Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 6 10
Call-Girls
26292
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κατά την εξερεύνηση μου στάμπαρα την λεγάμενη.Πήρα τηλέφωνο και μετά από ολιγόλεπτη διαπραγμάτευση για να βρούμε την επιθυμητή ώρα την κλείνω για μια ώρα στον Πρίαμο. Ζήτησα έρθει με σέξι εσώρουχα και ήρθε περίπου σαν τις φωτό.Σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών της με φίλησε και αμέσως άρχισα να εξερευνώ το σώμα της με τα χέρια μου. Δέρμα απαλό και μοσχομυριστό μικρό στήθος και ένα κωλαράκι για πολλά παιχνίδια. Όσο την φιλούσα της χάιδευα την κωλοτρυπίδα και βογγούσε. Την έστησα στον τοίχο και της έριξα το πρώτο μανίκι στα όρθια. Ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και μετά την άφησα να δουλέψει τα ευρώ της. Η πίπα της είναι ικανοποιητική αλλά όχι και αξέχαστη. Ίσως να φταίει και η σχετική απειρία που έχει αφού είναι στα πρώτα της ξεκινήματα. Της αρέσει πολύ να είναι στα 4 και να κοιτάζεται στον καθρέφτη κάτι που με έφτιαξε κι εμένα. Γενικά μπορώ να πω ότι έχει δρόμο σαν εσκορτ άνετα μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή αλλά σίγουρα θα της ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί έδειξε μεγάλη όρεξη. Το γραφείο για άλλη μια φορά άψογο η κοπέλα στην ώρα της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή