Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 60 10
Call-Girls
169135
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μεταχρονολογημενη και χρωστούμε η κριτική για την κυρία Ζέτα. Πράγματικα έχουν γραφτεί όλα αλλά θα αναφέρω και την εμπειρία μου,για να υπάρχει.
Ηλικιακά πατημένα αρκετά τα 40 αλλά μακάρι να της έμοιαζαν οι τριανταρες τρομάρα να τους έρθει.
Ντύσιμο γυναίκας!σοφιστικε,ήρθε και λίγο μαγγωθηκα αλλά τη γουσταρα και με αυτό το στυλ.
Κατευθείαν με ξεκλείδωσε με φιλί και χουφτωμα του ιππότη.
Εσώρουχα φορούσε ένα σετ σέξυ πολύ και μετά τα μπάνια μας και δυο κουβέντες άρχισε ο πόλεμος.
Με έφαγε,την έφαγα,δε χορταινα το μουνι της,ωραίο,καθαρό,απαλό,μουνόχειλα έξω ελαφρά, βελούδινα και μετά το γλυψιμο ανταπέδωσε αρκετά υγρά για να μπορεί να με γαμησει εύκολα.τρυπα πίσω επίσης όνειρο,δαχτυλακι γουστάρε.
Ξέρει τη δουλειά της παρόλο που δε βγάζει το ψυχρό επαγγελματικό
Γαμηθηκε μόνη της,τη γάμησε και εγώ,με άδειασε,χαιρετηθηκαμε,της είπα έπρεπε να σε ζήσω στη καριέρα μου σαν εσκορτακιας.
Πολύ καλή συνάντηση και τη χάρηκα την κυρία Ζέτα!
Ηλικιακά πατημένα αρκετά τα 40 αλλά μακάρι να της έμοιαζαν οι τριανταρες τρομάρα να τους έρθει.
Ντύσιμο γυναίκας!σοφιστικε,ήρθε και λίγο μαγγωθηκα αλλά τη γουσταρα και με αυτό το στυλ.
Κατευθείαν με ξεκλείδωσε με φιλί και χουφτωμα του ιππότη.
Εσώρουχα φορούσε ένα σετ σέξυ πολύ και μετά τα μπάνια μας και δυο κουβέντες άρχισε ο πόλεμος.
Με έφαγε,την έφαγα,δε χορταινα το μουνι της,ωραίο,καθαρό,απαλό,μουνόχειλα έξω ελαφρά, βελούδινα και μετά το γλυψιμο ανταπέδωσε αρκετά υγρά για να μπορεί να με γαμησει εύκολα.τρυπα πίσω επίσης όνειρο,δαχτυλακι γουστάρε.
Ξέρει τη δουλειά της παρόλο που δε βγάζει το ψυχρό επαγγελματικό
Γαμηθηκε μόνη της,τη γάμησε και εγώ,με άδειασε,χαιρετηθηκαμε,της είπα έπρεπε να σε ζήσω στη καριέρα μου σαν εσκορτακιας.
Πολύ καλή συνάντηση και τη χάρηκα την κυρία Ζέτα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν