Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 15 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετα απο καλη συνεννόηση με το γραφειο αφου ειχα ρωτήσει για 3 αλλες κοπελες και καμια δεν μπορουσε εκεινη την ωρα αποφάσισα να παω με την Daniella παρολο που δεν ειχε καμια κριτική πραγμα που δεν μετάνιωσα. Έφτασα στο ξενοδοχείο 10 λεπτα νωρίτερα και με ενημερωσε το γραφειο οτι ειναι ετοιμη η κοπελα οποτε μπαινω και παω στο δωματιο, μου ανοιγει την πόρτα μια νεότατη κοντουλα όμορφη κοπελα με ενα πολυ σεξι μαυρο νυχτικο και ενα μαυρο σεξι εσώρουχο, παμε στο κρεβατι και αρχιζουμε τα γλωσσόφιλα πραγματικα δεν σταμάτησε να με φιλαει βαθια με γλωσσα ουτε μια στιγμη, πιπα μια χαρα τπτ το τρομερο μετα ηρθε απο πανω μου και άρχισε παλι τα γλωσσοφιλα καθως ετριβε το μουνακι της πανω στην πουτσα μου μετα μου φορεσε προφυλακτικο και αρχισε να με καβαλαει με πολυ ορεξη και να ανεβαζει ρυθμούς κατα την διαρκεια σε διαφορες στασεις αλλα με καλυτερη για εμενα το cowgirl μετα απο αρκετη ωρα που με καβάλαγε ήθελα να την γλειψω και εγω και εκει φανηκε να της αρεσει πολυ γενικα για εμενα μια πολυ ωραια gfe συνάντηση και αξιζει σιγουρα (στεναχωρήθηκα που δεν την εκλεισα για 1 ώρα)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Learxos, redb, lazarakos21 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2022
170-180 λέξεις, 2 κόμματα & 1 τελεία! Δεν διαβάζεται ρε φίλε! Ναι!
Παρόλα αυτά επειδή είναι 1η κριτική...κάνω ένα λάικ για να μην σε αποπάρω! Χαμόγελο με γλώσσα

Καπέλο
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, CharisPsolaras, hornyasfuck
04 Μαΐου, 2022
Χαχαχα σορρυ φιλε οτι μπορουσα εκανα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2