Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 36 10
Call-Girls 105358
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μήνυμα στο γραφείο σχετικά αργά το βράδυ και η πρότασή τους ήταν Dilara. Είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλά είπα οκ, πάμε και βλέπουμε.

Ήρθε στην ώρα της πολύ ωραία ντυμένη. Μαύρα καλοκαιρινά πέδιλα, μαύρη πλισέ φούστα και πουκάμισο. Βαμμένη τόσο όσο. Ήταν μια κούκλα. Καθίσαμε στο κρεβάτι να πούμε 2-3 κουβέντες. Ζητάει να πάει για φρεσκάρισμα. Σε αυτο το σημείο έπεσαν τα πρώτα γλωσσοφιλα και τα πρώτα χουφτωματα. Βγάζει τα ρούχα και πάει στο μπάνιο με τα εσώρουχα. Σε 3 λεπτά ήταν έξω.

Από εμφάνιση ότι βλέπεται στις φωτό με εξαίρεση το πρόσωπο που δεν είναι άγριο αλλά πολύ γλυκό και όμορφο (τι ματαρες είναι αυτές) και το στήθος πιο μικρό με ρογα που σχεδόν χάνεται. Το σώμα (αν και μαμά) σκέτο ποίημα.

Συνεχίζουμε το χαμουρεμα από εκεί που το είχαμε αφήσει. Σηκώνομαι όρθιος μπροστά στο κρεβάτι και έρχεται στα 4 για πιπα. DT και MF δεν είχαμε αλλά έπαιζε πολύ ωραία με την γλώσσα και τα χείλη της το κεφαλάκι. Πέρασε και από μπάλες. Χέρι μόνο για να τον κρατάει. Την γυρίζω για γλύψιμο. Πολύ ωραίο αιδοίο, καλοσχηματισμενο και καθαρό. Μετά από λίγο τελείωσε με σπασμούς και βογγητα. Είχε ανάψει για τα καλά. Έκανε αέρα με τα χέρια της και ήθελε νερό. Δυστυχώς δεν είχε στο δωμάτιο. Βάζω καποτα, μου τον γρασαρε με τζελ και ξεκινάμε στα 4 (είναι η αγαπημένη της στάση). Το πήγαινα σε μέτρια ταχύτητα γιατί ήθελα να κρατήσω. Έβλεπα τα υγρά της τρέχουν. Σταμάτησα εγώ και καρφνόταν μόνη της ενώ της έριχνα ξυλιές στα κωλομερια. Την σηκώνω μπροστά στον καθρέφτη. Ήθελα να βλέπω τις ματαρες της. Την πιάνω από τα μαλλιά σαν γκεμια με το ένα χέρι, της τα τραβάω πίσω και εκεί άρχισε το δυνατό γαμησι. Δυνατά καρφώματα σε γρήγορο ρυθμό με εκείνη να φωνάζει yes yes yes. Τελείωσα στα όρθια και συνέχισα για κανένα λεπτό ακομα.

Μπάνιο ένας ένας και ώρα για τσιγάρο και κουβέντα. Μιλάει αρκετά καλά αγγλικά. Μου έκανε και λίγο μασάζ.

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος με 69. Την γυρίζω για γλύψιμο όπου τελείωσε πάλι όπως την πρώτη φορά. Καποτα και πάει να βάλει τζελ. Της λέω αστω δεν το χρειάζεσαι. Λίγο μου λέει να βάλω. Καθόλου, δεν το έχεις ανάγκη. Ξαπλώνω επάνω της, μπαίνω μέσα της και αρχίζω σιγά σιγά. Είχε πολύ ωραία αίσθηση. Μόλις κατάλαβα ότι είχε κατεβάσει τα πρώτα υγρά, σηκώθηκα στα χέρια και άρχισα να δίνω. Με πιάνει και με τα 2 χέρια της από τον κωλο και με έσπρωχνε μέσα της ενώ έδινε μουνιες με την λεκάνη της. Κάπου κάπου μου έριχνε χαστούκια στον κωλο. Αχόρταγο το κορίτσι. Μετά πιάνει τα πόδια της και τα τραβάει πίσω για να έχω πιο βαθιά διείσδυση. Φέρνω τα χέρια μου στα πόδια της για να στηρίζονται ώστε να έχει ελεύθερα τα χέρια της να κάνει παιχνίδι. Σηκώνομαι στα γόνατα, την πιάνω από τους αστραγάλους και πάω τα πόδια της τέρμα πίσω. Σαλιωνει τα δάχτυλα και αρχίζει να παίζει την κλειτοριδα της. Όσο πιο πολύ έδινα τόσο πιο πολύ φώναζε yes yes yes. Μας άκουσε όλος ο όροφος. Την φέρνω από πάνω. Το πήγαινε καλά αλλά είχα αρχίσει να ιδρωνω πάρα πολύ και έπρεπε να τελειώσω σύντομα πριν πέσει ο γενικός. Την γραπωνω από τα κωλο μάγουλα και το πήγα τέρμα τα γκάζια. Σύντομα ήρθε το τέλος. Είχαμε λιώσει και οι 2. Μείναμε ξαπλωμένοι κανένα 5λεπτο. Ήπιε τις τελευταίες γουλιες από το redbull που είχα, είχε στεγνώσει το στόμα της, ντύθηκε και έφυγε.

Η κοπέλα έχει super εμφάνιση, ιδρώνει την φανέλα και όσο πιο πολύ την γαμας τόσο περισσότερο θέλει. Ευδιάθετη και χαμογελαστή όλη την ώρα. Δάχτυλα δέχτηκε μπροστά, πίσω δεν δοκίμασα. Το έχω γράψει και σε άλλες κριτικές. Φερθείτε της με σεβασμό και θα σας το ανταποδώσει. Όχι όλες, η Dilara σίγουρα. Γαμηστε την, σκιστε την, δώστε της το μουνι στο χέρι αλλά δείτε την ως άνθρωπο και όχι ζώο. Ρολόι δεν κοίταξε. Λεφτά στο τέλος. Ένα αρνητικό για μένα ήταν ότι τα φιλιά αν και με γλώσσα δεν είχαν πολύ πάθος. Κατά τα άλλα εξαιρετική συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 doc_lin, TOMCRUISE, monstercock greece και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού