Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθεσινο βραδυνη συνάντηση με την Άρτεμις σε hotel στο Κέντρο. Ότι και να πω για την κοπέλα είναι λίγο , είναι υπερόχη σε όλα της , στην συμπερηφορα της , στην ομορφία της αλλά κυρίως σε αυτό που κάνει. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος μαζί της, η κοπέλα ξέρει πως να σε ικανοποιησει και το κάνει πολύ καλά. Στα του αγώνα εχούν αναφερθεί τόσοι άλλοι , δεν κολλάει πουθένα και το ευχαριστιεται κίολας. Τρείς γύροι μαζί της μέσα στο διωράκι. Η κοπελά ξέρει πως να σε ανάβει.
Μου άρεσαν πολλά στο πρώτο μου ρανέβου με την Άρτεμις ... ήρθε λίγο νωριτέρα από το προκαθορισμένο ραντέβου και έφυγε αφού είχε συμπληρωθει το δίωρο. Δεν νοιώθεις μαζί της την πίεση χρόνου σε καμία περίπτωση. Επίσης ενώ είναι πολυ επικοινωνιακή σε καμία περίπτωση δεν κοιτάει να σπαταλίσει χρόνο πιάνοντας την κούβεντα. Ξέρει πότε να σταματήσει και να μπεί στην δράση πάλι.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι όπως στις φώτο και τα βίντεο που έχει ανεβάσει , είναι μία ομορφή κοπέλα της διπλανής πόρτας που σίγουρα σου περνανε πολλες σκεψείς όταν την βλέπεις , και ειδικά όταν βλέπεις αυτήν την κώλαρα της Ματάκι .
Η ευχαριστή έκπληξη για εμένα ήταν το πανέμορφο προσωπάκι της και τα υπέροχα ματακία της.
Αρτεμίς πέρασα μαζί σου υπέροχα και σίγουρα θα τα ξανά πουμε πάλι.

Υ.Γ Λόγω που γράφω πρώτη φορά κριτική το σύστημα δεν με αφηνεί να βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 lagonisian, Artemis♥️, leo1908 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2022
Ο προηγουμενος που εκανε την κριτικη του ανεφερε.... Απο μενα οχι ! δηλαδη δεν την του πολυαρεσε! εσυ τωρα μας λες πως ειναι η καλυτερη !Μπερδευτηκαμε ομως ετσι ! τι να πιστεψουμε?
I
ioannisdebu
13 Απριλίου, 2022
Ποιο Ψευτικη κριτικη πεθαινεις !Μαλακία
review reaction 1 review reaction 3 No various, ioannisdebu
13 Απριλίου, 2022
Το ότι ανέβηκε διθυραμβική κριτική και από νέο μέλος μετά τον ντόρο που δημιούργησε η κριτική του professor x είναι κάπως ύποπτη σύμπτωση αλλά όπως έχω γράψει περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, άλλωστε και η "προβληματική" κριτική δεν εστίαζε στις υπηρεσίες που παραδέχονταν ότι είναι καλές αλλά στην εμφάνιση, όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν αφού τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα
13 Απριλίου, 2022
Ναι..μας έπεισες...
1η κριτική σου....
Προμοτορας αλερτ!!!!
13 Απριλίου, 2022
Όλα γούστα είναι τι πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο εδώ άμα βγαίνει καμία κακή κριτική για κοπέλα γραφείου βγαίνουν μετά τρεις από πίσω . Αλλά εκεί δεν σας βλέπω μα τρώγεστε και πολύ . Όπου σας παίρνει μάλλον
Α
ασωτος40
14 Απριλίου, 2022
Το τι αρεσει και τι όχι στον καθένα είναι υποκειμενικό. Έγω εγράψα ότι η κοπέλα έχει ανεβάσει τόσες φωτογραφίες κ βιντέο και ότι ειχά δει στις φωτογραφίες και τα βίντεο είδα και από κοντά. Εγώ εμείνα ευχαριστημένος και από αυτό που είδα αλλά περισσότερο από την διαθέση της για σεξ και την συμπεριφορά της . Τα τονίζω αυτά γιατί στο παρελθόν έχω φάει κάτι φόλες που εκλάιγα και το τελέυταίο ευρώ. Η κοπελά για εμένα σε αυτό που προσφέρει είναι VFM. Δεν έχω κανέναν λόγο να πω ψέμάτα , έγραψα την απόψη μου γιατί θεώρησα ότι την αδικούσαν κάποιες κριτικές , όποιος θέλει την κρατάει όποιος δεν θέλει την πετάει.
Την κοπέλα πρώτη φορά την συνάντησα και χωρίς προμοτορας η ότιδήποτε άλλο σίγουρα θα την ξανα συναντησω.
review reaction 1 ggalatsi, james034
14 Απριλίου, 2022
ωχου πως κανετε ετσι ρε μαγκες να πουμε,μηπως ειστε εσεις οι αντιπρομοτορες να πουμε;
η γκομενα εχει 1 τσουβαλι κριτικες,δεν βλεπω να υπαρχει κ τρομακτικη αποκλιση της τελευταιας κριτικης με τις αλλες.
στον τυπο μπορει να του αρεσουν οι γεματουλες κ για αυτο να μην τον πειραξε η οποια αποκλιση με τις φωτο που υπαρχουν,προσωπικα εχω αλλεργια στις γεματουλες,εστω κ λιγο,το διαπιστωσα για πολλοστη φορα στο τελευταιο ραντεβου που ειχα,οποτε την αρτεμη δεν θα την επαιρνα με τιποτα...,κ στις φωτο δεν μου φαινεται κ για κανα μοντελο.
εξαλλου οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι απο τις υπηρεσιες της,οποτε δεν βλεπω λογο να μην την παρει καποιος,αν δεν εχει θεμα με τις γεματες
review reaction 1 james034
15 Απριλίου, 2022
αυτό που μας πειράζει φίλε Τομ είναι ότι ο Άρηςςς, που είναι γραμμένος απ'το '08 στο σάιτ, και ενώ έχει φάει φόλες που έκλεγε κ το τελευταίο € κατά τα λεγόμενα του, αποφάσισε να γράψει κριτική μετά από 14 χρόνια!!! 14.....

Καπέλο
review reaction 1 TOMCRUISE
15 Απριλίου, 2022
Φίλε James034 είμαι πολύ παλίο μέλος κ μέχρι σήμερα δεν έχω γράψει καμία κριτική αυτό είναι αλήθεια. Θεωρείς ότι μέσα στα 14 χρόνια βρήκα να προμοτάρω την συγκεκριμένη δλδ στα 14 χρόνια που λες κ συ δεν βρήκα καμιά άλλη?? Έαν το πιστεύεις δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σου αλλάξω γνώμη κρατήσε την κ όλα καλά. Για να ξεκαθαρίσω όμως αυτο το πράγμα σου λεω το εξής . Είμαι μεν μέλος από το 2008 αλλά περνάνε μεγάλα διαστήματα που δεν μπαίνω εδω μέσα . Συνήθως έμπαινα όταν ήθελα να ψαχτώ για καμία αναξάρτητη κοπέλα . Δεν μπορώ να πω ότι είμαι του αθληματος όπου παίρνω κοπέλες συχνά. Στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες κοπέλες (όπως η Χριστίνα )που αξίζαν να γράψω κάποια κριτική και δεν το έκανα , θες από λαλακία μου , θες από βαρεμάρα μου και μετά το ξέχναγα απλά δεν το έκανα. Έχουν υπάρξει και κοπέλες βέβαια που πραγματικά εκλάψα τα λεφτά μου. Στην συγκεκριμένη με ένα πρόγραμμα φουλ 2 ώρο πέρασα πολύ ωραία και μου έκαναν θετική εντύπωση καποία πράγματα κ το ίδιο βράδυ είπα να κάτσω να γράψω μία κριτική γιατι πιστεύω την άξιζε. Εαν ήξερα φίλε μου ότι θα είχε τέτοιες αντιδράσεις από κάποίους το πιθανότερο να μην ασχολίουμουνα καν.
review reaction 1 james034
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9