Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139813
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γράφουμε κριτικές για να ενημερώσουμε και μετά δυσκολευόμαστε να κλείσουμε ρνατεβού! Ας είναι, ραντεβού με την Dia χωρίς να είναι η πρώτη μου επιλογή. Είχα προσπαθήσει και στο παρελθόν να την συναντήσω αλλά δεν τα είχα καταφέρει. Ήμουν λίγο επιφυλακτικός γιατί μετά από σχεδόν δύο μήνες στη χώρα μας φοβόμουν ότι θα ήταν κουρασμένη. Ευτυχώς έπεσα έξω και επαληθεύτηκαν τα καλά σχόλια των κριτικών.

Έχουν γραφτεί πολλά για τη συγκεκριμένη κοπέλα τα δυομισι τελευταία χρόνια που έρχεται συνέχεια στη χώρα μας και θα είμαι σύντομος. Θα αναφέρω μόνο τη δική μου εμπειρία και τις εντυπώσεις που μου δημιούργησε. Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα θετικά που έχουν γραφτεί, συμπαθητικό πρόσωπο και ωραία σώμα αρκετά κοντά στις φώτο, αν και οι περισσότερες φώτο πρέπει να είναι κάπως παλίες. Αυτό όμως που τη διαφοροποιεί είναι η συμπεριφορά, πολύ ευχάριστη, ομιλητική, χαμογελαστή, έξυπνη κοπέλα που σε κερδίζει με τον τρόπο της. Γεμάτη ενέργεια, ανοίγετε και δημιουργεί ατμόσφαιρα. Καταλαβαίνω απόλυτα τα πολύωρα ραντεβού που έχουν αναφερθεί και τα δώρα με τα οποία ήταν γεμάτο το δωμάτιο της. Σε συνδυασμό με πολύ καλή συμμετοχή στο sex, σε GFE ρυθμούς που προτιμά όπως μου είπε, με φιλάκια, χαδάκια, αγκαλίτσες, αναστεναγμούς, ... έχουμε μια συνάντηση που δεν θυμίζει πληρωμένο έρωτα, υπόδειγμα για το προς πρέπει να είναι οι συναντήσεις με συνοδούς. Εισέπραξα και τα κοπλιμέντα μου, πόσο καλά Αγγλικά μιλάω και πόσο γυμνασμένος είμαι σε σχέση με άλλους Έλληνες. Καλά βρε συναγωνιστές πηγαίνετε στις συναντήσεις με μπυροκοιλιές και χωρίς Lower ;

Το μόνο φαουλ ήταν ότι προς το τέλος του ραντεβού ήταν βιαστική. Παρόλο που εγώ φεύγω σχεδόν πάντοτε νωρίτερα, ενώ ήμουν στο δωμάτιο άρχισε να σκουπίζει το μπάνιο και να στρώνει το κρεββάτι. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να βιαζόνταν να προετοιμαστεί για το επόμενο ραντεβού αλλά αυτό δεν επρεπε να το δείξει, ειδικά με αυτό τον τρόπο! Το γραφείο θεωρώ ότι θα πρέπει να δει αυτά τα μικρά θέματα συμπεριφοράς, ειδικά απέναντι σε όσους είναι τυπικοί. Δεν πάμε μόνο για να αδειάσουμε μια, δύο φορές. Η συνάντηση με Escort είναι κάτι περισσότερα, διαφορετικά θα πηγαίναμε σε Studio. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω επισκεφτεί ποτέ Studio, μασαντζίδικο ή κάτι αντίστοιχο.

Anyway, σε λίγο φεύγει για διακοπές και μου είπε ότι μάλλον θα σταματήσει το επάγγελμα. Αισθάνομαι τυχερός που την είδα έστω και προς το τέλος του δίμηνου tour της γιατί πράγματι έχει κάτι διαφορετικό από τις περισσότερες κοπέλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
162
Likes:
11.598
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, kwstasxat και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2022
Χαίρομαι που πέρασες καλά αν και έδειξε πια είναι στο τέλος μιας και φεύγει διακοπές αλλιώς θα έψαχνε δώρα....εγώ πάντως έχω να πω τα χειρότερα για την συγκεκριμένη.
review reaction 1 hornyasfuck
08 Μαΐου, 2022
Βίζιτα πάει διακοπές σημαίνει δύο πράγματα. Είτε πάει όντως διακοπές αλλά θα χαλάσει ένα σκασμό λεφτά κ θα επιστρέψει στο κλαρί, είτε βρήκε αγαπούλη να τον ξεζουμισει ενώ αυτός νομίζει ότι τον ερωτεύτηκε κ την πάει διακοπές..
review reaction 1 hornyasfuck
08 Μαΐου, 2022
Αγαπητέ @andronikos3 δεν είχα διαβάσει όλες τις κριτικές πριν κλείσω με την Dia, εξάλλου είναι και πολλές. Και εμένα με υποδέχθηκε με αθλητικά εσώρουχα αλλά δεν με πείραξε αυτό. Γενικά ήταν μια καλή συνάντηση. Αυτό που με πείραξε κυρίως, όπως ανέφερα στην κριτική μου, είναι η βιασύνση αρκετά πριν κλείσει ο χρόνος μας. Όταν πληρώνουμε για μια ώρα δεν είναι σωστό στα τρια τέταρτα να μας διώχνουν με τον τρόπο τους.

Με την ευκαιρία, στην κριτική σου που διάβασα εκ των υστέρων γράφεις "το μισάωρο είναι τα 3/4 του ωριαίου -ενημερωτικά-", τι ακριβώς εννοείς;
review reaction 1 hornyasfuck
09 Μαΐου, 2022
Αγαπητέ mpm όπως τα λες είναι και όταν έχει λίγο τσιμπημένη τιμουλα καλό είναι να σε περιμένει και 10 λεπτά δεν θα πέσουν τα καράβια εξω. Αναφέροντας 3/4 το αντίτιμο στο μισάωρο είναι γιατί αν θυμάμαι καλά η Dia στο 31" ήθελε 110€ τότε. Αν καθόμουν 1hr =150€.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4