Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 13 10
Call-Girls
21676
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Για να πω την αλήθεια την Λίνα την είχα βάλει στο στόχαστρο από καιρό κι επιτέλους έφτασε η στιγμή που την συνάντησα. Είχα ένα ένστικτο ότι θα περάσω καλά μαζί της και έτσι έγινε. Το κορίτσι είναι πανέμορφο με ένα από τα πιο γλυκά προσωπάκια που έχω συναντήσει ποτέ και ένα χαμόγελο που είναι για πορτρέτο! Κορμί, όχι ιδιαίτερα γυμνασμενο, αλλά καλλιγραμο και στητο. Είναι επίσης και αρκετά ψηλή με πόδια για ατελείωτα χάδια, ενώ το στήθος της και το μουνι της είναι για να τα τρως και να μην χορταινεις! Στο social, είναι ιδιαίτερα ευγενική και κοινωνική και τα αγγλικά της είναι αρκετά καλά και πρόκειται για ένα αξιόλογο άτομο αρκετά ψηλού μορφωτικού επιπέδου και ότι απλά οι συγκυρίες την έφεραν στην αγκαλιά μας(για καλή μας τύχη βεβαίως! ) . Στο σεξ το κορίτσι είναι τιμιοτατο, το έζησε και το ευχαριστήθηκε όσο κι εγώ (ή τουλάχιστον αυτό μου έδωσε να καταλάβω με τις αντιδράσεις της) ενώ η χημεία μεταξύ μας ήταν αδιαμφισβήτητη! Δύο γύροι παιχτηκαν, ο πρώτος ήταν για σεμινάριο, ενώ ο δεύτερος κυμάνθηκε κι αυτός σαφέστατα στα ίδια υψηλά επίπεδα μέχρι που άρχισε να βγαίνει η κούραση όμως τελικά η Λίνα κατάφερε να φέρει την αποστολή εις πέρας σε στάση 69 κι έπειτα από πολλή φιλότιμη προσπάθεια από μέρους της και για αυτό της βγάζω το καπέλο καθώς άλλες στην θέση της ίσως τα παρατούσαν! (?) ?Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το γραφείο, και ιδιαίτερα την Εμυ η οποία με λίγα μηνύματα μου έκλεισε το ραντεβού και ήταν εξυπηρετικοτατη παρά το γεγονός ότι η συνεννόηση έγινε αρκετά νωρίς το πρωί. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα εξαιρετικό ραντεβού, που άξιζε τα χρήματα, πέρασα υπέροχα και φυσικά και θα χαιρομουν να ξαναδώ την Λίνα! Τέτοια κορίτσια δεν βρίσκεις κάθε μέρα ! ? ☺️Ευχαριστώ όσους συναγωνιστές αφιέρωσαν το χρόνο τους για να διαβάσουν αυτήν την κριτική κι εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα! ?
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή