Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 55 10
Call-Girls
160692
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τσόντα ολκής απο το πρωτο λεπτο μεχρι και το τελευταιο του ραντεβου. Ανοιγει την πόρτα και βλεπω ενα μπιστολι που για εσωρουχα φοραγε κατι λεπτες δερματινες ταινίες. Μια απο αυτες ηταν μεσα στο μουνι της. Κορμι λαμπαδα με φταιγμενο στηθος σκληρο στην αφή. Το τι εγινε ουτε που θυμαμαι καλα. Ρουχα φευγανε παπουτσια , μποξερ. Τι να πω. Ειχα γινει τουρμπο. Παω για ντους βγαινω σε και βλεπω την Αναστασια με ανοιγμένα τα ποδια να χαιδευει το μουνι της. Παω στο κεβατι και αφου αφαιρω το χερι της την αρχιζω στο γλυψιμο της αρεσε γιατι εβλεπα τις αντιδρασεις της και καταλαβαινα την γευση απο τα υγρα της. Μου λει ...η σειρα σου (τα Αγγλικα καλα παρεπιπτοντως). Με αρχιζει μια πιπα στηλ Daniela's (για τους παλιούς). Εχασα το φως μου. Με περιοποίηση στα μεζεα, κανει το πακετο πιο ελκυστικό.
Δεν αργησα να φύγω με ενα πλατυ χαμόγελο και πολλες ομορφες εικονες στο κεφαλι μου. ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ
Δεν αργησα να φύγω με ενα πλατυ χαμόγελο και πολλες ομορφες εικονες στο κεφαλι μου. ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2022
Τσιμπουκι Danielas???? Ειπες το μαγικο ονομα! Με εχουν πιασει κραμπες στους τετρακεφαλους απο το σφιξιμο του ρουφηγματος της! Να ναι καλα εκει στο νησι...
pilofori
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1