Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 57 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 128160
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναγωνιστές που βοήθησαν με την κριτική τους στην επιλογή μου από τις διαθέσιμες που μου έδωσε το πρακτορείο.

Γυναίκα bimbo με υπέροχο ζεστό χαμόγελο, τέλεια στη λεκτική και σωματική επικοινωνία και τα θετικά vibes, με αέρα άνεσης και ευχάριστη διάθεση και ικανότητα να τη μεταδίδει.
Εμφάνιση τουμπανίνη για πολλαπλά εγκεφαλικά, ύψος 1.70 περίπου, μακρύ μαλλί, προσθετική σε χείλη και στήθος, μου έσκασε με κοντό κολλητό τζιν σορτσάκι μεγέθους βρέφους και γόβα στιλέτο και το υπέροχο ζεστό χαμόγελο που ανέφερα και απευθείας το μυαλό ξεκίνησε να ταξιδεύει στη χώρα των θαυμάτων και του εργοστασίου σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκα!

Πρώτο respect: Στοματικό ΠΟΛΥ καλό με ιδιαίτερη αναρροφητική τεχνική και γνώση στην ανδρική ανατομία και τους σχετικούς νευρώνες του ανδρικού μορίου.

Δεύτερο respect: θερμή στο σεξ με πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή, αυτό που ζει το ζει και συμμετέχει, και όσο καλύτερα και άνετα νιώθει η ίδια τόσο το κλιμακώνει.

Τρίτο respect: απόλυτος σεβασμός στο χρόνο μου. Ήταν συνέχεια παρούσα στις στιγμές, είτε αυτές ήταν έντονο σεξ, είτε χαλαρό, είτε ήρεμα χάδια μετά το σεξ, είτε επίμονη προσπάθεια δική της να τελειώσω δεύτερη φορά με επιτυχία.

Στο γενικό σύνολο μια καταπληκτική επαγγελματίας με αντοχές, διάθεση, συμμετοχή και εμπειρία στο να προσφέρει την αξία της, πέρασα τέλεια, ανθρώπινα, ευχαριστήθηκα βαθιά και χαλάρωσα. Και κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η μεγαλύτερη αξία που μπορεί να πάρει κάποιος από την παρτενέρ του.

Θα έδινα ένα ακόμα απόλυτο δεκάρι, αλλά θεωρώ ότι η προσθετική στα χείλη δεν χρειαζόταν στη συγκεκριμένη γιατί ήδη έχει υπέροχο χαμόγελο και πρόσωπο.
Ευχαριστούμε το YourAngels και τις κοπέλες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν! Kudos to IvanTheGreat!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν