καλη επιτυχια στους επομενους!
Στα κοριτσια που μου αρεσαν, τα χαρακτηριστικα της Sasha με ελκυανε περισσοτερο οποτε εκανα και την επιλογη μου και πηγα στο ξενοδοχειο για το ραντεβου.
Λοιπον απο κοντα ειναι ως εξεις....
Εχει καλο υψος αλλα υπερβαλλει λιγο στα στοιχεια της. Το μαλλι της ειναι περιποιημενο ισιο μαυρο και πολυ μακρυ, στοιχειο που μου αρεσει σε γυναικα το να ειναι περιποιημενη. Λειπει η λαμψη και ας ειναι μικρη και ολα πανω της ειναι φυσικα.
Κανει μπαμ οτι ειναι μια αβγαλτη πιτσιρικα αν και στην κουβεντα που καναμε μου ειπε οτι εχει δουλεψει στην Ισπανια. Οταν χαμογελαει στο προσωπο της βγαινουν δυο συμπαθητικα λακακια. Η τελευταια πληροφορια που αντλησα ηταν οτι καταγεται απο Μποκοτα και ηταν τελευταια γιατι τα αγγλικα της ειναι κατωτερα και χρειαζεται translate...
Το τσιμπουκι δεν το κανει ακαποτο, ειναι και αυτο στο πακετο της περιπτωσης που δεν ξερει ακομα την δουλεια αλλα προσωπικα, θελω δεν θελω, το θεωρω πιο υγιεινο οπως και η αποχη απο τα φιλια ειδικα στην εποχη του κοβιντ και του πιθηκοιου που μας βασανιζουν... Την θελει παντος την καθοδηγηση της σε πολλα σημεια, να μην μου λετε μετα οτι δεν σας το ειπα. Θελει με λιγα λογια καποιον που να εχει ορεξη να της μαθει καποια πραγματα που στην δικη μου περιπτωση την βρισκω κατα καποιο τροπο.
Απο την αλλη τον τρωει στα τεσσερα καυλιαρικα με κινησεις αματουρας να ξεροχυνεις, φρεσκο μωρο και καλο μουνι που εχυνε κιολας. Ειχαμε μονο εναν γυρο με μεγαλη διαρκεια στον οποιο εξαντλησα καθε σταση που σκεφτηκα και εκεινη ιδρωσε για να παρει τα λεφτα στο τελος.
Ειναι μεν μια αρχαρια αλλα εχει μελλον στο εσκορτινγκ, αυτο καταλαβα εγω...
Καλη επιτυχια στους επομενους!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sotos-nl
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2022
Μέ φωτίσατε καί οἱ δύο... Θά τὴν πάρω ὅταν θά'χη ἀποκτήσει... μέλλον... Πίπα μέ προφυλακτικό... ΑΠΑΑΠΑΠΑΑΑ!!
hornyasfuck
30 Μαΐου, 2022
Συγνώμη .... για την πολύ χαζή ερώτηση...... αλλά στο μέλλον θα πληρώνουμε για να τις μαθαίνουμε εμείς..........?
Giacomo Casanova
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2