Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τηλεφώνησα από νωρίς για να την κλείσω γιατί είχα προσπαθήσει άλλη μια φορά αλλά χωρίς επιτυχία. Μπαίνοντας στο δωμάτιο αντίκρυσα ένα πολύ όμορφο πλάσμα που σίγουρα έξω πολλά βλέμματα θα γυρνούν να την κοιτάξουν. Μοντελέ κορμί με ύψος περίπου 1.80 όμορφα μακριά πόδια και πολύ περιποιημένα άκρα. Σε κάποιους αυτό μπορεί να μην λέει κάτι αλλά εμένα πάντα με προδιαθέτει θετικά γιατί δείχνει ότι σέβεται τον εαυτό της και τη δουλειά της.
Στα λοιπά μόλις τελείωσα από το μπάνιο ξάπλωσα βασιλιάς στο κρεβάτι και της ζήτησα να βγάλει αργά τα εσώρουχα της σαν να κάνει στριπτήζ. Έβαλε μουσική στο κινητό και άρχισε παιχνίδι. Μόλις ξεγυμνώθηκε ήρθε σαν γατούλα στο κρεβάτι και αφού πέρασε με την γλώσσα της λίγο το μπούτι μου έφτασε στον πούτσο και άρχισε να γλύφει αργά και με πολύ σάλιο όπως ακριβώς γουστάρω. Γαμηθήκαμε σε διάφορες στάσεις με ακολούθησε όπως ζήτησα και μπορώ να πώ ότι ξέρει καλά τη δουλειά της γιατί κατάλαβε αμέσως τις επιθυμίες μου. Παίχτηκε μόνο ένας γύρος. Ένας και καλός.
Κατάλαβα ότι όσο είναι εδώ έχει μαζέψει πολλούς αγαπούληδες. Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα.
Το νέο χοτελ ωραίο κ καθαρό
Πήγα με μετρό εξυπηρετεί

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή