Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 13817
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επειδη η κοπελα που ηθελα δεν ηταν διαθεσιμη κατεληξα στην Ολγα με την συμβουλη του γραφειου. Ειναι ομορφη οπως την βλεπετε στις φωτογραφιες τις οποιες ομος εβγαλε πριν την καραντινα γιατι πλεον εχει παρει λιγα κιλα.
Το σωμα παντος πολυ καλο, βυζι και κωλος να πιανεις και να γεμιζεις... Απο κοινωνικοτητα ειναι λιγο κλειστος χαρακτηρας αλλα το καλυπτει ομορφα περνωντας σχετικα γρηγορα στο σεξ.
Στην πιπα θελει λιγο δασκαλεμα η μαλλον λιγο περισσοτερο υπομονη, ηταν βιαστικη και με κανα δυο δοντιες δεν μου εδωσε και την καλυτερη εντυπωση.
Η γενικη απουσια ενεργειας απο την πλευρα της εκανε να χτυπησει ενα καμπανακι μεσα μου και για να μην πανε χαμενα τα λεφτα μου μολις μου εγινε σκληρη εβαλα καποτα και αρχισα το γαμησι στα τεσσερα.
Στο θεμα της αντοχης ευτυχως δεν χαμπαριαζει αλλα ταυτοχρονα δεν ειναι και η γυναικα που θα πεις οτι το γουσταρει το σεξ, μια μετρια κατασταση χωρις να φτανεις σε συμπερασμα οτι δεν αξιζει αλλα οχι και το αντιθετο.
Δεν αλλαξαμε σταση λογο του οτι ειναι και καυλα απο πισω και εχυσα πανω στην πλατη της.
Τον δευτερο γυρο τον προσπαθησαμε με τσιμπουκι και γαμησι αλλα δεν εχυσα τελικα.
Ειναι απο τις γυναικες που στην καθημερινοτητα αν τις δεις σε καυλωνουν αλλα δυσκολο να σου κατσουν. Μαλλον ο χαρακτηρας της δεν συμβαδιζει απολυτα με την δουλεια της.
Συνολο μαζι της δεν λεω οτι πεταξα τα λεφτα μου, μεχρι σε καποιο σημειο μου αρεσε αλλα δεν ηταν ενα ραντεβου το οποιο θα επαναλμβανα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή