Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 4 10
Call-Girls
12868
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετα απο πληροφοριες απο εγκριτο συναγωνιστη, ακολουθησα τη συμβουλη του...
Τα αρνητικά:
- Προσωπο γλυκό μεν αλλά μέτριο
- Σώμα καπως ξεχειλωμενο....Μην περιμενετε να δειτε το κορμι των φωτο..Καμία σχέση
- Λιγο υπερβολικες οι φωνες στο τσιμπουκι
Πάμε τώρα στα θετικά:
- Γλωσσοφιλα υγρα, βαθεια
- Κωλος τεραστιος για τρελο spanking, το επιζητα, δεν καταλαβαινει τιποτα
- Απιστευτη ευλιγισια ( απο εκεί βγήκε το Λύγια, δε ξέρω ), γαμισι σπαγγατο σε κρεβατι και μπαλκονι, ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΑ
- Είναι submissive...Τρωει σφαλιαρες, φτυσιματα και θελει κι αλλο..Το βλεμμα της δε οταν τη ξεσκιζεις, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
- Εχει μεγαλη γλωσσα την οποια χρησιμοποιει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.... Σπατουλάρει κωλοτρυπιδα και γλειφει αρχιδια, μυδια, στρειδια οπως η jessica...Παει μονη της, δε χρειαζεται να της υποδειξεις.
- Δεχεται mouthfuck και deepthroat αλλα εχει κάποια όρια...όταν πηγαινα πολυ βαθεια και πνιγοταν μου χτυπουσε τα μπουτια..
- Τη γαμας τερμα μεσα και βιαια και φωναζει απο την καυλα χωρις μα και μου
- Βυζαρες ψιλοπεσμενες οι οποιες στο βιαιο σφυροκοπημα χορευουν σαν τρελες
- Είναι ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ
Hihglight το γαμισι στο μπαλκονι και στο κρεββατι σε σταση σπαγγατο...Την εριξα μπρουμυτα, ανοιξε τα ποδια 180 μοιρες, μπηκα τερμα μεσα απο πισω, της τραβηξα τα χερια σηκωνοντας παραλληλα και τον κορμο της ( ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ) σε μια σταση που θα ονομασω upright spagat κι της γαμησα ο,τι εχει και δεν εχει...
Το ιδιο και στο μπαλκονι πάνω στο τραπεζι...Στο τελος την κατεβασα απο το τραπεζι οπου ημασταν κι οι 2 ορθιοι και με τρελο σφυροκοπημα απο πισω τελειωσα στα κωλομερια της, αυτη ειχε βαλει τον πουτσο αναμεσα στα κωλομερια της και συνεχιζε να κανει κινησεις πανω κατω τραβωντας το χαλινο οπου με ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ κυριολεκτικα...Δε ξερω αν ηξερε τί εκανε ή αν της βγηκε τυχαια, παντως εγω ειχα φτασει στα Ηλυσια Πεδια της καυλας...
Στο τελος μου λεει, συγγωμη αν ακουστηκαμε σε ολη τη γειτονια...Ειδικα στο σφυροκοπημα στο μπαλκονι, ακουστηκαμε ΠΑΝΤΟΥ...
Στα αρχιδια μου της λεω, δε μενω εδω..
Οποιος θελει βιαιο, εντονο και ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΙΚΟ σεξ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ...Θελει αντοχες ομως.
Τα αρνητικά:
- Προσωπο γλυκό μεν αλλά μέτριο
- Σώμα καπως ξεχειλωμενο....Μην περιμενετε να δειτε το κορμι των φωτο..Καμία σχέση
- Λιγο υπερβολικες οι φωνες στο τσιμπουκι
Πάμε τώρα στα θετικά:
- Γλωσσοφιλα υγρα, βαθεια
- Κωλος τεραστιος για τρελο spanking, το επιζητα, δεν καταλαβαινει τιποτα
- Απιστευτη ευλιγισια ( απο εκεί βγήκε το Λύγια, δε ξέρω ), γαμισι σπαγγατο σε κρεβατι και μπαλκονι, ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΑ
- Είναι submissive...Τρωει σφαλιαρες, φτυσιματα και θελει κι αλλο..Το βλεμμα της δε οταν τη ξεσκιζεις, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
- Εχει μεγαλη γλωσσα την οποια χρησιμοποιει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.... Σπατουλάρει κωλοτρυπιδα και γλειφει αρχιδια, μυδια, στρειδια οπως η jessica...Παει μονη της, δε χρειαζεται να της υποδειξεις.
- Δεχεται mouthfuck και deepthroat αλλα εχει κάποια όρια...όταν πηγαινα πολυ βαθεια και πνιγοταν μου χτυπουσε τα μπουτια..
- Τη γαμας τερμα μεσα και βιαια και φωναζει απο την καυλα χωρις μα και μου
- Βυζαρες ψιλοπεσμενες οι οποιες στο βιαιο σφυροκοπημα χορευουν σαν τρελες
- Είναι ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ
Hihglight το γαμισι στο μπαλκονι και στο κρεββατι σε σταση σπαγγατο...Την εριξα μπρουμυτα, ανοιξε τα ποδια 180 μοιρες, μπηκα τερμα μεσα απο πισω, της τραβηξα τα χερια σηκωνοντας παραλληλα και τον κορμο της ( ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ) σε μια σταση που θα ονομασω upright spagat κι της γαμησα ο,τι εχει και δεν εχει...
Το ιδιο και στο μπαλκονι πάνω στο τραπεζι...Στο τελος την κατεβασα απο το τραπεζι οπου ημασταν κι οι 2 ορθιοι και με τρελο σφυροκοπημα απο πισω τελειωσα στα κωλομερια της, αυτη ειχε βαλει τον πουτσο αναμεσα στα κωλομερια της και συνεχιζε να κανει κινησεις πανω κατω τραβωντας το χαλινο οπου με ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ κυριολεκτικα...Δε ξερω αν ηξερε τί εκανε ή αν της βγηκε τυχαια, παντως εγω ειχα φτασει στα Ηλυσια Πεδια της καυλας...
Στο τελος μου λεει, συγγωμη αν ακουστηκαμε σε ολη τη γειτονια...Ειδικα στο σφυροκοπημα στο μπαλκονι, ακουστηκαμε ΠΑΝΤΟΥ...
Στα αρχιδια μου της λεω, δε μενω εδω..
Οποιος θελει βιαιο, εντονο και ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΙΚΟ σεξ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ...Θελει αντοχες ομως.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2022
Ἐρώτηση: Airbnb;